iyiyim canımm sen nasılsınn oh ne güzel kavusmussun evıne
iyiyim canımm sen nasılsınn oh ne güzel kavusmussun evıne
stadda yürü bebeğim yakınmı stad evine
biz düstükte noldu sekerim aynı tas aynı hamam basım göge ermedi malesef
Selam kızlarrr
bugün saçlarımı kestirdim 2 sene öncede aynı model kestirmiştim face i olan arkadaşlar görebilir ekledm foto bildiğin upuzun saçlarıma kıydımm
selam tatlımm nasılsınn...
ay hemen baktım fotoğrafına iyi cesaret etmişsin uzundu senin baya ve kısalmış eline azıcık geliyordur
ama değişiklik her zaman iyidir.. o uzun boya gelmesi ne kadar zaman alıcak bakalımaskerin ne dedi..
iyiyim bebeğim idare ediyorum sen nasılsınn
evet baya kısalttım cnm benimki seviodu böyle ağustosa kadar uzar yine kestiririm bengüzel oldu dedim işte bya kıskançlık yaptı aman banane max 6-7 ayda uzuyo bnmki cnm
bu arad aramız iyi eskisi gbi tabi biraz mesafli sabah güzel mesaj atmış günaydn mesajı nöbetten sonra 5.30 gibi falan gün içindede şuanda iyi konuşuo ama bakalım
bende iyiym canım stajdan geldim işte..
oda seviyorsa sorun yok cnm o gelene kadar o zmn tekrar kestirirsin hızlı uzuyormuş
canım aranız tamamen düzelicek bak güzel mesaj falanda atmış . ama sen dikkatli olda olay tekrarlanmasın :26:
benimde saçlarım baya uzun aslında dalgalı hatta kıvırcık arada birşey onuda göz önünde bulundurursak hele düzken baya uzun oluyo facede düz varmı bilmiyorum daama ben o kadar kısa kullanmadım bayadır.. cesaret edemiyorum . bide cihan bu şeklde çok seviyo.1:
ehh birazcık yoruldum yoğun bakımdaydım ya bugn kötü gencecik hastalar var bir kız 17 yaşında cam silerken pencereden düşmüş ya dikkat etmek lazım :26:ay hele asıl travmayı çıkışta yaşadım eda 3 tane üzerinde kamuflajlı asker vardı böyle cihan gibi uzun uzun allahım bi garip oldum ya.. keşke o olsada gidip sarılsaydım dedimm.. evet canım ya düz olunca kullanımı kolay oluyo yıka çıkyorulmuşsundur hemşire hanımmevet cnm sevio düzçünkü saçlarım benim kullanımıda kolay..inş düzelicek cnm inş aynen tekrarlamam tövbee tövbe evet cnm gördm fotolardan uzun senin saçında ama kıvırcık saçta kısa kullanımı çok zor olur bence cihanda seviyorsa sorun yok hem yakışıo sana uzun
ehh birazcık yoruldum yoğun bakımdaydım ya bugn kötü gencecik hastalar var bir kız 17 yaşında cam silerken pencereden düşmüş ya dikkat etmek lazım :26:ay hele asıl travmayı çıkışta yaşadım eda 3 tane üzerinde kamuflajlı asker vardı böyle cihan gibi uzun uzun allahım bi garip oldum ya.. keşke o olsada gidip sarılsaydım dedimm.. evet canım ya düz olunca kullanımı kolay oluyo yıka çıkbenim evet ama eda alahtan dengesiz değil dalgaları yıkadıktan sonra kendi haline bırakıyorum sadece önünü düzeltyorum boyu uzunken dalgalarıda daha hoş oluyo hem . . bonus kıvırcık değil ya
ay çok kötü ya Allah yardımcıları olsun .nasıl cnm askerlerin nesi varmış ki :26:
Evet kolay kullanımı seninkininde dalgaları gayet güzel canımm
Selam kızlarrr
bugün saçlarımı kestirdim 2 sene öncede aynı model kestirmiştim face i olan arkadaşlar görebilir ekledm foto bildiğin upuzun saçlarıma kıydımm
valla kötü allah kimsenin başına vermesin:26:
sağol tatlım seninde beğenmene sevindim.. ya askerleri kantinde gördüm sanırım mahkum getrdiler cem gibiler mi ki dicem ama normal kamuflajdı..
