92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

bende çıkıyorum .. yarın son sınav bende son bi tekrar yapıyım..

sonra hep budayım bol bol kaynatrz gülşahcımm..

sana da kolay gelsn kamilecimm dikkatlce çalışş..

oohhhh ne güzel ya finallerin 1 haftamı sürüyor senin kuzum bnnmm 2 hafta artık ben olmıcam aranızda..

canım inş kalmssın büte ortalaman iyiyse geçerisn bence cnm.üzülme
bak mehtaba azcık kaldıı kuzumm ya superrrr
darısı gizemle bnm başımızaaa

Gülşahcım bnce mesafe koy görüşme dinle kendini düşün ve bir krar ver

Gülşah şimdi gülşen alıntı yapınca okudum geçmişe pek bakmadım..ya bunları dedimi gerçekten k.bkmada ne hakla dio..
tektaş almadımı sana senelerdir nişanlısınız ? veya evlenme teklifi
birde nedemek haket ya...pes diyorum gülşene katılıyorum bırak kafanı dinle o haketsin seni !!!!!!

annesi nisan yuzugu alirken ya tektas yada nisan yuzugu demis bende mecburen nisan yuzugu aldim ise bak kaldiramiom ben artik bugune kadar terbiyemden agzimi acip tek bisey istemedim imadanda anlamio ustunede bole oldu

annesi nisan yuzugu alirken ya tektas yada nisan yuzugu demis bende mecburen nisan yuzugu aldim ise bak kaldiramiom ben artik bugune kadar terbiyemden agzimi acip tek bisey istemedim imadanda anlamio ustunede bole oldu

annesine ne ya
seninki dememişmi gülşaha tektaşta almak istiyorum vs gibilerinden veya ne blm şart yani...of tatlım ya gerçekten iyi sabrediyorsun askerden gelince fitl fit hetr burnundan gerçekten...kbkma yani bn böyle düşünüyorum

gülşennn iyiki geldin yaaaa haksizmiyimm ben canimm suan o kesin beni haksiz gorup sucluyo

Haklısın sn kesinlikle ben olsam senin yerinde benden büyük tepki yemişti ne demek öyle knşmak sen onun karısı olacaksın senn olan onun onun olan senn saçma sapan knşmuş bence hiç knşma tepkni drk koy birde kendine sor ben bu adamla mutlu olablrmym dye düşün krr ver cnm

Edaya katılıyorum annesine ne allahım yarabbm ...

eda walla artik sabredemiyorum ben ya bu kadar zaman oldu tek bi cop istemedim annesigilde almadi zaten ole altinda sunda bundan gozum yok ama hic kaale almadigim begenmedigim kisilere bakiom tektaslar bilezikler Allah herkese cogunu versin ama benim neyim eksik sabri birak hersey bana batmaya basladi

Valla kızlar bakın kaynanlardada iş bitio biraz yanii öyle araya fitne sokuyorlar biz üzülüyoruz..
Şükür ben hiç yaşamadım annesi çok iyi maş ama ciddi bir şey olunca ne olur bilemem...inş hep böyle kalır

çok haklısın bebeğim çooookk
erken yaşta nişan yaptın ya ondan olabilirmi han,i bu çocuk gözüyle bakmış olabilirmi annesi sana...
Allahım ya sanki onların altınına ihtiyacın var ama bu bir görgüdür....
bir evlilik teklifi hiç değilse ne bileym ufak bir tektaş sanki 3 -5 milyarlık bir şey alacağı...amaç gönül alma mutlu etmek ama işte...

Bence olay erkeklerde bitiyor.İş ciddiye binnce anneler kıskanç oluyor.Ama erkek tavrını koydumu olay bitiyor

gülşencim hiç cimri değildir kendıne hıc bısı almaz hep bana alır ama şok oldum yaa 4 yıldır nısanlıyız ınsan bı tektaş almaz mı ben hayatta bana şunu al dıyemem ama onun dusunmesı gerekmez mı yada imadan anlaması çok kafam karısıkk

Tabiki düşünmesi gerek belki böle saçma sapan konuşup alır canım

çocuk doğurunca hakedıcekmısım sorucakmıs pırlantamı arabamı dıe bende ben hıc bısey ıstemıyorum işe girer kendım alırım kımsenın aldıgı seylere ıhtıyacım yok benım dedım oda bana bundan sonra sana bır bag maydanoz bıle almam demıs.. ınternetten ayakkabı almıstık bana onun kartıyla gelsın onuda ıade edıcem ıade edınce 2 hafta sonra karta gerı odenıyomus para

Saçma sapan konuşmuş bence canm gelnce al karşna knş herşeyi ve karr ver yolunu ona gre ciz

Tabiki düşünmesi gerek belki böle saçma sapan konuşup alır canım

tatlım bu saatten sonra alsa ne anlamı varkı bıde bana duygu somurusu yapıo bu resmıyet olayından sonra haftada 3 gun kalp grafısı cekınıomus gunluk 17 ılac ıcıomus

laflara bak ya...bencede iade et cnm nedemek bu böyle...biraz kendini geri çek sen anlasın değerini ya

Adam senden eminse olay biter eda dünya gelse kafasını karıştıramaz

doğru gülşencim haklısın başıma gelmedi ama ne bileyim hep okuyoruz görüyoruz ya olabilio die dedim..Allah yaşatmaz bizede inş..Mutlu oluruz yuvalarımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…