evet canım aradı yarım saat 45 dk önce. Her carsıda cıktıgımda neden böyle yapıyosun dedi özür diledi ama suclu! acımıyorum ona yüzüne kapattım, sakinlesince dönerim ben sana dedim. Lütfen aramız düzelsin öyle kapat dedi geçiştirdim işim var diye. Ya kızlar hep aynı hep aynı neden geç yazıyosun diye sordugumda ben askerim diyo oysaki oturup tv izliyo 20 dk gec yazıyo asker oldugunu bizde biliyoruz işinin olmadıgı zamanlar neden gec yazıyosun diyorum ben sana. Beni kandırıyo cocuk var karsısında bıktım artık 4 yıldır böyle ne askeri yaa carsıdada gec cvp yazınca canım yanıyo bende onun canını yakmak istiyorum elimde degil.
evet cerencim böyleleride varda canım bak bence sen huyunu biliyosun artık evet biliyorum canını acıtıyor özellkle çarşıda böyle yapması ama bak diyosun hep böyle diye demekki sevmiyo o mesajlaşmayı:26:Selam canım. Nazar boncugu koyucam sevgiline kacırma eda böyle erkegi bulmussun
Bak gizem böyle erkeklerde var iste.
valla sinemcim nerden geliyor anneninde işine geliyordur ya
bende ceren hiç boşluğum temizliğe vurmaz boş olunca pc başında müzik dinlemek birebir aa tabi alışveriş en en işe yarayanıen iyi gelen iki şey alışveriş ve cihan
cerencim konuştunuz mı bu arada
canım sen bana sor o alısveris askını bi üst alıcam dimi yada bi alt bütün magazayı bastan asagı dökeriim 2 saat dururum o magazada yemin ederimhele bikere başlayınca durduramıyorum kendimi ama bazende ruh hali işte insan oturduğu yerden kalkmak istemiyor
alışveriştede erkek ruhluyum birazgirip bi mağazaya saatlerce hayatta kalmam çok hızlı tur atarım karşıdan bakarım önce beni karşıdan çekmeli snra yakınına gidip ellerim çok beğenmişsem denerim beğenmezsem hayatta kabine girmem bile.giydikten snra beğenirsem alırım beğenmezsem almam hemen çıkarırım hatta benimkinin bakması daha uzun sürüyor çatlıyorum bende onu beklerken ama hiçbişi demiorum ona :26: o farkettiğinde abarttığını çıkıyoruz sonra o huyumu sever yani alışveriş aşığıda değilim ha şu kötü huyum var kararsızlık çok yaşıyorum hayatımda genel olarak iyi bari kocaya karar verdim
canım sen bana sor o alısveris askını bi üst alıcam dimi yada bi alt bütün magazayı bastan asagı dökeriim 2 saat dururum o magazada yemin ederim
canım yok yaa mesajlasmayı sevmemesinden degil arkadaslarıyla falan msjlasır normalde o gevseklik yapıyo o yüzden gec cvp vermiyo tlfna bakmıyo ne kadar zorms bi insanı degistirmek yaa yoruldum artık, kendi sms yapalım diyo ısrarla kabul etmez. Artık carsıya cıktıgında msj atmıycam konusmıycam böylesi daha iyi sanırım olmuyo alttan alıyo tamamda oda bigün bıkıcak bu triplerimden resti cekicek en iyisini carsıdayken konusmamak.evet cerencim böyleleride varda canım bak bence sen huyunu biliyosun artık evet biliyorum canını acıtıyor özellkle çarşıda böyle yapması ama bak diyosun hep böyle diye demekki sevmiyo o mesajlaşmayı:26:
sende bu yüzden kendini germemeyi dene hatta de yani mesaj hakkı yapmayalım de bakalım ne dicek:44:
ya bi ayrı alem buda medam kendi yazmıyo senden neden bekliyo ya kndi kendine mi mesajlaşcaksın sen:26:düzelsin eda neden düzelmiyo ben neden düzeldim. oda düzelebilir düzelmek zorunda düzelmiyorsa bende huzursuzluk cıkarır burnundan getiririm. Ben bi yürüyüse cıksam 2 dk gec cvp yazsam kıyametlerr kopuyo bende kopartırım hic kusura bakmasın bıktım bu iliskiden toparlamaktannda dagıtmaktanda bıktım hicbirsey zevk vermiyo artık odun bile yontulurdu bu zamana.