selammm kızlarrr nasılsınız bakalım?
edaaaa gördüm şimdi kız nasıl cesaret ettin bende şubatta kısa kestirsemmi ki diye düşündüm ama yok cesaret edemedimkırıklarını aldırdım sadece
selammm kızlarrr nasılsınız bakalım?
edaaaa gördüm şimdi kız nasıl cesaret ettin bende şubatta kısa kestirsemmi ki diye düşündüm ama yok cesaret edemedimkırıklarını aldırdım sadece
humm anladım cnm jandarmaların üniforması deişik biliosndur..cezaevi askeri değildirler onlar veya yerine göre değişiomu kamuflaj blmiorum ki :26:
iyiyim canımm sen nasılsın ?
hahha nasıl olmuş cnm valla öncedende 2 kez kestirdim belimdeyken saçım ondan cesaret edebildim yani
eskiden bende öyleydim cnm kırıklarını aldırırp gelirdim ama son 2 senedir kestiriorum yazda geldi daha kullanışlı
iyiyim tatlım ya aynı sen nasılsın.. bende sen gibi anca kırıklarını kestryorum 2 ayda bir düzenli olarak.. perçemi kısaltıyorum falan
bilmiyorumki değişiyomu??
jandarmayı biliyorum ama normal acemidede giyilen varya ondandı üzerindekiler.. ne şanslılar dedim güzel yere düşmüşler
iyiyim tatlım ya aynı sen nasılsın.. bende sen gibi anca kırıklarını kestryorum 2 ayda bir düzenli olarak.. perçemi kısaltıyorum falan
bilmiyorumki değişiyomu??
jandarmayı biliyorum ama normal acemidede giyilen varya ondandı üzerindekiler.. ne şanslılar dedim güzel yere düşmüşler
iyiym kızlar bende aynı bildiğiniz gibi
edacımmm iyi bak kırmışsın sen putlarınhı ben kıramadım hala korkuyorumtabi kısa saç daha iyi olur yazın..
gizemmm aynıyız tatlım bende kırıklarını aldırıyorum sadece ki ona bile kırk kere söylüyorum çok kısaltmayın diye
iyiym kızlar bende aynı bildiğiniz gibi
edacımmm iyi bak kırmışsın sen putlarınhı ben kıramadım hala korkuyorumtabi kısa saç daha iyi olur yazın..
gizemmm aynıyız tatlım bende kırıklarını aldırıyorum sadece ki ona bile kırk kere söylüyorum çok kısaltmayın diye
bende bilmiorum cnm ama cezaevi üniforması çok ciks yakep falan .1:
aynen güzzel yere düşmüşler
tabularınızı yıkın korkaklarsizi
ay ama kaöilecim kuaförlerinde elinin ayarı olmuyo genelede on kez söylemede yarar varama benm kuaförümden çok memnunum 2 yıldır allaha şükür alıştık birbirimize
ya zaten benm genel olarak formalara karşı bir hassasiyetim var yahani şu polis cevik kuvvetler falan
hiçte bir kere biz korkaklıktan değill böyle yakışıyor diye
bende 3 senedir aynı kuaföre gidiyorum milim milim kesio dur diyince duruo elli kere bakıo beni bilidğinden
benimdeeee hele şu yunuslar varya motorlu polisler
üniforma hava katıo ya benmkinede yakışmış maş
evet canım iyisini buldunmu vazgeçmceksin kaşlarımı vs de hep o alır yani sağolsun hep memnun bırakır hatice ablam benim haha
ya evet yunuslarrrrya evett benmkinede çok yakışmış yaa . zaten insanın sevdiği gözüne hep güzel geliyorr
ayy kızlar benm bu cihan manyak napmış bir duysanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?