92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

dogru bebegim hayirlisi neyse o olsun tesekkur ederimm tatlimmm kiz bu arada sineme 93\2 yazmissin o 92/3 olmasin

Yaaa evet hep karıştırıp yanlış yazıyorum bebeğim mazur görünn:))
[/B] döndüm gizemciiim sorma bu ergenler bizi öldürecek bigün:)[/B]

Sorma yavrum ya sınavlardan başımı kaldırıp da buraya gelemiyorum kii,ama artık buralardayım kaynatırız daha bol boll güzelce vakit geçirin güzelim,şimdilk bi sorunumz yok her şey yolunda şu yaz tatilini de atlattık mı bi şeycik kalmıcakk

Ohh ol ol bundan snra yawrum hep beraber attiralim safaklari
biz mehtaptada olsak sizi ihmal etmem aslaaa..
Evet cnm ya bizim teskere subattada olsa bu yazi atlattik mi bizede tmm gelio
Allahim o gunleri gostermeyi nasip kismet etsiiiin

Kizlar bi kotu dustumki yere su sokulmus bende gormedim ayagim kaydi 2.80 uzandin ayagimi mermere carptim parmagimin dersini aldi goturdu ustelik bantada alerjim var ama mecburen yapistirmak zornda kaldik

Kizlar bi kotu dustumki yere su sokulmus bende gormedim ayagim kaydi 2.80 uzandin ayagimi mermere carptim parmagimin dersini aldi goturdu ustelik bantada alerjim var ama mecburen yapistirmak zornda kaldik

cnm çok geçmiş olsun ya :26: banta alerjin mi var flaster tarzı bi bant nasıl olur onada var mı alerjin?

Son düzenleme:

Canm cok gecms olsun :44:
Bende temzlk yapıyorum yarın kayınvalidemleri agırlıycam geliceklerms cenk bsy demedi heralde cok yoruldumm kızlarr

cnm çok geçmiş olsun ya :26: banta alerjin mi var flaster tarzı bi bant nasıl olur onada var mı alerjin?
teşekkür ederim canımm bebegım yaa hanı gazlı bezı tarzı ınce bantlar varrya onlara bıle var agda bıle yaptıramıom bu yuzden
Canm cok gecms olsun :44:
Bende temzlk yapıyorum yarın kayınvalidemleri agırlıycam geliceklerms cenk bsy demedi heralde cok yoruldumm kızlarr

teşekkürler bıtanemm kolay gelsın çaya mı gelıcekler yemeğemii ne hazırlıcan

rica ederim cnm oo baya baya varmış cnm alerjin baksana :/ bantı yapştrdın ya bişey oldu mu..

sagol balım caya gelicekler karnıyarık kıymalı börek, makarna salatası, havuclu tarcınlı kek yapmayı düsünüyorum 2 3 cesitte annem yapar yanına biseyler temizliği bitirdik gece yapmaya baslarız artık cok ama cok yoruldum lann uzun zamandır böyle temzlk yapmıyodum anam avradım olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…