gizemcimmmm seninde mehtabın yaklaşıyor ama bakson günler biraz sıkıntılı geçti canım ama çok şükür her şey planladığımız gibi oldu
sinemcimmm inş en kısa zamanda sende diğer kızlarda yaparsınızcidden çok güzelmiş..gerçi senin az kalmış bile..son günler geçmek bilmez dimi
evdeydi canım ev arkadaşımda sorun olmadı yani..
valla be canım kesinlikle geçmiyor
şafağın son günleri napcaz kimbilir
ayyy bilmiyorum sinem yaaa ama onunlayken zaman çok çabuk geçiyor!!
canimmmmmm gozun aydin tatlimm
gizemcimmmm seninde mehtabın yaklaşıyor ama bakson günler biraz sıkıntılı geçti canım ama çok şükür her şey planladığımız gibi oldu
sinemcimmm inş en kısa zamanda sende diğer kızlarda yaparsınızcidden çok güzelmiş..gerçi senin az kalmış bile..son günler geçmek bilmez dimi
evdeydi canım ev arkadaşımda sorun olmadı yani..
Bence ikinci karadeki makyajı yaptır canım
Kızlarrr tartıştık boşu boşuna...
Üstelik arkadaşndan gece tel aldı hattını taktı 3-6 nöbetinde konuştuk..gayet güzeldiii
demin aradı makyaj yapma dedi dedm zaten ben hafif yapıyorum bana dediğine bak koşulsuz Evet diyemiosn dedi.Zaten aklım sende mahvolcam mahvoldum her şey üstüste gelio dedi (çarşı olayı telefon kaptrmamız ve bu düğün olayı)
Aa doğru ama git hatta kuaföre Çırağan nede olsa dedi laf yaptı..Dedim gitmiorm falan gitmcm fön çekicem evde hafifde makyaj yapıcam eyeliner falan şeklinde..
Ben onun için gittim evdeki biton elbisem dururken önü kapalı bir şey aldım bana yaptığına bakın.Yok sol kolu uyuşuomş her sabah yok sigarayı fazlalaştırmış işte her şey üstüste geliomş bir daha böyle bir şey olursa tepkisi çokçok farklı ve kötü olurmuşşş bunaldım ya...Her şey yolundayken olana bakın..
Bi yalan bulup gitmesem of.! geçti artık....babamda b.k vardı emrivaki yaptı Lanet olsn ya.
Üstelik arkadaşndan gece tel aldı hattını taktı 3-6 nöbetinde konuştuk..gayet güzeldiii
demin aradı makyaj yapma dedi dedm zaten ben hafif yapıyorum bana dediğine bak koşulsuz Evet diyemiosn dedi.Zaten aklım sende mahvolcam mahvoldum her şey üstüste gelio dedi (çarşı olayı telefon kaptrmamız ve bu düğün olayı)
Aa doğru ama git hatta kuaföre Çırağan nede olsa dedi laf yaptı..Dedim gitmiorm falan gitmcm fön çekicem evde hafifde makyaj yapıcam eyeliner falan şeklinde..
Ben onun için gittim evdeki biton elbisem dururken önü kapalı bir şey aldım bana yaptığına bakın.Yok sol kolu uyuşuomş her sabah yok sigarayı fazlalaştırmış işte her şey üstüste geliomş bir daha böyle bir şey olursa tepkisi çokçok farklı ve kötü olurmuşşş bunaldım ya...Her şey yolundayken olana bakın..
Bi yalan bulup gitmesem of.! geçti artık....babamda b.k vardı emrivaki yaptı Lanet olsn ya.
eda saçmalama ya kuaforunede gıt makyajınıda yap ya ayrıca babanada ole bısı soleme adam gururla kızını koluna takıp gıtmek ıstıyo babanın ıstegı cok normal bana karısmak düşmez ama senınkı naz yapıo yaptırma sen yap nazı asker olabılır ama senınde bı canın aılen var kusura bakma ama el oğlu her yerde bulunur ama aile hiç bi yerde bulunmaz ben bunu cok ıyı anladım
eda düğündeee gülşen kamile mehtaptaa ee kızlar siz nerdesinizzzz
o kesin canım
şimdi günler çok çabuk geçsin istiyorum o gelincede dursun
ah bu kulların kolayı bulunmuyor
yaklaşıyor gibiiiama çok var bebeğim daha . ama napalm başa gelen çekilirrr
daha çok var mehtabınızın bitmesiinee yaşancak çok güzel günlerde sizi bekliyo ne kadar manisada da olmuş olsanız görüşceksnz tatlımmm
eda düğündeee gülşen kamile mehtaptaa ee kızlar siz nerdesinizzzz
yavrumm kayınvalidecime gittim bugn , evede geldm pc açmadım öylee ... sen napıyosunnneda düğündeee gülşen kamile mehtaptaa ee kızlar siz nerdesinizzzz
sinemcimmm bencede şu 3 gün çabucak geçsin sonra zamn dursun
gizemcimmm yaklaşıyor yaklaşıyor kızzz ben 150 dediğim günü biliyorum düşün halimievet tatlım yaa manisaya gitmke istiyorum artık
gülşahcımmm ben mehtapdayım ama ömerimden ayrıyım salı görücem daha
yavrumm kayınvalidecime gittim bugn , evede geldm pc açmadım öylee ... sen napıyosunnn
kamilecim evet hatrlıyorum o 150 dediğin günleri.. bizim şuan tahmini 70-80 faln heralde ..
gizemcimmm az kalmış bakyazı atlattık mı tamamdır
yaz bile değil kkuzum ya temmuz geçsn devamı gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?