92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Haha bencede canim evlenin yani artik
o gune kadar forma girersin canim ay bende o telasla cok zayiflmasam bari..
Bizimde Allah kismet ederse 2014 yazi gibi olacak.oyle dusunuyoruz.soz nisan dugun hepsi pespese olsun daha ii ole

tabiki oyle daha iyi bitanem boyle suyu cikio insanin evlenmeye hevesi bile kalmiyoo mehtap telasi sardimii ne durumdasinn

2014 tatlım ama ay gün daha belli diil 2014 te olsun yanı tatlım askerden geldıgınde 5 yıllık nısanlı olucazz

tabiki oyle daha iyi bitanem boyle suyu cikio insanin evlenmeye hevesi bile kalmiyoo mehtap telasi sardimii ne durumdasinn

Ohooo sarmaz mi son 2 haftadir her telefon konusmamizda mehtaptaki planlari yapiyoruz
İnsallah hepsini bir bir gerceklestiririz Allahim
Kiyafetlerimide yikamaya attim yavas yavas hazirliklara basladim
neler giyecegimide dusunmeye basladim her gune bisey ayarlamaliyim ki hemem hazirlanip cikmaliyim evden

degisik guzel planlariniz olursa yazin bana kizlar..aslinda ben cilginca delice bsyler yapmak istiorum ama neee

Haha bak bak bende skldkca yada ozledikce askerimi ceyiz bakiyorum
onlara bakmak bile beni heycanlandiriyor valla canim :))

iyi yapıyorsun cnm
Bende demin kuzene gittim ağustosta evleniyor evi burda normalde yaşayacakları evide burdan tuttular bzim karşı bina çeyizleri taşımışlar onlara bakmaya gittim de ondan aklıma geldi bakim dedim
Aynn cnm ben bakıyorum sadece ama sözden sonra alıcam kısmetse Zaten bnmkiyle birlikte alcaz herşeyi o bakımdan fikir ediniormm

Canım zaman geçtikçe sabır azalıyor.Daha gergin ve sinirli oluyorlar.Ama gelecek biraz daha sabrtmenz lazmmm sdece

Aynen cnm azaldı valla vbitmek üzere sabrmız ama ruh halimize göre birbirimizi motive ediyoruz..işte...sabır şu izin gelse sonraki kolay inş hiç değilse son viraja giricez son 5.5 ay diycez ve o zaman rahatlıcaz bir nebze....bakalım..
ee sizin nasıl gidior rıza değişmiş mi dahamı çok üstüne düşüyor
Elini bırakma kız hiç sıkı sıkı tut

gülşennnn canımmm nasılsınnnn

Rıza aynı canım değişiklik yok biraz snrlydi ilk günler suan toparlandım.Tipide öyle yıpranmıştı kendine geldi Bırakırmıyım canım
İyiyim gülşahcım sen

Rıza aynı canım değişiklik yok biraz snrlydi ilk günler suan toparlandım.Tipide öyle yıpranmıştı kendine geldi Bırakırmıyım canım
İyiyim gülşahcım sen

heh iyi o zmn cnm .sakalsız insana tuhaf geliyor dimi birde her daim kirli sakallıysa
Benimki kndini kötü hissediyor gelip kirli sakal bırakınca kendine gelir anca
[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…