bende bilmiorum cnm ama cezaevi üniforması çok ciks yakep falan .1:
aynen güzzel yere düşmüşler
tabularınızı yıkın korkaklarsizi
ay ama kaöilecim kuaförlerinde elinin ayarı olmuyo genelede on kez söylemede yarar varama benm kuaförümden çok memnunum 2 yıldır allaha şükür alıştık birbirimize
ya zaten benm genel olarak formalara karşı bir hassasiyetim var yahani şu polis cevik kuvvetler falan
hiçte bir kere biz korkaklıktan değill böyle yakışıyor diye
hahh aynen cnm
napmışşş napmışşş askeriye yimi yakmış kız senin için hahaha
ya demiştim ya hani hasta diye bu dün gitmiş yemekhaneye nane ve limon almak için .. gece çay yapar içerim demiş ben demiştim iyi gelr diye mideside bulanıyordu.. yemekhanedede astsubay vermemiş gıcıklık yapmış altı üstü bir limon yani..
sonra cihanda gitmiş kısmına yemekhanenin soğutmasını, havalandırmasını kesmiş.. arkadaşlarını aramış elektriklerinide kestrtmiş yemekhanenenin1: sonra tabi hemen yemekhaneden yüzbaşını aramışlar böyle böyle size benzeyen birisi geldi (kardeş sanıyorlar çok benziyo yüzbaşı cihana hatta bu yüzden yzbaşı cihana sinir oluyo :)) ve 10 dk sonra elektrik klima su herşey gitti ve yemekler pişmiyo akşam yemek çıkacak her yer karanlık vs şikayet etmişler.. tabi yüzbaşı cihanı aramış kim kesti diye cihan demiş ben kestim hastayım iizin bile almıyorum bir limonu çok görüyorlar falan demiş.. işte yüzbaşı tamam sen aç naptığını sanıyorsun böyle olurmu adam gibi söyle ben göndertirim sna aç hemen göndertcem ben sana demiş
cihan açmış tabi arkadaşlarınada söylemiş.. ve 10 dk sonrada 1 poşet limon bi poşet nane vede marul maydanoz göndermişler :d marul ne alaka bende anlamadım diyo cihandahalbuki tek limon verseler iş uzamazdı diyo ded,im çete misin sen yaa
ay gizemcim inanamıyorum cesaret bakkkk sennnbirde söylüyo ben kestim diye hahaa
hahah geçmiş olsun bu arada cnm tekrarr
ya demiştim ya hani hasta diye bu dün gitmiş yemekhaneye nane ve limon almak için .. gece çay yapar içerim demiş ben demiştim iyi gelr diye mideside bulanıyordu.. yemekhanedede astsubay vermemiş gıcıklık yapmış altı üstü bir limon yani..
sonra cihanda gitmiş kısmına yemekhanenin soğutmasını, havalandırmasını kesmiş.. arkadaşlarını aramış elektriklerinide kestrtmiş yemekhanenenin1: sonra tabi hemen yemekhaneden yüzbaşını aramışlar böyle böyle size benzeyen birisi geldi (kardeş sanıyorlar çok benziyo yüzbaşı cihana hatta bu yüzden yzbaşı cihana sinir oluyo :)) ve 10 dk sonra elektrik klima su herşey gitti ve yemekler pişmiyo akşam yemek çıkacak her yer karanlık vs şikayet etmişler.. tabi yüzbaşı cihanı aramış kim kesti diye cihan demiş ben kestim hastayım iizin bile almıyorum bir limonu çok görüyorlar falan demiş.. işte yüzbaşı tamam sen aç naptığını sanıyorsun böyle olurmu adam gibi söyle ben göndertirim sna aç hemen göndertcem ben sana demiş
cihan açmış tabi arkadaşlarınada söylemiş.. ve 10 dk sonrada 1 poşet limon bi poşet nane vede marul maydanoz göndermişler :d marul ne alaka bende anlamadım diyo cihandahalbuki tek limon verseler iş uzamazdı diyo ded,im çete misin sen yaa
kamilecim orda mısınn benide annem çağırıyor ya bir bakıyım onaöpüyorum seni görüşürüzz
Bu topic neden bomboş haaaaaaaa
Okul mu kalır bu saate iş mi kalır ey ahaliii
gizemcimm maşallah ne cesaret ama yaa ben yaptım dmesi falan
amaaa sonucunu almış bak ne güzell
bu arada kusura bakma canım benimde çıkmam gerekti aniden
edacımmmmm ben geldim beniçim sıkılıyor ama benim yaaa
Hoşgeldin canımmmmmm
aa neden canım :26: durduk yere mi sıkılıyor
hoşbuldum tatlımm
evet eda yaa hiç bir şey yapmak canım istemiyor..ağlayasım var o derece yaniiii..
durduk yere hiç bir neden yokken..bogazımda bir şey var sanki bi garip oldum yaa
Canım ya oluyor öyle arada maalesef :26: Eğer ağlayasın varsa ağla cnm insan rahatlıyor..Ama şunu düşün mehtabına sayılı günler kaldı nerdeyse 1 ay dimi ? Böyle düşün rahatla canımm
evet rahatlamınn tek yolu sanırım..
haklısın canım 35 gün kaldı hatta 34 bile diyebilirim ama inan hiç heycanlı değilim şu an noldu anlamıyorum..
sanki gelmiycekmiş gibi o günler bu ümitsizlik nerden çıktı anlamıyorum..
Canım bnnm tabiki gelicek tabiki! böyle düşünme lütfen
heyecandandır bence o kuzum sıkma canını
mehtap sıkıştırıyor bence
ayy bilmiyorum ne sıkştırıyor edacım ama bu gece fena sıkıştırıyor..
bu arada canım senin içini şişiriyorsam kusura bakma nolur olur mu buraya yazdım sadece
cnm saçmalama istersen facetende yazabilirsin yani bnm için sorun yok öyle düşünme sakına!!
geçende demiştim bunu sana hatırlarsan
biliyorum canım da işte ne bileyim akşam akşam..çok sağol zaten kk iyi ki var yoksa nasıl geçerdi bu dönem bilmiyorum yaniiii..
senden farksız değil bnmde halim cnm m.etme
aynen katılıyorum valla çevremdekilere zerre anlatmıyorum zaten bir şeyden anladıkları da yok...
aynen canım aynen kimse bir şey anlamıyor..
insan doğru düzgün konuşamıyor kimseyle
Selam kızlarrr
bugün saçlarımı kestirdim 2 sene öncede aynı model kestirmiştim face i olan arkadaşlar görebilir ekledm foto bildiğin upuzun saçlarıma kıydımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?