naber fıstıkkk
ya valla ben değişim gördümgün geçtikcede artıyor değişim çokk memnunum hep ilgiliydide daha bi hoş oldu şuan ay hele biz 25 şubatta mehtap yaptık izindede değişimi çok net gördüm
hamilelikte çekecekleri var. böyle söylediğimde ne çekmesi aşkım seve seve yapıcam her istediğini heleki sen çocuğumuzu taşırken diyoo
iyidir yavru senden naber
ne güzel canım aman maşallah diyelim nazar değmesin
ah bee burnundan fitil fitil getircem o zaman.. (diyorum ama kesin getirmem saf ben işte :26: )
benimki çok sık geldi buraya o yüzden daha pek bişey anlamadı.haziranda geldiğinde daha çok anlar herhalde die umuyorum inşallah tabi! akıllanıp gelsin yoksa geldiğinde alırım o aklınıözledim zaten çok :2:
bende iyiyim tatlım öyle takılıyorumm.. aman nazar değmesin aynen
evet hazirana kadar baya zaman geçmiş olucak ya özlem çok artmış olucak... özlenmezmi tatlım ne kadar oldu görmeyeli.. biz mehtabı yeni yaptık daha 36 gün oldu..
benimki en son ygs sınavı için gelmişti canım.20 martta geldi 5 gün kaldı 25 martta gitti..ve bidaha lys sınavı için gelecek haziranın ortalarında..
ayy ben kendimi hiçte boşluktan temizliğe vermem pasaklıyımdır biraz valla can sıkıntıma alısveris birebiray sabahtan beri bi temizlik bi temizlik evi eskittim temizlemekten nerden geliyorsa bu temizlik aşkı bende de
bileğim ağrıyor artık sardım şimdi oturuyorum çay simit keyfisizde durumlar nasıl kızlaaar?
ay sabahtan beri bi temizlik bi temizlik evi eskittim temizlemekten nerden geliyorsa bu temizlik aşkı bende de
bileğim ağrıyor artık sardım şimdi oturuyorum çay simit keyfisizde durumlar nasıl kızlaaar?
ayy ben kendimi hiçte boşluktan temizliğe vermem pasaklıyımdır biraz valla can sıkıntıma alısveris birebir
oo sizinki çok daha yeniymiş
bu sınav için geldikleri normal izinden mi gidiyor bu arada ekstra mı..:26:
izinden gidiyor sanırım canımne yenisi kız 1 ay olcak nerdeyse
evet canım aradı yarım saat 45 dk önce. Her carsıda cıktıgımda neden böyle yapıyosun dedi özür diledi ama suclu! acımıyorum ona yüzüne kapattım, sakinlesince dönerim ben sana dedim. Lütfen aramız düzelsin öyle kapat dedi geçiştirdim işim var diye. Ya kızlar hep aynı hep aynı neden geç yazıyosun diye sordugumda ben askerim diyo oysaki oturup tv izliyo 20 dk gec yazıyo asker oldugunu bizde biliyoruz işinin olmadıgı zamanlar neden gec yazıyosun diyorum ben sana. Beni kandırıyo cocuk var karsısında bıktım artık 4 yıldır böyle ne askeri yaa carsıdada gec cvp yazınca canım yanıyo bende onun canını yakmak istiyorum elimde degil.valla sinemcim nerden geliyor anneninde işine geliyordur ya
bende ceren hiç boşluğum temizliğe vurmaz boş olunca pc başında müzik dinlemek birebir aa tabi alışveriş en en işe yarayanıen iyi gelen iki şey alışveriş ve cihan
cerencim konuştunuz mı bu arada
ayy ben kendimi hiçte boşluktan temizliğe vermem pasaklıyımdır biraz valla can sıkıntıma alısveris birebir
Selam canım. Nazar boncugu koyucam sevgiline kacırma eda böyle erkegi bulmussunSelamm kızlar
dersimi çalıştım işlerimi hallettim geldimmm
Benimki mesaj atmazsa gebertirim diyodum ya ben hiç atmadım valla hep o attı deminde aradı...
