92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

hee sorma sevgilimleyim
ay çok sinirliyim cnm ya moralim 0
hep terslikler yaşandı.pin kodunu yanlış girmiş daha şimdi puk kodunu öğrendikte teli açıldı.sabahtan beri meraklardaydım.
uçak desen atatürk havaalanına bulamamş bilet hepsi bitmiş mecbur sabiha gökçene incek oraya almış.ee orasıda bize bayağı uzak.
7de üstelik uçağı.
diğer türlü 6da atatürke incekti akşam 10 buçuk gibi burda olcaktı ben almaya gtcektm t.dağ merkeze.
şimdi böyle gece 1-2 de belkide buraya varacak.ve ben o saatte eve giremem ki mecbur gidemicem ooooffff

tuh cnm bnm ya.. valla herşey ters gitmiş nasıl sinirlenmişsin ve gerilmişsindir.. ama olsun tatlım ya napalım yarın sabah erkenden buluşursunuz..:26:

benimki daha gelmedi canım akşam 7de uçağı buraya varması gece 1 i bulacak o yüzden karşılamaya gidemicem o kdr plan hazırlık yapmıştım çok moralim bozuk çoookkk

ayy sonuçta düşkünlük var o kötü tatlım ya
umarım evlendiğinizde düşkünlüğü kalmaz..
oh ameliyatlarla bitiricek askerliği valla
yinede zor ya Allah yardımcısı olsun canım :26:
çok üstüne gitme tabi arama bidaha oluruna bırak biraz bakalım nolcak..

tuh cnm bnm ya.. valla herşey ters gitmiş nasıl sinirlenmişsin ve gerilmişsindir.. ama olsun tatlım ya napalım yarın sabah erkenden buluşursunuz..:26:

çok üzüldüm canım ya valla
yarın sabahtanda buluşamayız ki sabah belki uyur gündüzde ailesiyle olur dükkana gider falan yine yarın akşama kalır buluşmamız
umarım geldiğinde hiç terslik yaşamayız

uff cnm ya
valla kötü olmuş ama cnm bozma moralini bu gece aynı şehrde nefes alıcaksınız. şuan bunları düşünüp mutlu olmaktan başka çare yok.. uçak biletlerini önceden nedn ayarlamadı:26:

uff cnm ya
valla kötü olmuş ama cnm bozma moralini bu gece aynı şehrde nefes alıcaksınız. şuan bunları düşünüp mutlu olmaktan başka çare yok.. uçak biletlerini önceden nedn ayarlamadı:26:

öyle canım başka tesellim yok şuan.çok şükür Allahıma kavuşmamıza saatler kaldı
canım alamadı çnkü ktm ye katılıyor benimki orda da ne kadar kalacağı belli olmuyor saati yada günü uymayabilir bileti yanar o yüzden öyle oldu :26:
olsun ya geç olsunda gelişi güç olmasın yeterki..

sen napıon tatlım?

hımm anladım cnm ..olsun ya vardır bunda da bi hayır. :26:

bende bugn evdeym cnm ya nolsun...yarında yine elbise bakmaya çıkıcam.. evde boş boş zaman geçmyo ya..

hımm anladım cnm ..olsun ya vardır bunda da bi hayır. :26:

bende bugn evdeym cnm ya nolsun...yarında yine elbise bakmaya çıkıcam.. evde boş boş zaman geçmyo ya..

Aynen oyle canim gecmiyor valla.hele bana suan hic hic gecmiyor.bincem gtcem ist.a o olcak

kisisel temizlige baslim bende aman biktim valla yazin yapis yapis onunla ugrasmaya
lazer dusunuyorum artik ama saglik acisindan cok endise ediyorum ya

Aynen oyle canim gecmiyor valla.hele bana suan hic hic gecmiyor.bincem gtcem ist.a o olcak

kisisel temizlige baslim bende aman biktim valla yazin yapis yapis onunla ugrasmaya
lazer dusunuyorum artik ama saglik acisindan cok endise ediyorum ya

ya canım aslında yapsan öyle bi delilik ama olmaz ya akşamda geç inecek..

cnm aynen yazın hiç çeklmiyo ya ben gtcem kesin ya ama bu mevsimde olmaz.. sağlık açısından da ben bi zararı olucağnı düşünmüyorum güvenlir bi yer olduktan sonra.. yaptrp kurtulmak lazım en azından bazı bölgeleri..

Annemler burda olmasaydi yapardim cnm cokta sasirir ve sevinirdi ayyy ne guzel olurdu yaaa
hem harem bana 4 saat fln uzaklikta ama yinede giderdim..

Ekim kasim gibi gtmek lazim cnm.arkadaslarimda gidiyor ama ben tedirginim iste.belki eser birden giderm
bi arkdsm doktora sorms dr ona demis ilk cocugunu dogurduktan snra git gitceksen.artk ne anlamda soyledi blmyrm.dogumdan snra hormonlar degsyor ya ondan mi soledi kisirliktan mi soledi bilmyrm :/

sevinirdi kesn tatlım.. ama gitme şimdi annenlerle sorun olmasın

evet ekim kasım iyi.. ama doktor hormonlara bağlı hani yine kıl çıkabiliyo ya o açıdan söylemiştir herlade yani inşallah. diğer türlüsünü aklıma getrmek istemyorum yaa..

İyiyim Gülşahcmm aranıza döndüm sonundaa:)) sen nasılsn ne var ne yok bakalım?

hoşgeldin bebeğimmm iyiyim tatlımm bende hiç bişi yokk bıraktığın gibiyim tek değişiklil şafagım galıba sızın telefonsuzluk olayı nooldu soktunuzmu telefon tatlım

Şafağı yedin bitirdin maşş yok yavrum hala sokamadık ama geçen arkadaşının yanında refakatçi olarak hastaneye gitti o man hattnı vermişler haber almak için,o da dönüşte farklı bi hat alıp vermişş hattı var ama telefon yok henüz,Allaha şükür bi sıkıntı yok haberleşebiliyoruz şafak da ilerliyor bi güzel.Bende sınavları bitirdim hepsini geçtimm rahatımm attım kendimi yanınıza

yok cnm gider miyim gidemem şimdi
benimki 7de uçağa bindi hala aramadı ya inmedi mi acaba daha, telide kapalı :26:
inşallah canım diğer türlü olmaması gerekiyor 3 çocuk düşünen biri için bu korkunç bişi çünkü

merhaba canım biz tanışmış mıydık? :44:
tanışmadıysak tanışalım ben sinem 23 yaşındayım askerim Tuncelide görev yapıyor jandarma komando
sende durumlar ne

selam yavrularım nabersiniz?
pamuk prensesiniz hepinizi kucak dolusu öpeeerrr hahahahah
şimdi kuaförden geliyorum kendimi tüüüüy gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…