Kızlaarrrr bu ara spora sardım evde deli gibi spor yapıyorum yaa 20 dkdır böyle spor ama dans şeklindee 45 güne göbeğimi uçurucam yehhuuu
birde kabuk tarçını çay gibi suyla demliosn onu içiosn onu deniycem bakalım
zaten tarçına taptığım için sorun olmıycak inş işe yarar 5 kg fazlamıda veririm
Dun basladm tatlm sabahta kalkar kalkmaz ılık su içiyorum daha oncede yapıodm evet cnm hatta 42 falan sanırım.. Hadi ya ne guzel alamıosan iştekac gündür yapıyosun bebeğim etkisini görmeye basladın mıı
seninki 45 gün sonramı geliyo seni gidi senii
kabuk tarcın benim midemi bulandırıyo bizdede war ama içemiyorum :26: 45 güne 5 kiloyu rahat verirsin yeme saatinede dikkat edersen cabuk verirsin canım.
Ay ben 45 e düstüm biliyomusun 1 aydır sporuda bıraktım gecenin 11 inde koca dilim yağlı pizzayı bile yediğim oluyo sabh kalktıgımda bi gram almıyorum tam tersi hergün kalktıgımda gram gram azalmıs oluyorum 44 e iniyodum bikac hafta önce 45.1 e inmistim cok üzülüyorum niye böyle olduki metabolizmamdamı bi degsklik oldu noldu eskiden cabuk kilo alırdım simdi alamıyorum
Dun basladm tatlm sabahta kalkar kalkmaz ılık su içiyorum daha oncede yapıodm evet cnm hatta 42 falan sanırım.. Hadi ya ne guzel alamıosan iştezaten bnm bölgesel prob spor lazm
cerennn bugn dişçiye gttm geldm dolgu yaptrdm bende ama hiç acımadı.. yani bnm bünye acıya dayanıklı sanrım sonrasında çıktım gezdm arkadaşlarlasenin nesi var??
ceren bide 45 ne ya bak kilo al bebeğim brazbebe bisküvisi ye kilo aldırıyomuş alamıyorum demişsin ya
canım benim 20lik disim cıkıyo sol tarafımdaki son 3 disim full agrı içinde dolgum var ordada onada vuruyo agrısı yanagım nasl sismis görmeyin dün anneme gösterdim sok oldu doktora gidip aldıralım diyo et yarılıyo dis cıkıyo günlerdir anam agladı yaabende dolgu yaptırmıstım 2 disime gecen yaz hic agrı olmadı uyusuklugu biraz gec gecti yalnız
Ya anam yiyorum valla bak sütle karıstırıp bebe buskivisi yiyorum kasede. yok bi etki yok o kadar cabuk kilo alıyodumki eskiden simdi niye alamıyorum bilmiyorum
bebeğim anladım 20lik diş illet bnmde başları gözktü hatta btane dişimi yamulttu.. dr a gittim çekmemeiz lazım dedi çenem darmışmuhtemelen seninde çenende yer yok bi gitte çıkacak yeri yoksa çektr bebeğim yoksa dişleri bozuyomuş.. bnde mehtap sonrası gidip çektrcem ağrı yapmadan.. abse oldu heralde seninki :26:
kilo olayıda blmiyorum ya bndee hiç almak veya vermk içn uğraşmadımda.. durdur yere zayıflamakta normal değil yediğin içtiğinde aynıyken.. sende bi kan değerlerine baktırt :26:
cektirdin mii gizemcim yaa 20lik diş cok acıyomus cekilirken cok korkuyorum sanırım bende gidicem doktora:44:benmde cenem dar bebeğim büyük ihtimal dr banada aynı seyi söyliycek.