başka ilçeye gittiler canım yoksa dönerdide şavşat mı ne oraya gitmişler benimk merkezde normaldce
aynen sizin biletiniz oluyor sanırım
cemin kuzeni nişanlı birde zor olucak ama ertelemeninde anlamı yok açıktan 3. sınıfta ama bitiremiomuş oda ayrı bir salaklık 1 senesi kalmış bitirsin ama gidicekmiş büyük iht
evet canım ya cok cabuk sıkılıyo cenk onu sıkmamak için cok uzun sürede duramıyorum deneyemiyorum herseyi keyfi cıkmıyo bisey alamıyorum içime sinmiyo aldıgımda giymiyorum malesef tek giderim heraldehahahahyok kız ben duramam aynı yerde saatlerce o zaman evlenncede sen yalnz yada arkadaşlarınla gitcen alışwerişe demektir erkekler beklemez çnkü saatlerce
Aklı kalıyo kıskanclık krizlerine giriyo beyfendi ama beni bi türlü anlamıyo aynı pozisyonlardayız hissetlerimiz aynı ama bi türlü anlamıyo kas kafaya bi ayrı alem buda medam kendi yazmıyo senden neden bekliyo ya kndi kendine mi mesajlaşcaksın sen:26:
ya bi ayrı alem buda medam kendi yazmıyo senden neden bekliyo ya kndi kendine mi mesajlaşcaksın sen:26:
hımm hiç duymadım şavşatı da
benziyorlar bizimkiler tatlım konuşmalarımza göre öyle gözüküyor.. mesaj olayı biz ikimizde sevmediğimiz için ikimizde geciktrebiliyoruz . ama ilk çıkma zamanlarımızda ben snir olurdum oda ben sen kadar hızlı düşünüp yazamıyorum derdisonradan paketleri azalttık ya sevmyorum hele dokunmatikte ya
bilet biletya tabi tamamlayamayacaksa uzatmanın gereği yok bencede .. 1 seneyi yapamıcağını düşünüyor demekki:26:
sadece annem olsa yine iyi bugün anneanneme yaptımanneannemle altlı üstlü oturuyoruz.dedemi geçen eylül ayında kaybettik ablamla ben anneannemde kalıyoruz o zamandan beri.normalde de hep inerdim yanına oturmaya ama gece eve çıkıyordum.7aydır evde uyumuyorum ama misafirliğe geliyorum bizim eve anneanneme hepsine ben gidiyorum gündeliğe hele misafir gelceği zaman 3 bayan olunca (annem ablam ben) bi girişiyoruz ikramlar temizlik falan hemen bitiveriyor allah hepimize çift kız versin kızlar
canım yok yaa mesajlasmayı sevmemesinden degil arkadaslarıyla falan msjlasır normalde o gevseklik yapıyo o yüzden gec cvp vermiyo tlfna bakmıyo ne kadar zorms bi insanı degistirmek yaa yoruldum artık, kendi sms yapalım diyo ısrarla kabul etmez. Artık carsıya cıktıgında msj atmıycam konusmıycam böylesi daha iyi sanırım olmuyo alttan alıyo tamamda oda bigün bıkıcak bu triplerimden resti cekicek en iyisini carsıdayken konusmamak.
