92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

cnm dedemler aynı binadayız bbm olmadan hiç çıkamam rahat...dedem karışır yani ...
tmm tatlım bende öpüyorum aynen p.tesi diyete başlcm bende birde spor yapıcamm
öpüyorummm

Canlarim ben geldim ve gidiyorum
edacim hosbuldum bebegm bu arada
kizlar tum yazilarinizi okuyamadim malesef cnku yorgunluktan ölüyoruuumm ((
Manyak gibi gezdik bugun ayaklarim olmus davul hatta her yerim
hemen yattim uyuyorum..
Bu arada yalnz yatiyorum 2 aksam oldu korkmuyorum ztn sabah erken kalkiorm o yzden.
Yarin sabah yine yolcuyuz sabah 8de.bu sefer t.daga gidicez sinava gircek benimki.

Edaaaa,gizeeeemm faceteki foto nasiiiill arap kizanim
Opuyorum kizlar gorusmek uzere ii geceleeerrr

Sinemmmm mehtap nasil gidiyoo kuzum :)

Bebegiiimm supeeer ve bir o kadarda yorucuuuu ((
ama tum yorgunluga deger sevdigimle olmak tum gun boyunca
Gozden uzak gonulden irak sozu ne kdr yanlismis ya.ben sevdgm askere gidince daha baglandim ona sirilsiklam asigiiimm

Bebegiiimm supeeer ve bir o kadarda yorucuuuu ((
ama tum yorgunluga deger sevdigimle olmak tum gun boyunca
Gozden uzak gonulden irak sozu ne kdr yanlismis ya.ben sevdgm askere gidince daha baglandim ona sirilsiklam asigiiimm

tatli yorgunluklar bunlar bitanemm sevdicegin yaninda olsunda yorulmaya deger

Evet cnn kesinlikleee
Darisi hepinizin basina canlariimm..
Sen napion cnm?
(sen yaz smdi cwp weremesem ble yarn yda ilk firsatta vercem kuzum opuyorum seni)

amann bende bi garibim kuzum yaa midem agriodu dun simdie bulanio bi sicakliyorum bi usuyorum bide bahar nezlem var hala gecmedi surekli hapsuruom burnum akiooo offf kolumu kaldiricak halim yokkk curudum resmen

amann bende bi garibim kuzum yaa midem agriodu dun simdie bulanio bi sicakliyorum bi usuyorum bide bahar nezlem var hala gecmedi surekli hapsuruom burnum akiooo offf kolumu kaldiricak halim yokkk curudum resmen

Ay cnm al bendende o kdr.bende dun cok yoruldum islandim usudum klima actik bogazlarim aciyor sesimde kisilmis.gecmis olsn bebegm sanada dikkat et kendine

Kizlaaaarrr gunaydiiinnn t.dagdan selamlaaarr
Sevdicegimi uni sinavina goturdum bend attim kendimi kuafore.
Kuaforumude degstrdm degsklik yapiorm komple boyatiyorum
Benimkinden 2 ton koyu sanrm boyansin bakalm gorcez
insallah guzel olur Allahiiimm yaaa (

Sizde durumlar ne neler yapionuz?

Bu çocuk deli...
yine almış komutanın çekmecesinden telefonu ya arıyo nöbette gecede konuşcaz sabah bırakcakk off Allahım!!!
Deli cesareti geldi ya..

Bu çocuk deli...
yine almış komutanın çekmecesinden telefonu ya arıyo nöbette gecede konuşcaz sabah bırakcakk off Allahım!!!
Deli cesareti geldi ya..

harbi deli cesareti gelmiş cnm ya oda sıkılıyo ya baksana yoksa bu kadar riske girmezdi..

ne desen boş dinlemez.. madem bi telefon daha sokun içeriye.. eksikliği farkedilmez bu telefonunda ..

bi cesur da bende olduğundan biliyorum laf anlatmak zor bu konuda onlara

Bugun carsimiz vardi kizlar 8:30 da geldi internete 9:30 a dogru cikti minibuste giderken arkadasi aa aqua park ben hic gitmedim gidelim mi demis cagatayda tamam hadi gidelim demis neyse iceri girmisler bi adam karsilamis bunlari sohbet felan neyse benimki sormus abi ucret ne kadar oda 150 demis naaptin abi nie o kadar pahali adam gitmis bi katalog getirmis acmislarki kadin resimleri megerse kadini seciomussun havuzdada isini hallediomussun sonra bunlar cikmislar (yalansa Allah sorsun) 8 km ilerideki plaja yuruyerek gitmisler.

Bende bundan sonra kesinlikle ustumde hic bi soz hakkin yok bi dahada kesinlikle seninle internette gorusmem bi saat konusamadin kosa kosa gittin dedim
siz olsaniz ne derdiniz

şok oldm gizem konu ben olunca hep böyledir ma bu kadarını beklemiyordum gelicek zaten 1.5 aya ya 2 haftada bir çarşı gerek yok telefona ikna ettim almıcak bidaha ama bakalım...

bebeğim sakin ol öncelikle evet keşke konuşsaydınız full ama yapcak bişey yok
bence çıkmıştır çıkmasa sana söylermi böle gittik geri çıktık die girerdi...o ne ayrıca o nasıl yermiş töbe ya...
sıkma canını bence nette az durduğu için kızabilirsin ama diğer konuda girmemiştir cnm bence yoksa demezdi sana

şok oldm gizem konu ben olunca hep böyledir ma bu kadarını beklemiyordum gelicek zaten 1.5 aya ya 2 haftada bir çarşı gerek yok telefona ikna ettim almıcak bidaha ama bakalım...

iyi cnm yani mantıklı söylediğin şeyler bnm mehtaba son 24 faln heralde.. ama 3-5 gün önce veya sonrası olabilir

gülşahcım kısa sürmüş konuşmanız o konuda insan her ne kadar çıkmak gezmekte hakkı diye düşünsede kısa sürünce bozuluyoruz..
o aqua olayına gelnce orası aqua değil bildiğin şeymiş yani..onlar bilmeyerk gtmiş bnce. ha sana anlatmış olması illa girmemiş olması anlamına gelmyo tabi ama bunu en iyi sen anlarsın sevglni tanıdığın için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…