92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Mervecim ikinizde avea veya ikinizde vodafone olursaniz aramizda paketi var 10 tlye 2000 dk konusuosun sectigin numarayla 9 tlye 5000 sms veya 12 tl ye 11000 sms var 5bin yaparsan 19 tlye doya doya konusup mesajlasirsin :)

Edacimmm ben buralardayimda telefondan girince yazmasi zor oluo die ole okuyorum kiz seninki yine telefon kacirmisyaa bak cocuk askindan neler yapio

gizemmm canimm gozun aydinn darisi teskeresine insallah ohh birlikte denizede gidersinizz :)

Mervecm bzde turkcelldık batıodk hem o hem ben avea hat aldık taraftar cell ama ben gs mobıle o fenercell 20 tl yukluosn ya 2000dk gelıo sadece taraftar arası 23 tl yede 500dk heyone 5000 sms 1gb ınternet yapıodk yanı toplam 5000 dkmız oluodu sms de ayrıca ama tel gıttı yınede telı alıo arada ıse yarıo yıne 2000dk mesela sımdı yenı kapadk telı gunde 6. Saat nbet oluncaa

Son düzenleme:
Edacimmm ben buralardayimda telefondan girince yazmasi zor oluo die ole okuyorum kiz seninki yine telefon kacirmisyaa bak cocuk askindan neler yapio

Gulsahvm bnde telden gırıpm suan ne ıllet bısey yenı aldm alışamadmda sorma ya yapma dıorm ama bu 2 oldu sabah yıne koycak yıne alıcak ama emınım offff yakalancak korkuyorum cesarete bak komutanın cekmecesndn alıo yaaa

Gunaydin kizlar
keyifler nasil bakalim..

günaydın cnm asıl seni sormalı nası gidiyo mehtapp.. biz aynı.. hı bndeki tek değişklik cihan temmuzun başında gelicekkkk:

gizemmm canimm gozun aydinn darisi teskeresine insallah ohh birlikte denizede gidersinizz :)

teşekkür ederm cnm.. ya 10 günümz var izinden kalan ama olsun yani denizede giderm heryerede iyi oldu ya sıkılmıştım zaten. döndüğündede şafak 120 faln olcak..

Super ve bir o kadarda yorucu gidiyor canim.sank hic gitmemis ve gitmicekmis gibi
oh ne guzel az kalmis tatlim.benimki gidicek seninki gelcek demekki.benimkinin uzatma ihtimalide var ama belli degil henuz..
Sizin safakta epey azaldi yawrum ya.biz daha 200 lerin ortasindayiz :/
olsun ama bugunumuze sukur...
Kiz hasta oldum biraz ya burnum tikali,akiyor.bogazlarim aciyor.gozumden yaslar geliyor.hapsuruyorum.ooff

iyiyim tatlım senden naber? hasta gibiyim ya pff :2:
iyiyim bende cnm evdeym işte sıkılmaca başladı okul bitince
geçmiş olsn cnm ilaç al ya tamda sevdiceğin geldiğinde.
Benmde boğazım ağrıypo kaç gündür ayrıca ağzımda aft var biliomsn bnm 15 gnde bir çıkıo çarşmba doktora gidicem artık

öyle cnm çok yorucu oluyo ya ama o yoğunluk insanı çok mutlu ediyo o ayrı
şafak azaldı şükür

cnm ya hergün dışarladasın ya bünyen zayıf düşmüş olabilir.. ilaç iç brazda c vitamini alda kendne gel yavrum.. sağlam sağlıklı olman lazım

neden kimse yok bugün burda??
Kendi kendime yazıp çıkıyorum be...
Birde totem yapıyorum şimdi benimki hala aramadı ne zmn buraya yazsam aramadı diye 5 dk sonra arıyo bakalım tutcak mıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…