aynen batırcakk
görmemişim cnm yazdığını çok sağol.. böyle erken oluşu sürprüz oldu bizesen kaldın valla dayanırsanız süper olur da bilmiyorum nasıl sıkcaksnz dişinizi
iyi geceler cnm bnde kaçıyorum uyuyalım aynen gec oldu
Bu kontöre verdiğimz paralar batırdı,batırcak bizi bu gidişleCanım yukarda yazdım ama görmedi sanırım sevdiceğin geliyrmuş okudum hayrlı uğurlu olsn bi ben kalçam mehtapsızz galiba Çıkıyorum canım ben hemen gidip uyuyayım da yeni bi güne uyanaym şafak da attı,iyi uykular gizemciim:)
Edacimmm ben buralardayimda telefondan girince yazmasi zor oluo die ole okuyorumkiz seninki yine telefon kacirmisyaa bak cocuk askindan neler yapio
Gunaydin kizlar
keyifler nasil bakalim..
gizemmm canimm gozun aydinn darisi teskeresine insallah ohh birlikte denizede gidersinizz :)
Gunaydin kizlar
keyifler nasil bakalim..
selam cnm naberrselam kızlar
günaydın cnm asıl seni sormalı nası gidiyo mehtapp.. biz aynı.. hı bndeki tek değişklik cihan temmuzun başında gelicekkkk:
teşekkür ederm cnm.. ya 10 günümz var izinden kalan ama olsun yani denizede giderm heryeredeiyi oldu ya sıkılmıştım zaten. döndüğündede şafak 120 faln olcak..
gunaydın canımm asıl sende keyıfler nasılll
naber sinemcimm
iyiyim bende cnm evdeym işte sıkılmaca başladı okul bitinceiyiyim tatlım senden naber? hasta gibiyim ya pff :2:
Super ve bir o kadarda yorucu gidiyor canim.sank hic gitmemis ve gitmicekmis gibi
oh ne guzel az kalmis tatlim.benimki gidicek seninki gelcek demekki.benimkinin uzatma ihtimalide var ama belli degil henuz..
Sizin safakta epey azaldi yawrum ya.biz daha 200 lerin ortasindayiz :/
olsun ama bugunumuze sukur...
Kiz hasta oldum biraz ya burnum tikali,akiyor.bogazlarim aciyor.gozumden yaslar geliyor.hapsuruyorum.ooff
selam cnm naberr
iyiyim canım petibörle sütü karıstırdım kasede bebekler gibi onu yiyorumsen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?