bnce en iyisi ramazanda gtmesinler ama cem gelceğinde gtsinler sende rahatca çık işte.. ama ne yap et gitmeeplanlar tersne dönmesin yani..
bebeğimm bnm çıkmam lazım çok öpüyorum seni konuşuruz yine.. malum sınav yok iş güç yok boş vakit boll.. buranın müdavimi olcaz hepten.. öpüldn kendine dikkat et cnm bnm
Sinemmmm mehtap nasil gidiyoo kuzum :)
Bebegiiimm supeeer ve bir o kadarda yorucuuuu((
ama tum yorgunluga deger sevdigimle olmak tum gun boyunca
Gozden uzak gonulden irak sozu ne kdr yanlismis ya.ben sevdgm askere gidince daha baglandim ona sirilsiklam asigiiimm
tatli yorgunluklar bunlar bitanemm sevdicegin yaninda olsunda yorulmaya deger
Evet cnn kesinlikleee
Darisi hepinizin basina canlariimm..
Sen napion cnm?
(sen yaz smdi cwp weremesem ble yarn yda ilk firsatta vercem kuzum opuyorum seni)
amann bende bi garibim kuzum yaa midem agriodu dun simdie bulanio bi sicakliyorum bi usuyorum bide bahar nezlem var hala gecmedi surekli hapsuruom burnum akiooo offf kolumu kaldiricak halim yokkk curudum resmen
Selamm Kızlarrr
Bu çocuk deli...
yine almış komutanın çekmecesinden telefonu ya arıyo nöbette gecede konuşcaz sabah bırakcakk off Allahım!!!
Deli cesareti geldi ya..
şok oldm gizem konu ben olunca hep böyledir ma bu kadarını beklemiyordum gelicek zaten 1.5 aya ya 2 haftada bir çarşı gerek yok telefona ikna ettim almıcak bidaha ama bakalım...harbi deli cesareti gelmiş cnm ya oda sıkılıyo ya baksana yoksa bu kadar riske girmezdi..
ne desen boş dinlemez.. madem bi telefon daha sokun içeriye.. eksikliği farkedilmez bu telefonunda ..
bi cesur da bende olduğundan biliyorum laf anlatmak zor bu konuda onlara
Bugun carsimiz vardi kizlar 8:30 da geldi internete 9:30 a dogru cikti minibuste giderken arkadasi aa aqua park ben hic gitmedim gidelim mi demis cagatayda tamam hadi gidelim demis neyse iceri girmisler bi adam karsilamis bunlari sohbet felan neyse benimki sormus abi ucret ne kadar oda 150 demis naaptin abi nie o kadar pahali adam gitmis bi katalog getirmis acmislarki kadin resimleri megerse kadini seciomussun havuzdada isini hallediomussun sonra bunlar cikmislar (yalansa Allah sorsun) 8 km ilerideki plaja yuruyerek gitmisler.
Bende bundan sonra kesinlikle ustumde hic bi soz hakkin yok bi dahada kesinlikle seninle internette gorusmem bi saat konusamadin kosa kosa gittin dedim
siz olsaniz ne derdiniz
şok oldm gizem konu ben olunca hep böyledir ma bu kadarını beklemiyordum gelicek zaten 1.5 aya ya 2 haftada bir çarşı gerek yok telefona ikna ettim almıcak bidaha ama bakalım...
Bugun carsimiz vardi kizlar 8:30 da geldi internete 9:30 a dogru cikti minibuste giderken arkadasi aa aqua park ben hic gitmedim gidelim mi demis cagatayda tamam hadi gidelim demis neyse iceri girmisler bi adam karsilamis bunlari sohbet felan neyse benimki sormus abi ucret ne kadar oda 150 demis naaptin abi nie o kadar pahali adam gitmis bi katalog getirmis acmislarki kadin resimleri megerse kadini seciomussun havuzdada isini hallediomussun sonra bunlar cikmislar (yalansa Allah sorsun) 8 km ilerideki plaja yuruyerek gitmisler.
Bende bundan sonra kesinlikle ustumde hic bi soz hakkin yok bi dahada kesinlikle seninle internette gorusmem bi saat konusamadin kosa kosa gittin dedim
siz olsaniz ne derdiniz
iyi cnm yani mantıklı söylediğin şeyler bnm mehtaba son 24 faln heralde.. ama 3-5 gün önce veya sonrası olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?