92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kac gündür yapıyosun bebeğim etkisini görmeye basladın mıı
seninki 45 gün sonramı geliyo seni gidi senii
kabuk tarcın benim midemi bulandırıyo bizdede war ama içemiyorum :26: 45 güne 5 kiloyu rahat verirsin yeme saatinede dikkat edersen cabuk verirsin canım.
Ay ben 45 e düstüm biliyomusun 1 aydır sporuda bıraktım gecenin 11 inde koca dilim yağlı pizzayı bile yediğim oluyo sabh kalktıgımda bi gram almıyorum tam tersi hergün kalktıgımda gram gram azalmıs oluyorum 44 e iniyodum bikac hafta önce 45.1 e inmistim cok üzülüyorum niye böyle olduki metabolizmamdamı bi degsklik oldu noldu eskiden cabuk kilo alırdım simdi alamıyorum

kamilecimm gülşencimm mehtap güllerimmm teşekkr ederm peşinizden bende yapıcam mehtabı..

sinem iyileşemedn mi kızım gezcen tozcan bak kendne gelmen lazım:26:

cerennn bugn dişçiye gttm geldm dolgu yaptrdm bende ama hiç acımadı.. yani bnm bünye acıya dayanıklı sanrım sonrasında çıktım gezdm arkadaşlarla senin nesi var??
ceren bide 45 ne ya bak kilo al bebeğim braz bebe bisküvisi ye kilo aldırıyomuş alamıyorum demişsin ya

eda o sporu bnde yapııyorum 1 haftadr ve zayflamadım ama sıkılaştm zaten amacmda o .. bide evdeym ya yediğimi ertmek. ye iç yat olmaz çnküü.. 45 güne göbk faln kalmaz hem evde zaman geçryon bırakma kuzumm

Dun basladm tatlm sabahta kalkar kalkmaz ılık su içiyorum daha oncede yapıodm evet cnm hatta 42 falan sanırım.. Hadi ya ne guzel alamıosan işte zaten bnm bölgesel prob spor lazm

Dun basladm tatlm sabahta kalkar kalkmaz ılık su içiyorum daha oncede yapıodm evet cnm hatta 42 falan sanırım.. Hadi ya ne guzel alamıosan işte zaten bnm bölgesel prob spor lazm

kac dk dans ediyosun tatlım yorulmuyomusun ben tıkanıyorum hemen
neresi güzel anam yüzüm cok cöktü 47 48 de kalıp kilo alamasaydım güzel olcaktı ama suan icin aynı seyi söyliyemiycem

Son düzenleme:

canım benim 20lik disim cıkıyo sol tarafımdaki son 3 disim full agrı içinde dolgum var ordada onada vuruyo agrısı yanagım nasl sismis görmeyin dün anneme gösterdim sok oldu doktora gidip aldıralım diyo et yarılıyo dis cıkıyo günlerdir anam agladı yaa bende dolgu yaptırmıstım 2 disime gecen yaz hic agrı olmadı uyusuklugu biraz gec gecti yalnız
Ya anam yiyorum valla bak sütle karıstırıp bebe buskivisi yiyorum kasede. yok bi etki yok o kadar cabuk kilo alıyodumki eskiden simdi niye alamıyorum bilmiyorum

bebeğim anladım 20lik diş illet bnmde başları gözktü hatta btane dişimi yamulttu.. dr a gittim çekmemeiz lazım dedi çenem darmış muhtemelen seninde çenende yer yok bi gitte çıkacak yeri yoksa çektr bebeğim yoksa dişleri bozuyomuş.. bnde mehtap sonrası gidip çektrcem ağrı yapmadan.. abse oldu heralde seninki :26:

kilo olayıda blmiyorum ya bndee hiç almak veya vermk içn uğraşmadımda.. durduk yere zayıflamakta normal değil yediğin içtiğinde aynıyken.. sende bi kan değerlerine baktırt :26:

Son düzenleme:

cektirdin mii gizemcim yaa 20lik diş cok acıyomus cekilirken cok korkuyorum sanırım bende gidicem doktora:44:benmde cenem dar bebeğim büyük ihtimal dr banada aynı seyi söyliycek.
Evet bu kilo sorunum için doktora gitmeyi düsünüyorum belki yazdan dolayı istahsız oldugumdan dolayıdır strese falan baglıdır diye düsünüyorum:44: ben bi cıkıyım kızlar sacımda yağ maskesi var süresi doldu banyoya girmem lazım öpüyorum ikinizide

yok bebeğim bnde çektrmedim işte bnde korkuyorum ama diğer dişlerimide yamultmasına göz yumamam dişlerm çok düzgn çünkü .. bikaç gnlük katlancam o acıya :26:

bu arada sen bnm düğüde giyceğim elbseyi gördn mü ya..

