sağol tatlımmcanımmm Allah zihin açıklığı versinn bizdeee mesafelii gerginnn devammmmm
sağol tatlımm
aa hala mıı ya oda yorar ama insanı fazla uzattı seni cezalandırmaya eski haline dön dedirtmeye mi çalışıyo
canım sureklı ima misilleme yapmaya çalışıyo herşeye bozulup trip atıyo bende trip atan erkekten nefret ederm ben umursamadıkca o daha abartı yine bugun sınır ettı benı bi süre görüşmüyelim dedim oda kapatıyorum telefonu aksam acarım yazmıs dahada yazmadım acıkmı kapalımı bılmıyorum ama sabrımın sonu gelıyo
yani haklısın tatlım kaç zaman oldu hala ima ve trip sıkar boğar insanı.. seni de görüşmeyelim diyecek kadar boğmuş:26:
arama bencede tatlım akşam açtğında o yazsın.. ama bi yola koymanız lazım çok uzadı ya yıpratyo sizi bu durum..
ayrılalım dicem yakında yanı o kadar gerılıp boguluyorum canım
cnmm yaa sen burda hiç konuyu açmayıp geçştryosun ama baya dolmuşsun
tatlım biraz birbirinize zaman verin zaten sizin az kaldı ani kararlar verme bence hele şuan zaten pek mantıklı düşünemyoruz ne biz ne onlar.. hele sizde nişanda var.. bence konuşun tatlım uzatıp çocukluk yapmasın artık..ama hemen kestrp atma:26:
canım anlamıyokı bak ay oldu heralde bu konu olalı hala anlamak ıstemıyo çocukça seyler yapıyo kıskandırmaya çalışıyo misilleme yapmaya çalışıyo küfür etme demek sence bi insanı değiştirmek mi ???
sen değişmemi istedin ya adapte olmaya calısıyorum felan diyo tarafsız bi göz olarak sen söle tatlım bu buyuk bı degısımmı öyle saçmalıyokı artık
cnm değişme tabi ama olumlu bi değişme sen ondan kötü bişey istemyosun ki sadece küfretmemesini söylüyosun..
sizin aranızdaki samimiyet küfürle mi alakalıda sen istyosun diyo ya hani , sen ondan sadece konuşmasını düzeltmeni istedin bunu ilişkinizin samimiyetine yansıtması gerçekten saçma:26:
bence tmm bi değişim ama konuşma tarzında değişim , sana olan yaklaşımında bi değişime gerek yok hatasıda burda bence ( ama sen suçlan diye anlamazlıktan geliyo bence, ama fazla uzattı.).. küfretmemek demek resmi konuşmak demek değil ki .:26:
ben onun karakterını degıstırmeye calısıomusum ödün verdiriomusum oyle dıyo o gunden berı haftada uc gun kalp grafısı cektırıp gunde 17 ilaç içiomus 17 ilaç içse zehirlenmesı gerekır galıba
ya bunu neden bu kadar abarttı ben anlamadım acaba ailen vs herkes duydu diye mi gururuna dokundu :26:
haftada 3 kalp grafisi çektrcek bi rahatsızlığımı var..yani 17 ilaç alan ancak çok kronik hasta olucakta öyle.. abartmış cnm bencede..
Bugün 251 gün oldu görmeyeli..Neden bizi bu kadar zorluyo bu hayat diye sormadan edemiyorum.Yine de hep şükrediyorum beterin beteri var diyorum ama artık çok doldum ya.Millet el ee gezerken saatlerce telefon beklemek bize reva mı? İzin kullansa bizim taşınma olayımız var görüşsek görüşsek bi kaç gün görüşeblcez,çocuk bide o kadar yol mu çeksin benim ynıma taa Ankara'ya kadar.O yüzden hiç kullanmayalım dayanalım demiştik ama bugünlerde dayanamaz oldum.İnşallah şu psikolojiden hemencecik çıkabilim.Sınavlarda bunalttı iyice.Koskoca 251 gün söylerken bile zorlanıyor insan..
yok tatlım hiç bi rahatsızlığı yok benım kufur etme dııp annemle beraber annesıne saygısızlıgını soylememız zoruna gıtmıs aklından çıkmıomuşş bugunkı olayı anlatıyım sinir olmakta haklımıyım bi söle
sabah uyanınca ruya gordunmu dıye sordu bende ruyamda işe girmişim kendime tektaş alıyodum işe giriyimde tektaşımı kendim alıcam dedim.
