92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

14 gün izni canım ama ameliyat olursa eğer 1 ay daha rapor alacak belli değil henüz o :44:
bencede sakat yavrum yol yakınken vazgeç sen

Anladım tatlım ins ameliyat olurda kalır yanında biraz benmkide 10 gün sonra amlyt olup hava degisimine geliyo kız birlkte yaparız mehtaplarımızı

cnm bnm ne kadar heyecanlansan hakkın.. gitcen tabi sevdiğinle aqualaraa.. ama bzm birklkte gtmemize çok var dahada bz e aqua deniz wuhhuu hergün gderz hemen hemen eve 10 dk

cnm ama ne kadar kıskansamda tabi oda gtsin ankarada . ama kim napsın senin askerini deme kızalr çok fenaaa.. asker görnce kafasını ceviren anca sen ben biz gibiler

cnm ya ben ikmizede men edemem ben deniz hastasıyım balık kız ve yalanda söyleyemem gizliden gidemem yani o açıdan ikimzde gitcekse birbirimzden haberli şeklde gideriz

Anladım tatlım ins ameliyat olurda kalır yanında biraz benmkide 10 gün sonra amlyt olup hava degisimine geliyo kız birlkte yaparız mehtaplarımızı

kız hayırlıysa olsun ameliyat korkuyorumda aslında inşallah sorunsuz olur olursada :26:
kalmasını çok çok istiyorum ama ameliyat off işte ne blm bakalım..
aaa ne güzel kız burdan bildiririz artık yaptıklarımızı
planlarımızı paylaşırız

Ben senii çokkk ama ben seni çokkkkkkkk sevdimmmmmm
Gel mehtap gelll son 50 inşşş

waaow bebeğiiiimm çok yok bence ya.tatlım seninde hiiiç anlamadan geçecek
benimki en son martta burdaydı 5 günlüğüne gelmişti 3 ay geçti gitti bile bak yine geliyor çok şükür.iyiki üni sınavına başvurmuş aşkım ya yoksa bizde daha çoook beklicektik kamileler gibi
benimki daha buraya varmadan bi sonraki gelişi ne zaman acaba diye düşünmeye başladım bile :26:

neden bisey almıyosun canm, begenmiste ayagına vurmus bide topuğu cok yüksekms amaann banane ben aldım gerisi ona kalmıs

yok bebeğim yaa kıyafet olayına hic girmiycem begenmez falan ugrasamam :44:
aman ne alıcam canım banane hıc almadım bu gune kadar bıde ona alıstıramam
özel bi günmü canımm düğünmü var hayırdır
yok canım olesıne sacıma ışıltı yapırdım kaş bıyık aldırdım
inş cnm inş
aaa kıskanmadın mıııııı aranız nasıl hala resmimi
kıskanmadım canım ben dedım gıt dıe resmı dıılde tam ıyıde degıl
Nee plajamı gitti hemde elin yavru vatanında cinayet sebebi gülsaahhh
amann gitsinn napimmm o gitsinkii bende istediklerimi yapımm ben dedim git die

canımmmmmmmmm gözün aydınnnnn

kızlar buda ışıltı yaptırdıgım sacımm gerçi fotodan net belli değil ama

valla manyak gibi deli gibi heycanlıyım sağsalim varsa hele bide sevdiğiiimm
planlarımız arasında aqua ilk sıralarda kuzuum.bize en yakın aqua yarım saat mesafede yani t.dağ merkezde var bu yıl yeni açıldı ama istanbuldaki kadar büyük değil fotolardan belli. o yüzden bizde standart istanbula gidiyoruz Allahtan ist. yakın bize 1,5 2 saat ötemizde
deniz desen bizim yazlıkta karşımızda ztn 20 adım bişi vardır suya girmene

eee öyle tabi yavrum bu devirde kızlar fena olan ben erkeklerden çok kızlara güvenmiyorum valla onlar baştan ve yoldan çıkarıyor adamları!!
evli olmasının bile önemi olmuyor bazı kişiler için devir kötü

yalan söyleme bencede tatlım kızcağı bişide olsa dürüst ol daha snra başka türlü öğrenirse daha fena olur :18:

sağol bebeğiiiim darısı senin teskereye inş

ooo süper kuşum ben çok beğendim
dipler koyu mu?uçlara mı yaptırdın yani sadece?
saçlarında maşallah benimki gibi dalgalı ve uzun

sağol bebeğiiiim darısı senin teskereye inş

ooo süper kuşum ben çok beğendim
dipler koyu mu?uçlara mı yaptırdın yani sadece?
saçlarında maşallah benimki gibi dalgalı ve uzun