ne şanslısınız he hepiniz gördünüz yada sesini duydunuz sevdiceklerinizin..bende ise hiçbiri olmadı henüz :26: ztn nette görüşmüyoruzda tellede aramadı daha
yapcak bişey yok beklicem bakalım akşama kadar arar herhalde..ama sizinkileri okudukça mutlu oluyorum ne güzel diyorum
yok canım banada msj yazıyoda gec yazıyo işine geldiği gibi yarım yamalak yazıyo tam bi cvp vermiyo sabah yazmstım ya buraya onun gibi.. degismiycek ben anladım.. yapacak birsey yok te gözlerim agrıyo nasıl bi sinirse bu bendeki yerinden cıkacak sanki gözlerim öyle bi agrı varki banada yazık stres stres kaldıramıyorum artık tınlamıycam canım ya önemsemiycem carsıdayken msj falan atmycam buna karar verdim..başınız sağolsun canım..destek olup yanında durmanız iyi olur tabi yanlız kalmaması için.. ne güzel ya seviyorsunda işte herkese yararın oluyor.. benm erkek kardeşim var ama gerçekten 2 kız avantaj çok yönden
onun derdi senden haber almak canım anlaşıldı.. yani millete gelnce yazıp sana yazmaması da çok kötü cerencim ya sen bunu nasıl yontcaksın ben anlamadım bazıları demekki çok zor değişiyor
ama sen dediğin gibi yap çarşıdayken atma mesaj o atmadan.. yapıp yapıp alttan aldıktan sonra sen sinirlendikten sonra bi kere ne anlamı var alttan almasının:26:
canm mutlaka arar merak etmeee
nasılsın bu arada canımm
Aklı kalıyo kıskanclık krizlerine giriyo beyfendi ama beni bi türlü anlamıyo aynı pozisyonlardayız hissetlerimiz aynı ama bi türlü anlamıyo kas kafa
ben netten baktım küçücük bir ilçesi işte
aynen canım benziyorlar ilişkiye bakış açılarımız falan senle bende benziyoruz
ben seviyorum mesajlaşmayı benimki çok sevmiyo yani zırt pırt sevmioyodu hani şimdide zırt pırt mesajlaşamıyoruz zaten haftasonları hariç..gelincede ben çalışcam o çalışcak zaten mesajlaşamıycaz
aynen cnm y gitsinler gelsinler zor işt ya
benm bir arkadaşım var evlendi bu yaz hamile şuan kocası gitmedi askere ve şuan üni okuyo ayrıca çalışıo çok zor ya bitirip bitiremeyecğide meçhul :26:
yani sende en az onun kadar kıskançsın işte onca sene anlayamamış:26:
alışveriş konusund aynıyız cerenn
inşallah canım hangi odaya gitsem telim yanımda hiç ayırmıyorum yanımdan ya çalarda duymazsam diye :26:
iyiyim bebişim çok şükür sağol sen nasılsın
yani sende en az onun kadar kıskançsın işte onca sene anlayamamış:26:
alışveriş konusund aynıyız cerenn
evet tatlım benziyoruz hem konuşmalarıımızda hemde mesela senin başkalarına yaptığın yorumlarda da hemfikir olduğumuzu görüyorum genelde
mesajlaşma olayı evet yıl geçtikce ister istemez azalıyor ya iş güç lisede değiliz kii.. askerlik istisna amaayy o telefon soktuğumuz sırada üst üste kaç tane yazıyordu bende şaşmıştım..
ya evlenmeden halletmek lazım bu askerliği ya.. heleki çocukla ne zor olur.. inş. bitirsin üniyi çok zor oluyodur ama 15 ay ayrı kalmakta zor olur onlara:26:
yok canım banada msj yazıyoda gec yazıyo işine geldiği gibi yarım yamalak yazıyo tam bi cvp vermiyo sabah yazmstım ya buraya onun gibi.. degismiycek ben anladım.. yapacak birsey yok te gözlerim agrıyo nasıl bi sinirse bu bendeki yerinden cıkacak sanki gözlerim öyle bi agrı varki banada yazık stres stres kaldıramıyorum artık tınlamıycam canım ya önemsemiycem carsıdayken msj falan atmycam buna karar verdim..
canım sizede böylesi nasipmiş.. keşke konuşabseydiniz devamlı ama işte şans :26:inşallah canım hangi odaya gitsem telim yanımda hiç ayırmıyorum yanımdan ya çalarda duymazsam diye :26:
iyiyim bebişim çok şükür sağol sen nasılsın
resmen bir bağımlılık tatlım..alısverissnasıl anlatılırki bu ask
uff simdi cıksam magaza magaza gezsem birsürü üst bas alsam kendimee
aynen canım o değişmez bir şey telefonla yapışıklık hali
bende iyiym canımm nasıl olım standart
hahh aynen aynı gibi bişeyiz
aynen cnm ya resmen büyüdük bea
aynen aynen kesinlikle evlenmeden askerlik halledilmesi lazım 5 ay veya 15 ay her türlü evlilikte zor...böyle bile zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?