önce hak et ben sana alıcam dedı o ne demek ya dedım benım bıldıgım tektaş ya evlenme teklıfı edılırken yada nişanda alınır halamı haketmemıs oluyorum ben dedım
haket alıcam dedı çocuk doğurunca hakedıcekmısım nişanda pırlanta bileklik almış daha ne istiyomuşum o bilekliğide hiç takmadım ne zaman takıcak olsam düşürde soruyum ben sana dıyo benımde takmak gelmıyo içimden keşke almasaydın sürekli söylüyosun dedim onu diyenn senmisin oyle demem zoruna gitmiş bi daha bana bir bağ maydanoz bıle almazmış alma benım kımsenın aldıgı seylere ihtiyacım yok dedım ama cok sınırlendım yanı
Bugün 251 gün oldu görmeyeli..Neden bizi bu kadar zorluyo bu hayat diye sormadan edemiyorum.Yine de hep şükrediyorum beterin beteri var diyorum ama artık çok doldum ya.Millet el ee gezerken saatlerce telefon beklemek bize reva mı? İzin kullansa bizim taşınma olayımız var görüşsek görüşsek bi kaç gün görüşeblcez,çocuk bide o kadar yol mu çeksin benim ynıma taa Ankara'ya kadar.O yüzden hiç kullanmayalım dayanalım demiştik ama bugünlerde dayanamaz oldum.İnşallah şu psikolojiden hemencecik çıkabilim.Sınavlarda bunalttı iyice.Koskoca 251 gün söylerken bile zorlanıyor insan..
Telefonumuzu yakalattık biliyorsunuz 10 gün uzadı askerliği komutana bidaha yamuk yapmak istemiyo doğal olarak ben de istemiyorum ama herkesn telefonu var valla zoruma gidiyo artık ya.Rahatlayacağımz yere iyice zora düştük biz.Birlik olduğu içinde ankesörlüler çok kalabalık oluyo çok konuşamıyoruz off allahım yardım et bize..
yani cnm neden böyle maddiyatı öne çıkarıyoki ne alaka yani haketmek demek?? ayıp etmş gerçektende.. iyi demişsin sanki sende ona bana hediye al diye yalvarıyodun da.. töbe töbe ya..
cnmm dile bile zor gerçekten 251.. çok güzel sabrettiniz bunun üzerine sabrının böyle taşması çok normal sınavlarda cabası bu konuda seni çok iyi anlyorum herşey üstüste gelmek zorunda bunca dertn içinde bide sınavlar diye isyan ediyor insan..
ama bence size biraz izin iyi gelicek :26: en azından yarısını kullanın merve çnkü önünzde bi 2oo daha var
canımm benım yaaa sabrın sonu selamettır ınsallah kavusup bı daha hıc ayrılmıcaksınız tatlımm üzülme geçicek bu gunlerde bak bu kadar zaman gectıı zor geçtı ama bı sekılde gecıo sıkma canınııı bıtanem
fikirlerini öyle sabitlemiş durumdaki hiç bişey değiştirmiyo düşündüğü yanlışları walla çok bunaldım gizem ayrılmamak için kendimi zor tutuyorum
İnşallah canım inşallah beni ayakta tutup bana umut olan da hayaller zaten..Gizemcim evet her dersten 300 500 sayfadan soumluyuz bunaldım artık gerçekten.Bugün söylicem tabi eğer arayabilirse..Gel dicem ben dayanamıyorum artık,o da dayanamıyor ama işte şartlar ne yazıkki..Kızlar bize dua edin en azından şu telefon olayımz çözülebilsin ya çok mu bi şey istiyorum sanki..ben şimdi kaçayım ders çalışmam lazım ne yazıkki,öpüyorum ikinizi de
cnm haklısın gerçekten ve en zoruda böyle yanlış ,sabit fikirleri değiştrebilmek herlde.. resmen seni yanlış anlayıp yanlış yorumluyo..
zor bi durum ama sen düzeleceğine dair bi belrti görmüyomusun hiç.. bu resmiyet konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?