dogru bebegim hayirlisi neyse o olsun tesekkur ederimm tatlimmm kiz bu arada sineme 93\2 yazmissin o 92/3 olmasin
[/B] döndüm gizemciiim sorma bu ergenler bizi öldürecek bigün:)[/B]iyi akşamlar yarenlerrrrr nasılsınızz..
oo mervede dönmüş.. ay merve bu topiktede çoğumuzda birer ergen var ya
sinemmm terapi terapi kuaföryarın bende gidiyorum hafiflemeyeeee eda sende duyy azcık cesaret tek lazım olan
canımm yaaa kusura bakma bende kafamı kaldıkızım sende gir de unutturma kendini aaa ayıp sana
evet tatlım malesef mehtabımız bu diğerini artık döndüğü zaman yazarım hem epey azalmış oluruz
nasılsın canım nasıl gidiyor?
Yaaa evet hep karıştırıp yanlış yazıyorum bebeğim mazur görünn:))
[/B] döndüm gizemciiim sorma bu ergenler bizi öldürecek bigün:)[/B]
Sorma yavrum ya sınavlardan başımı kaldırıp da buraya gelemiyorum kii,ama artık buralardayım kaynatırız daha bol bollgüzelce vakit geçirin güzelim,şimdilk bi sorunumz yok her şey yolunda şu yaz tatilini de atlattık mı bi şeycik kalmıcakk
Veee bi gün daha biterrrrr....
Kizlar bi kotu dustumki yere su sokulmus bende gormedim ayagim kaydi 2.80 uzandin ayagimi mermere carptim parmagimin dersini aldi goturdu ustelik bantada alerjim var ama mecburen yapistirmak zornda kaldik
Kizlar bi kotu dustumki yere su sokulmus bende gormedim ayagim kaydi 2.80 uzandin ayagimi mermere carptim parmagimin dersini aldi goturdu ustelik bantada alerjim var ama mecburen yapistirmak zornda kaldik
teşekkür ederim canımm bebegım yaa hanı gazlı bezı tarzı ınce bantlar varrya onlara bıle var agda bıle yaptıramıom bu yuzdencnm çok geçmiş olsun ya :26: banta alerjin mi var flaster tarzı bi bant nasıl olur onada var mı alerjin?
Canm cok gecms olsun :44:
Bende temzlk yapıyorum yarın kayınvalidemleri agırlıycam geliceklerms cenk bsy demedi heralde cok yoruldumm kızlarr
teşekkür ederim canımm bebegım yaa hanı gazlı bezı tarzı ınce bantlar varrya onlara bıle var agda bıle yaptıramıom bu yuzden
teşekkürler bıtanemm kolay gelsın çaya mı gelıcekler yemeğemii ne hazırlıcan
Canm cok gecms olsun :44:
Bende temzlk yapıyorum yarın kayınvalidemleri agırlıycam geliceklerms cenk bsy demedi heralde cok yoruldumm kızlarr
teşekkür ederim canımm bebegım yaa hanı gazlı bezı tarzı ınce bantlar varrya onlara bıle var agda bıle yaptıramıom bu yuzden
teşekkürler bıtanemm kolay gelsın çaya mı gelıcekler yemeğemii ne hazırlıcan
temzlikk yoruyor insanııı
evet bide bütün evin temizliği senin üstüne kaldıysa yandın
evlenince napcan cerennnn... yada napıcazzzz
menüyü ben beğendm bu aradaa
bilmiyorum tatlım cok zor olucak temizlk yapmaktan nefret ediyorumm
kurabiye tuzlu simit falanda yaparız annemde katar biseyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?