92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Teşekkrler sinemcim
bnmde belimdeydi kıydım valla
nasılsın canımmm

bir hafta konuşma mııııı..nerden bilsin dimi ama siz 6 gün boyunca o 1 günü bekliyorsunuz..
aynen tatlımm aynen iyi ki varsınız iyi ki keşfetmişim burayı
bu arada netim gidip duruyor canım aniden çıkıyorum kusura bakma..

bu çocuğun içine doğuyor kesin yaa şimdi ömerde mesaj attı içim sıkılıyor diye noluyo bize böyle yaa anlmadım bu gece

selam yavrum ben iyiyim sen nasılsın

iyiyim cnm bende

anlamıyorlar ki işte canım bnm
bende iyi ki keşfetmişim canımmm
bak kalp kalbe karşı cnm sende deme bnmde diye istersen daha çok sıkılır içi :26:

hahahahahaha kız gizeeem bu ne böyleeee
iyi yapmış be salata yapıp ziyafet çekseydi kendisine

evet edam bizi bizden başka kimse anlamıyor gerçekten! iyiki varsınız fıstıklarım

aynen öyle yavrum sen girmiyordun hiç bak geldiğin iyi oldu aramıza ben 5 ayı böyle geçirdim valla kızlar sağolsun kah güldük kah ağladık hep birlikteee
hatta gülşen yani GRGR arkadaşımız evden çalışıodu o zaman paso burdaydık daha çok muhabbet vardı her şeyi bilir o asker sözlüğü gibi maşşallahh ahh ahh nerdesin gülşenn özledik sohbetleriiiniii

Geri dööönn GÜLŞENNN

Son düzenleme:
Teşekkrler sinemcim
bnmde belimdeydi kıydım valla
nasılsın canımmm

waaaaow büyük cesaret yawrummm tebrik ederim valla
ben yapamam onu ancak evlenince belki kestiririm
iyiyim bebişim nolsun işte evde oturuyorum öyle..çarşamba gecesi bi misafir var demiştim yengem hatırlamayablrsnzde o yine bizde o gece ben 11 gibi uyudum çok yorgundum onun kocası 2 de gelmiş almış annemlerle oturmuşlar.şimdi yine bizde gündüzden beri bu akşam kaçta gitcek acaba
allahtan muhabbetçi

bir kere kestirince cesaret ediosn cnm bu bnm 3 oldu 3 kere belime falan geldi 3 kee kestrdm

hahah iyimiş cnm vakit geçer sanada muhabbet sohbet

iyiyim bu arada ben cnm aynı işte aramız düzeldi şükür ama daha iyi edicem tabii

Son düzenleme:
ben hiç iyi değilim tatlım yaa içim sıkılıyor çok kötüyüm bu gece

içini karartmaaaaaa her zaman pozitif düşüüüün
olumlu düşün ki olumlu olsun her şey tatlım
bak ben zor, tehlikeli günlerimizde bile nefesim kesiliyor içim daralıyor ama bol bol dua edip pozitif düşünüyorum hep..
sende gelecek güzel günlerinizi düşün

iyiyim cnm bende

anlamıyorlar ki işte canım bnm
bende iyi ki keşfetmişim canımmm
bak kalp kalbe karşı cnm sende deme bnmde diye istersen daha çok sıkılır içi :26:

aynen eda yok sadece bende sıkıldım dedim ama geçiştirdim yaa 1,5-2 aya yakındır sigara içmeyen çocuk bugün çok sigara içtim diyor..tükendim ben diyor..herkesin psikolojisi bozuldu resmen diyor..moral vermeye çalışıyorum ama nafile..

Ahanda benim askerime olan olmuş yaaaa bnmkide tükendim özlemekten diyip duruodu düzeldi allahtan cnm seninki haklı çarşı yok bişey yok moral ver sadece de az kaldı bak işte 1 ayımız kaldı yanımda olucaksın kafanı dağıtıp gidiceksin falan de:26:

ya kamile deme şöyleee bende ağlıcam bakk

tamam tamam edacım sen ağlama bak birinin teselli vermesi gerekiyor
sinemcim neden böyle oldu bende anlamadım zaten tatlım yaa akşam üzeri ne güzeldi ama işte benimde dengem bozuldu resmen..ahh ahh o dualar hiç eksik olmuyor ki tatlımm

tamam kızlarr hemen topluyorum kendimi

heh şöyle yavrum topla bakım bak askerinde kötyümüş moral vermen lazım..
benim psikolojimi düşünün bu saatte patates kızartması yiyyorum artık siz düşünün
ceren olsa şimdi edsaaa napıosun verdiğin kiloları alıcaksın yemee der
bak onuda özledim
kimse uğramıyor eskisi gibi hııııhhhh

Son düzenleme:

evet canım ya ben hiç kk ya girmiyordum hiç tesadüf öyle bi bakim dedim benimki o zaman daha usta birliğine teslim olmamıştı sadece yeri belliydi.girim bakim belki bizim yere çıkan vardır bilgisi olan falan dedim.şansa 347. kısa dönemlere girmişim yne benimkiyle birlikte gitmiş onlarda ama 1 ay snra teskeresini alcak onlar.. orda bulmuştum bzm orda yapan bi kızı ama snra benimki gidince öğrendi kısa dönemlerle uzun dönem yapanların yeri ayrıymış bana verdiği bilgiler boşaydı yani kızın..
sonra kız kapattı sanrm üyeliğini çnkü nişanlıydı ve çok çekiniyordu üyeliği olmasından kendiyle ilgli hiç bilgi vermiyordu..snra girmedim bende bdaha snra yne öle bi bakim dedim sizi gördüm çok sevdim kaldım şimdi hiç çıkamıyorum telimde de sayfa kayıtlı hep açık her daim beraberiz artık yavru ceylanlarım

dedim canım dedim şebeklik yaptım şu halimle..zaten iyi ki varsın diyor yoksa hiç çekilmezdi falan dedi şimdi yatıcak artık yarın daha olumlu olur inşallah..bende hak veriyorum canım 6 aydır hiç bir yere gitmiyor düşün ya da giderse kesin bi olay oluyor oraya gidiyorlar..yapıcakları bir şey yok işte bende elimden geldiğince moral vermeye çalıştım hep yanındayım falan dedim biraz iyi oldu şükür

KISA DÖNEMLERE UYUZ OLUYORMMM BEN!!!!!!
valla yırtınıyorlar ayyy çok özledim ayy şöyle böyle altı üstü 155 gün beklicen anacım ne yırtınıon kuzenimde şuan askerde kısa dönem yen gitti nisanda eylülde gelcekk yaaa
Allahm uyuz oluyorummm
aynen cnm söz nişanlarımızdada beraberiz inşş fikir alışverişleri falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…