benim sinir kat seviyem artıyor mervem yaaa ömer bey arkadaşıyla yemeğe gitti bende düğüne gittim orda mesajlaştık falan hiç bir sorun yoktu eve geldim diye mesaj attım ses yok 1 saattir ne yapıyorsa bu saatte deli olmaya başlıyorum yavaştan yavaştan 5-10 dakikaya mesaj atmazsa o güzel bi mesajla karşılaşacak haberi yok!!!
gülşahcımm okudum canım tükeniyor muyuz demişsin ya bence o tükenmek değil..tamam yıpranıyoruz hepimiz ki sizin ilişkiniz kaç yıllık bir de işim içinde aileler var o daha zordur kesin ama biraz daha dayan bence güzelim bak ne kaldı bitmesine
Canım bana sorarsan yarıdan sonrası daha hızlı geçiyor gibi geliyor şimdilik,çünkü inancın yerine geliyor çoğu bitti azı kaldı diyebiliyosun.Sizde yarılıyorsunz bugün yarın az kaldı.. Bu arada sen kaç yaşındasın kiiiaynen bende onu düşünüyorm geldi mi gitmesini düşünmekten rahat geçiremem bile o mehtabı.Baklım dayancaz artıkk
iyiki varsiniz bitanem siz olmasaniz naparim bilmiyorum
Günaydınnnn canlarımmmm
Amma kaynatmışsınız herkes burdaymış hee yolucam hepiniziii
Öncelikle mervecim Allh sesini duymuş daha dün demiştim telefon nasıl bir rahatlık ne güzel die hoppp gökten telf yağmışşş çokk sevindimmm
Kamilecim ya işte erkekler katıksız ODUN olduklarından bazen düşünemiyebiliyıorlar bizim o kdr merak ve ayrıntılı düşüneceğimizi hatta söylediğimzde nolabilirki hayatım dışarıdaydım işte diyorlar ama biz dışarıdayken yapmadıkları kalmıyor ...Sabır bozma güzel mehtabınızı....
Gizemcim cihan abartmış evet ama burda olsa yapmazdı eminim askerliğin verdiği o saçma sapan psikoloji den dolayıdır....
Gülşahcım düzeltin artık arayı kopmadan bebeğim ya:26:
Gülşennnn iyi mehtaplarrrr
Sinemmm iyi mehtaplarrrr .Hoşgeldin istanbulaaa umarım eğlenirsiniz trafiğe dikkat !
Cerencim sizde düzeltirsiniz inş aranızıııı
Bugün giremem yine anca akşama birazdan bnmki girer nete biraz makyaj yapımm öpüyorummm
Kızlarr bugun carsı vardı zayıflamıss yabu arada artk cepten gırebılıorm babam ıphone aldı bana sonundaaaa:))
Kızlarr bugun carsı vardı zayıflamıss yabu arada artk cepten gırebılıorm babam ıphone aldı bana sonundaaaa:))
zayıflamış mı yiyemyo mu ordaki yemekleri??
cihanda ordaki yemekleri yiyemediği halde kilo alıyo çnkü devamlı dışardan yiyolar..
ı phone hayırlı olsun hangsni aldın 4, 4s yada 5 mi bide beyaz dimiiiii beyazı harika zaten.. bnde şuan ı phone a takığım bi daha ki aldığım telfon ı phone olucak artık o zmn hangi modeli yeni olursa.. kesnlkle çok kullanışlı ve menüsü hafızası vs süper.. iyki almışsın. bnde nasıl övdüm ha sanki ı phone yetkli satıcsı gibi.
bnmkide bi ara dışardan yiyodu hasretinden diop çanakkaledede önce kilo almıştı gelmeye yakın vermişti....ama çok tatlıı ya off
sağol bebeğim ben galaxy s3 mını alıcaktım abbam bunu alalım dedi oda kullanıo bayadır o yzden aldık valla 4s cnm beyaz istiodm beyazı kalmamış siyah aldım ama renkli kaplarla kaoatıcam o açığııı
hahah aynen pazarlamacı gizem
fotoyu paintte boya yüzünü koy bakım merak ettm elbisenii
ahhh kamilem ahh cenk2 senin bu ömer o konuda cenkte aynı insanın ne kadar zoruna gidiyo dimi sanki kullanılms gibi hissediyosun kendini cok yasadım bende hatta her izne geldiğinde yasıyorum beni eve bırakıyo arkadaslarının yanına gidiyo abartısız söylüyorum ben msj atmasam 2bucuk saat atmıyo odun ne kadar benciller ya
bizim topiğin kızlarının bugün kavga günü anladıgım kadarıyla herkes sevdiğiyle tartısmıs
Günaydınnnn canlarımmmm
Amma kaynatmışsınız herkes burdaymış hee yolucam hepiniziii
Öncelikle mervecim Allh sesini duymuş daha dün demiştim telefon nasıl bir rahatlık ne güzel die hoppp gökten telf yağmışşş çokk sevindimmm
Kamilecim ya işte erkekler katıksız ODUN olduklarından bazen düşünemiyebiliyıorlar bizim o kdr merak ve ayrıntılı düşüneceğimizi hatta söylediğimzde nolabilirki hayatım dışarıdaydım işte diyorlar ama biz dışarıdayken yapmadıkları kalmıyor ...Sabır bozma güzel mehtabınızı....
Gizemcim cihan abartmış evet ama burda olsa yapmazdı eminim askerliğin verdiği o saçma sapan psikoloji den dolayıdır....
Gülşahcım düzeltin artık arayı kopmadan bebeğim ya:26:
Gülşennnn iyi mehtaplarrrr
Sinemmm iyi mehtaplarrrr .Hoşgeldin istanbulaaa umarım eğlenirsiniz trafiğe dikkat !
Cerencim sizde düzeltirsiniz inş aranızıııı
Bugün giremem yine anca akşama birazdan bnmki girer nete biraz makyaj yapımm öpüyorummm
cerencim yaa aynı ömer aslında bunu çok sık yapmıyor dün nasıl olduysa beyfendi sohbete dalmış deli etti beni..
edacımmm valla dün gece ve bugün öğlene kadadr tavırlıydım ama öğlen buluştuk biraz tavır yaptım ama sonra dayanamadım düzeldik yine..aslında suçlu olduğunu biliyor ya o yüzden bi şey diyemedi zaten..bu arada yeni telefonun hayırlı olsun güzelimmm
Taşşş maş taş mübarek cihan gördümü bu rwesmi hani dar almıcaktınn kızımmmişte kızlar bakalm beğncek misnz
düzelmenize sevindim tatlımm oh çözülsün zaten boşver bir daha yapmaması önemli olan
Teşekkürler cnm mezuniyet hediyesi işte
işte kızlar bakalm beğncek misnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?