huuuhuuuu kimse yok sanırım geldim ama canım çıktı ya
bunun nar çiçieğini aldım kep için Eki Görüntüle 742682
allık aldımm şeftalı çok tatlıııı
styen aldım denemeden salak kız kalıpları küçük dedi 85 verdi eve geldim büyük sinir oldm oysaki çokk güzeldiiisiyah dantelli oo yeah :1
değiştiririm artık
Cok guzelmis canim gule gule giy.nar rengini cok severim ben
ne zaman kep toreni?mezuniyet balosu yapilmis miydi sizde bebem?
bende seviyorum bnmki geldiğinde ilk gün bunu bile giyebilirm çok güzel olduuuama saks mavisi tüllü bir bluzum var onu giymeyi düşünüorm şimdiden düşünüorm annem delirmişsin sen dio
bu cuma cnm kep töreni mezuniyet oldu ama gitmedm iikide gitmemişim princess oteldeydi o iptal olmş dandik bir yerde olmş giden ark pişman olmş yani
canim gule gule giyin cok guzelmis toreniniz ne kadar gec oldu boylee
kız begümm beyaz tenliyim kız ben esmer değilimbembeyazım hatta diyebilirim nerden çıkardın esmeri
hadi yaa çırağan gitceğin zaman siyah bir elbiseyle fotoğraf vardı esmer gördüm sanki :)
Olsun esmer,beyaz sana her şey yakışırrr :)
yok bebeğim bembeyazmm elbiseden öle hatırlamışın bak foto koyuyıma göravatara
aynen canım elbiseden öyle gördüm demekki hakikaten bembeyazsın =)
Ama bluz güzel gerçekten güle güle giy cnmm
herkese selam kızlar...
Eda : bluzun çok güzel güle güle kullan sana da nar çiçeği çok yakışır esmersin =)
Gizem :kimsede çıkmaz benimde 4 tane 20 lik çıktı dişimin ucu kırıldı yarın onun için gitcem dişçi derken bile ürperiyorum her an randevuyu iptal etsem mi gibi deli sorular var kafamda ama gidicem ağrımadan
edaaa çok beğendim bebeğim tam istediğin gibi altına napcaksın buldun mu beyaz pantalon diyodun??
begümm iyi seninkiler çıkmış yine ya ama git sen ağrı ve abse yapmadığı sürece zaten çekmezlerbenm mesele çıkacak yerleri yok yarım yarım çıkıyo ağrı braz yapıyo abse yapcak diye korkuyorum
aynen istediğimi buldum tek kalmıştı hemde aldım direkt
beyaz pant baktım denedim bikaç tane ama istediğim gibi olmadı gizem ya böle tayt gibi duruo kiminin kumaşı kötü yarın avm ye gidip bakıcam artıkkk
sen gittin mi dişçiye nasılsınn?
anladım bebeğim bak bende yeni aldım gördün ya zaten,kotondan almıştım ordada varsa bakarsın .. beyaz pantalonda kumaş önemli gerçekten . bn beğenerk almıştım.
dişçiye yok gtmedim tatlım ya perşembeye faln kaldı yarın arkadaşlarımla olcam..
bakcm yarın cnm kotona falanda bakarım evet hoş duruodu fotoda seninki
ohhh takıl bakalm ihmal etme ama bebeğimm
bak bakalım bebeğim
ya düne göre daha az rahatsız ediyo. zamanla azalcak mı ki diye düşnyorum şuan..
ama 20lik için cihan gelsn gtsn sonra gtcem..
ya ama o dolgu fazlalığı illet bişey git yani boşuna yaptırmış olma.
evet cnm şimdi ağrı falan yapar mehtap zehir olmasın
Kizlaaaar cok fena dustuuuummmm!!
Hahahaha ne komik yaaa en son cocukken dusmustum hep diodum ben hic dusmuyorum die nazar degdiii
allahtan evde dustum mutfakta egimli biyer var yerde kalebodur uctum resmen ne bacak ne kol ne canak dagildi hepsi dagildi.canakkalede okuyan kuzenim geldi bize ikimizdik bde evde oda 20 yasinda erkek.bagriom evde kicimmm kirildii kicim basim ayri oynadiii dieee
Hemen buz koydum dizime curumesin die cok hassastir benim tenim hemen morarir.bde yarndan snra hic bos gunum yok.arkdslarimin sozleri nisanlari dugunleri baslio elbise etek gycektm bee morarmasa bari.
Popomu boswerdm ama en cok o aciyor
o gene morarirsa denize havuza fln gdemem :/
gtcem bebeğim perşembe tmm
mehtaba bulaşmasın en büyük korkum o şuan.. zaten yine 10 güne düşmüş bölük komutanı izin vermemş o 3 güne falannolcak bilmyorum.. ikiside uyar .
ay cnm geçmiş olsun..
ama nolcak sanki mor diye girmicen mi denize .. herkesin morarıyo nolucak örneğin bn bu konuda çok şanssızım devamlı bi yere çarparım.. nişanlarda da çorap giyersn gerekrse kapatıcı sürersin.. görnmez akşam takma kafana
Kizlaaaar cok fena dustuuuummmm!!
Hahahaha ne komik yaaa en son cocukken dusmustum hep diodum ben hic dusmuyorum die nazar degdiii
allahtan evde dustum mutfakta egimli biyer var yerde kalebodur uctum resmen ne bacak ne kol ne canak dagildi hepsi dagildi.canakkalede okuyan kuzenim geldi bize ikimizdik bde evde oda 20 yasinda erkek.bagriom evde kicimmm kirildii kicim basim ayri oynadiii dieee
Hemen buz koydum dizime curumesin die cok hassastir benim tenim hemen morarir.bde yarndan snra hic bos gunum yok.arkdslarimin sozleri nisanlari dugunleri baslio elbise etek gycektm bee morarmasa bari.
Popomu boswerdm ama en cok o aciyor
o gene morarirsa denize havuza fln gdemem :/
gtcem bebeğim perşembe tmm
mehtaba bulaşmasın en büyük korkum o şuan.. zaten yine 10 güne düşmüş bölük komutanı izin vermemş o 3 güne falannolcak bilmyorum.. ikiside uyar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?