Keşke gezmeseydmde yüzünü görseydm pişman oldum bana sen iyi geliyorsun diyo
Zaten dağ başı 1 tane adam gbi giyim mağazası varmış adıda istanbulmuş zaten şaka gbi
bu arada kuzenimin sevgilisi 93/3 askere gidicek ceminde kuzeni 93/3 gidicek oda tecilliydi 91li normaldeee diyorum bizim bitmesine 5 ay kalcak onlar gitcek
ne fenayım ya
evet canım aradı yarım saat 45 dk önce. Her carsıda cıktıgımda neden böyle yapıyosun dedi özür diledi ama suclu! acımıyorum ona yüzüne kapattım, sakinlesince dönerim ben sana dedim. Lütfen aramız düzelsin öyle kapat dedi geçiştirdim işim var diye. Ya kızlar hep aynı hep aynı neden geç yazıyosun diye sordugumda ben askerim diyo oysaki oturup tv izliyo 20 dk gec yazıyo asker oldugunu bizde biliyoruz işinin olmadıgı zamanlar neden gec yazıyosun diyorum ben sana. Beni kandırıyo cocuk var karsısında bıktım artık 4 yıldır böyle ne askeri yaa carsıdada gec cvp yazınca canım yanıyo bende onun canını yakmak istiyorum elimde degil.
Selamm kızlar
dersimi çalıştım işlerimi hallettim geldimmm
Benimki mesaj atmazsa gebertirim diyodum ya ben hiç atmadım valla hep o attı deminde aradı...
Keşke gezmeseydmde yüzünü görseydm pişman oldum bana sen iyi geliyorsun diyo
Zaten dağ başı 1 tane adam gbi giyim mağazası varmış adıda istanbulmuş zaten şaka gbi
bu arada kuzenimin sevgilisi 93/3 askere gidicek ceminde kuzeni 93/3 gidicek oda tecilliydi 91li normaldeee diyorum bizim bitmesine 5 ay kalcak onlar gitcek
ne fenayım ya
Selam canım. Nazar boncugu koyucam sevgiline kacırma eda böyle erkegi bulmussun
Bak gizem böyle erkeklerde var iste.
düzelsin eda neden düzelmiyo ben neden düzeldim. oda düzelebilir düzelmek zorunda düzelmiyorsa bende huzursuzluk cıkarır burnundan getiririm. Ben bi yürüyüse cıksam 2 dk gec cvp yazsam kıyametlerr kopuyo bende kopartırım hic kusura bakmasın bıktım bu iliskiden toparlamaktannda dagıtmaktanda bıktım hicbirsey zevk vermiyo artık odun bile yontulurdu bu zamana.Canım hep böyleyse yapcak bişey yok uzatma bence ya düzelmicekse
benmkide bana hemen cevap verir ben gec veririm bazen kudururdu sivilde ama düzelttim kendimi
seninki düzelmicekse bırak uzatma basit bişey yüzünden kavga etmeyin sakin ol
selam canım..ya tabi gezecek yerde bulamyınca pişman olmuştur dönseymiş geri cafeye
ooo 93 3 bizim biletimiz oluyo yaa
fena falan değilsin edacım gayet normal o şuan sevglsyle yanyanaykende biz hasret çekiyoruz yani
düzelsin eda neden düzelmiyo ben neden düzeldim. oda düzelebilir düzelmek zorunda düzelmiyorsa bende huzursuzluk cıkarır burnundan getiririm. Ben bi yürüyüse cıksam 2 dk gec cvp yazsam kıyametlerr kopuyo bende kopartırım hic kusura bakmasın bıktım bu iliskiden toparlamaktannda dagıtmaktanda bıktım hicbirsey zevk vermiyo artık odun bile yontulurdu bu zamana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?