o da olur canım yaa ne kaldı şurda
olur ya valla takmıyorum artık. tmm çok özledim deli gibii.. ama değişen bişey yok özlemden delirsekte tarihler bellii...
napımm bebegımmm hep evdeydımm oturdum olee sen naaptınnburdayım ben kuşuuum
napıon tatlım?naptın bugün?
tatlımm sız manısaya beraber gıtmıcekmıydınız ben mı yanlıs hatırlıommsinemcimmm bencede şu 3 gün çabucak geçsin sonra zamn dursun
gizemcimmm yaklaşıyor yaklaşıyor kızzz ben 150 dediğim günü biliyorum düşün halimievet tatlım yaa manisaya gitmke istiyorum artık
gülşahcımmm ben mehtapdayım ama ömerimden ayrıyım salı görücem daha
ıyı yapmıssın bıtanemm degısıklık olmusdur sanada :) napımm bende ıste hep evdeydımmm bi sürü ütü var yapılıcakk ama çok eriniyorummmyavrumm kayınvalidecime gittim bugn , evede geldm pc açmadım öylee ... sen napıyosunnn
kamilecim evet hatrlıyorum o 150 dediğin günleri.. bizim şuan tahmini 70-80 faln heralde ..
olur ya valla takmıyorum artık. tmm çok özledim deli gibii.. ama değişen bişey yok özlemden delirsekte tarihler bellii...
napımm bebegımmm hep evdeydımm oturdum olee sen naaptınn
tatlımm sız manısaya beraber gıtmıcekmıydınız ben mı yanlıs hatırlıomm
ıyı yapmıssın bıtanemm degısıklık olmusdur sanada :) napımm bende ıste hep evdeydımmm bi sürü ütü var yapılıcakk ama çok eriniyorummm
gülşahcımm öyle planlıyorduk ama benim sınavım çıktı bir dersten büte kaldımdao yüzden ömer tek gitti bende salı gidicem inş
inşallah canımm neysee gidince kavusucan sevdıcegıne bozma moralını bıtanem
napımm bebegımmm hep evdeydımm oturdum olee sen naaptınn
tatlımm sız manısaya beraber gıtmıcekmıydınız ben mı yanlıs hatırlıomm
ıyı yapmıssın bıtanemm degısıklık olmusdur sanada :) napımm bende ıste hep evdeydımmm bi sürü ütü var yapılıcakk ama çok eriniyorummm
lu an içim buruk değil dersem yalan olur canım o orda ben burda görüşemiyoruz..ama çok fazla üzülüp isyanda etmek istemiyorum biliyorsun ki 4 gün burdaydı sadece benimleydi onun yerine sayıyorum artık
sen nasılsın tatlım?plakalara gelmişsin maşalahh
bende hep evdeydim cnm.komşum geldi(93 doğumlu 2 aylık bebeği var eşi daha askere gitmedi demiştim ya daha önce o) oturduk beraber kakaolu ıslak kurabiye yaptım ona bide yanında kısır oturduk bi güzel mideye indirdik
gizeeeemm dahada şişiyorum ben yahuuu paso yioruumm
benimkine diom patlıcam galiba oda ye aşkım ye bende kilo aldım çok dio obez aile olcaz sonunda herhalde
evet tatlımm bence en guzelı o 4 gundurrr
darısı basınıza bıtanem banada süpriz oldu işte :)
bişi olmazz bebegım verırsınn can boğazdan geçerrr
ben halimden memnunum ya vermesemde olur
ama almayayımda daha fazla
sende boy kilo ne cnm?
biz akşam bunu bayaa detaylı konuştuk eda gizem ben
yavrum boyum 164 kilom 70 biraz baliketliyim gelinlik giyinmek icin kilo vermek fit olmak lazim
Kızlarr düğün süperdiii ben böyle ortam ben böyle masa yemekler görmedim! mekan görmedim...boğazın kenarında ışıl ışıl...bnmki aradı 9 da napıosn filan kalktım masadan tabii babam kim arıo falan neyse tektaşımıda takmıştım babam bişey demedi baktı sadece...işte soğuk konuşmadı gece ararım nöbetm var 12 de dedi aramadı uyuyakalmış nöbete gitmiş direk demin aradı konuyu açmayalm hayatım tamam iyiyim ben sorun yok dedi bu krizde uzamadan çözüldüüüü!!!!!! yehhuuu
gözünaydın yavrum dedim sana hallolur diee.çok sevindim valla :119:
oh oh ne güzel iyiki gitmişsin bak
bende orada çok güzel düğün oluyor diye duymuştum.bzm burdan biri gitmişti çırağana düğüne
aynen cnm halloldu yani...evet cnm pişman olmadım yani güzeldi baya.
evet cnm çok güze valla netten baktım işte 1 trilyona falan geliyormuşfazla abartı ama güzeldi zaten kadınları görsen dekolteler ışıltılar ama bende güzeldim yaniii aşşağı kalmadım
ben severim balığıda etinideolsun kuşum verirsin düğüne kadar.zaten o düğün stresi koşuşturması herkesi zayıflatıyor.
sizin düğün ne zaman olur konuşuyor musunuz kesin bi tarih yada yıl olarak?
2014 tatlım ama ay gün daha belli diil 2014 te olsun yanı tatlım askerden geldıgınde 5 yıllık nısanlı olucazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?