Evet bu kilo sorunum için doktora gitmeyi düsünüyorum belki yazdan dolayı istahsız oldugumdan dolayıdır strese falan baglıdır diye düsünüyorum:44: ben bi cıkıyım kızlar sacımda yağ maskesi var süresi doldu banyoya girmem lazım öpüyorum ikinizide
kac dk dans ediyosun tatlım yorulmuyomusun ben tıkanıyorum hemen
neresi güzel anam yüzüm cok cöktü 47 48 de kalıp kilo alamasaydım güzel olcaktı ama suan icin aynı seyi söyliyemiycem
kamilecimm gülşencimm mehtap güllerimmm teşekkr ederm peşinizden bende yapıcam mehtabı..
sinem iyileşemedn mi kızım gezcen tozcan bak kendne gelmen lazım:26:
cerennn bugn dişçiye gttm geldm dolgu yaptrdm bende ama hiç acımadı.. yani bnm bünye acıya dayanıklı sanrım sonrasında çıktım gezdm arkadaşlarlasenin nesi var??
ceren bide 45 ne ya bak kilo al bebeğim brazbebe bisküvisi ye kilo aldırıyomuş alamıyorum demişsin ya
eda o sporu bnde yapııyorum 1 haftadr ve zayflamadım ama sıkılaştm zaten amacmda o .. bide evdeym ya yediğimi ertmek. ye iç yat olmaz çnküü.. 45 güne göbk faln kalmaz hem evde zaman geçryon bırakma kuzumm
Sagol canım
Sinemcim gecms olsun canım ins en kısa sürede atlatırsın sende hastalıgını yaz günü eziyet hastalık bilirim
kamilecimm gülşencimm mehtap güllerimmm teşekkr ederm peşinizden bende yapıcam mehtabı..
sinem iyileşemedn mi kızım gezcen tozcan bak kendne gelmen lazım:26:
eda o sporu bnde yapııyorum 1 haftadr ve zayflamadım ama sıkılaştm zaten amacmda o .. bide evdeym ya yediğimi ertmek. ye iç yat olmaz çnküü.. 45 güne göbk faln kalmaz hem evde zaman geçryon bırakma kuzumm
canım benim 20lik disim cıkıyo sol tarafımdaki son 3 disim full agrı içinde dolgum var ordada onada vuruyo agrısı yanagım nasl sismis görmeyin dün anneme gösterdim sok oldu doktora gidip aldıralım diyo et yarılıyo dis cıkıyo günlerdir anam agladı yaabende dolgu yaptırmıstım 2 disime gecen yaz hic agrı olmadı uyusuklugu biraz gec gecti yalnız
Ya anam yiyorum valla bak sütle karıstırıp bebe buskivisi yiyorum kasede. yok bi etki yok o kadar cabuk kilo alıyodumki eskiden simdi niye alamıyorum bilmiyorum
boğazlarımın acısı geçti yavrum bi burnumun sol deliği akıyorsağ sapasağlam sol biraz akıyor uyuz oldum yaa
bide arada hapuşuyorum.hapşuramadğm zmnda gözlerimden yaşlar akıyor fena oluyorum he bde sesim değişti :26:
neyseki bişim yok ya kendimi hasta gibi hissetmiyorum halsizliğim falanda yok
Gelirdim tabi ki edacım
Geçmiş olsun canım sizin mehtaba da az kaldı bak
Gizemcim mehtabın temmuzmuş çok sevindim
Kamilecim ben iyiyim sen nasılsın
sağol tatlım benim
sen neler yapıosun bakim anlat
Kızlarr selaam,öncelikle şu hat olayı için bi şeyler yazmışınız okudum çok sağolun vodafone de kaldım faturalıyageçtim hallettim şükürrHasta olanlara acill şifalar,yaz günüü şifayı kaptınız demek dikkat edin yavrular.Eda ben de başlıyorum spora 64 kiloyum boy 1.72 4 kiloluk küsüratı vericiğiiim
kızlaaar
benimki büyük ihtimal ameliyat olacak..
yarın bi özel hastaneye gidecek babasıyla randevu aldılar sanırım..
sizin hiçbir tanıdığınız hemoroidden(basur) ameliyat oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?