tesekkurler bebegımm dipler kendi saçım canım ışıltı uçlara yapılıo daha modern oluo gıbıme gelıo hepsı sarı olsun ıstemedım

aynen öyle bebeğim hiç güven yok evli bile faretmyoken askere neden bakmasınlar.. t.dağdaki denize grilmiyo mu orayada gidersiniz?
yalan yok zaten söylemem aklımdan bilede geçmez gerekrsse tüm yaz gitmem yinede söylemem yani .. deniz ondan değerli değilki. zaten kendi ağzıyla gt dediki . içinden gelmyo biliyorum ama sonuçta söyledi..
bn bile kısaknıyorum onun kıskanması normal bikinili oluyorum sonuçta o f valla denz dedikçe canım çekti haftasonu gelsn hemennn

tesekkurler bebegımm dipler kendi saçım canım ışıltı uçlara yapılıo daha modern oluo gıbıme gelıo hepsı sarı olsun ıstemedım

bence çok tatlı olmuş böyle canım.bencede doğru bir seçim
bende 1buçuk ay önce fln dip yaptırmıştım şmdi sevdiceğim gelsinde o zmn t.dağa gittiğimiz bigün boyatayım komple koyultayım diodum ama belki açarım yaz geldi ya herkes aç sana açık yakışıyor diyor
kışa girerken koyultcam ama büyük ihtimal

bebeğimm harika olmuş ışıltıya bayılıyorum zaten.. bende yaptrmaya karar verdm ama cihan bıraktığım gibi bulayım diyo 5 ay sonra yapcam yani..

komple boyaya cesaret edemyorum dönmesi zor oluyo. ama ışıltı hem modern ve yaşlı göstermyo hoş olmuş hoşşş.. saçlarında çok uzunmuşş

bakarlar valla canım dikkat etsin kendisine gerçi erkekte kız konusunda ne kadar dikkaat ederki artık
sanırım o konuda çok şanslıyım çarşısı yok ya benimkinin
ama yinede olsaydı be moral olurdu :26:
t.dağ merkezde pek girilmiyor canım tatil köyleri var oranın oralarda giriliyor
bizim yazlıkta kumbağda.tekirdağa bağlı orasıda.15dk arası
ama biz aqua istiyoruz ki oda kumbağda yok malesef
ooo bikini konusunda benimkide çooook hassas.o yokken napcam hiç bilmiyorum.varken bile rahat ettirmiyor bana poponu ört eğilme giy üstüne bişi vs.vs.
şortlu bikini alcan diyor valla
git kız madem izinde var oohhh sefan olsun

cnm bencede sana açık renk yakışıyoda hani çok açık ya yıpranmış duruyo. en azından bi kaç ton koyulaştr koyu hayal edemedim şuan

eder eder dikkat eder.. bzmki telefondan faceye giriyo bi ilkokul arkadaşyla konuşmuş kız arkadaş. arıyo beni bak yanlış anlamada şöyle böyle..o konuda rahatım hiç güvenmi sarsıcak bişey yapmadı güvendğm içinde zaten gtcek aqua ya gitsn eğlensin.

bikini hepsi hassas kuzum ya bnde çıkınca direk bi şort giyerm tartışmam yani zaten normal otuurken o demesede ben giyerm rahatsız oluyorum ama etraf sakinse güneşlenmeme izin verir
evet gtcem bebeğim gitcem izinide almışkennn

cnm bencede sana açık renk yakışıyoda hani çok açık ya yıpranmış duruyo. en azından bi kaç ton koyulaştr koyu hayal edemedim şuan

Yok tatlim cok acik renk yapmam.ayni yaparim belki yine.yazin zaten gunesten bikac ton kendi aciliyor ister istemez.kendi sac rengimde kumral zaten oyle koyu degil

Ohh ne guzel o zaman tatlim.en onemli sey guven zaten..
Aynen cnm bende sortsuz oturamiyorum rahat edemiyorum kendimi ciplak gbi hissediyorum giymeyince.ben pek guneslenmek istemiyorum bu yaz ya saglik acisindan beyaz tenliyim bde :/
ztn bu yaz acilisi onunla yapcam gunes gormedi daha vucudum haslanmamak icin en yuksek koruyuculu krem alcam surcem rahat etmek icin
yanarsam yoksa uzun suruyor acisi iznide berbat etmek istemem sarilamam erkegime yoksa hic

canimmm tesekkur ederim senin sacini merak ettim simdiiii

tesekkur ederim bebegim benimki yillardir izin vermiodu ama simdi verio Allahtan :) annesi kuaforya o yapio sacimi cok acik sari yapmaktan korkuo yinede cagatay kizar die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…