git bak bakalım saçlarınaaa

kac dk dans ediyosun tatlım yorulmuyomusun ben tıkanıyorum hemen
neresi güzel anam yüzüm cok cöktü 47 48 de kalıp kilo alamasaydım güzel olcaktı ama suan icin aynı seyi söyliyemiycem

Bugn 20dk dans 10dk mekik yaptım cnm acaip terletıo bu arada haklısın yuz cökünce kötü oluo bende 5tn fazla versem coker suan

Link atsana faceten aynımı sporlar bakalmm geccms olsn bebegm bu arada

Son düzenleme:

boğazlarımın acısı geçti yavrum bi burnumun sol deliği akıyor sağ sapasağlam sol biraz akıyor uyuz oldum yaa
bide arada hapuşuyorum.hapşuramadğm zmnda gözlerimden yaşlar akıyor fena oluyorum he bde sesim değişti :26:
neyseki bişim yok ya kendimi hasta gibi hissetmiyorum halsizliğim falanda yok

cerencim bende senin gibiydim daha önce.kilo almam çok zor ama vermem çok kolaydı.hatta bi ara hep aynıydım yesemde artmıyordu kilom yemeyince hemen azalıyordu ama bende üzülüyordum istemiyordum kilo vermek..
boyum 170 kilom 54 tü bikaç yıl önce.snra kilo vere vere 46 yı bile gördüm.snra almaya başladım 50 kilo oldum(4yıl kadar hep 50 de kaldım).benim hedefim 55 ti.
ta ki askerim askere gidince (kasımda) başladım ben kilo almaya.anladım ki kilo vermemdeki sebep hem sağlıksız besleniyordum hem düzensiz yiyordum hemde kafama bişi takınca üzülünce falan yemek yemezdim hiç acıkma hissim olmazdı.
benimki askere gidince tartışmalar bitti bide hep evdeyim yemeğe başladım şu an 56 kiloyum..
ama benimde şöyle problemim var göbiş,basen ve popişe gidiyorum :26:
spor yapma gibi alışkanlığımda yok aslında yapsam çok iyi olacak..

iyi yine tatlım halsizlik en kötüsü ya..onu atlatmışsınn:26:

kızlaaar
benimki büyük ihtimal ameliyat olacak..
yarın bi özel hastaneye gidecek babasıyla randevu aldılar sanırım..
sizin hiçbir tanıdığınız hemoroidden(basur) ameliyat oldu mu?

Kızlarr selaam,öncelikle şu hat olayı için bi şeyler yazmışınız okudum çok sağolun vodafone de kaldım faturalıyageçtim hallettim şükürr Hasta olanlara acill şifalar,yaz günüü şifayı kaptınız demek dikkat edin yavrular.Eda ben de başlıyorum spora 64 kiloyum boy 1.72 4 kiloluk küsüratı vericiğiiim

Gelirdim tabi ki edacım
Geçmiş olsun canım sizin mehtaba da az kaldı bak
Gizemcim mehtabın temmuzmuş çok sevindim
Kamilecim ben iyiyim sen nasılsın

sağol tatlım benim
sen neler yapıosun bakim anlat

güşlencim iyiym bende nasıl iyi olmuyayım dimi ama mehtap yapıyoruz
sinemcimmm her gün dolu dolu olmasada görüşüyoruz çok şükür şimdilik bi sorunda yok arada tartışmalar oluyor ama kısa sürede hallediyoruz bugün ilk defa burdan ev baktık bizim istediğimiz bi yer vardı burda ordan baktık iç geçirdik ev eşyalarına baktık birlikte çok güzeldi anlıycan ilk defa geleceğe dair somur bir şeyler baktık ikimizde çok mutlu olduk canım..daha önce hayal ediyorduk evimizi eşyalarımızı ama bugün ilk defa birlikte bakınca daha bi heveslendim ne yalan söyliyeyim ama bu arada gitme hüznüne şimdiden kapıldık son günler deyip durdu ömer ona bozuldum biraz bu kadar alıştım şimdi nasıl olacak bilmiyorum!!!

gözünaydın canım şimdi doya doya konuşursunuz artık aman dikkat edin artık bir daha yakalanmak falan olmasında :18:
nasılsın bu arada mervecim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…