92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kizar miyim hic canim benim aksine memnun oluyorum sizin fikirleriniz benm icn onemli..
Ztn aradgi yokki telefonuna cikayim..
Ama cok kirginim cok.ordayken hicbi gorusme sansimiz yoktu neden boyle yapti.yapmadigim seylerle suclaniyorum surekli yazik gunah ya
Bende hepimizin mutlu olmasini burada mutlulugumuzu beraber paylasalim istiyorum.umarim hersey yoluna girer hayirlisiyla.cok yoruldum artik cookkk (
Beddua etmiyorum ahta etmek istemiyorum asker sonucta benim ah larim cok tutuyor.uzmesin beni ya uzmesin iste beni ne kadar uzuyorsa snra fazlasiyla o uzuluyor iste farkinda degil mi artk bunun.
Yok askerlik bitsin hemen evlencekmisiz yok bilmem ne peeeeh!
Yalanciiiiii!!!
Oyle olmasini istese suan boyle mi olurduk...

gülşencimmm cnmmm resimlerde koyulmuşşşşşş ... güzel değerlendirmişsiniz cnm en önemlisi o . dediğin gibi 4 aycık kaldı daha da yok heppp bizimler... pazarda daha çok var kuzummm bi sürü güzel gününüz olur dahaa

gülşah geçmiş olsun noldu geçen günkü grip olayı mı devam ediyo hala??

edaaa;
ah biz akılsızlığımıza doymayalım dimi. kızlarda demiş bu erkeklere fazla detay vermek kesnlkle iyi değil ama bnde tutamıyorum çenemi.. ama dizginlemeye çalışıyorum kendimi sende bunu yap bak en basitinden ağda olayı. bide sen o yazlıktaki çocuğu söylemesennnn...(sana diyorumda bnde kesin söylerdm:26:)
ama kıskanması normal ama sen uzatmadığın halde uzattı diyo işte adın çıkmış kuzum uzatma konusunda oda ondan. şuan halletmişsinz her ne kadr izin vermesede tartışma btmş hiç yoktan .. sabır eda cım bi gelsinlerde.. onlar gelene kadr sıkalım dişimizi gelince bu kadar sık boğaz etmyolar zaten..

sinem 'im bi gelişme var mı??

hyr tatlım yok.paso faceime giriyor işte bişeyler yakalama umuduyla!
annemler bugün yazlığa gidicek ben yine gitmiyorum! sırf koz vermemek için!!
aynı zmnda bu hala düşünceli oldğmu gösteriyor...

hyr tatlım yok.paso faceime giriyor işte bişeyler yakalama umuduyla!
annemler bugün yazlığa gidicek ben yine gitmiyorum! sırf koz vermemek için!!
aynı zmnda bu hala düşünceli oldğmu gösteriyor...

senin açığnı yakalayınca olay bitecek sanıyo ya ..

cnm keşke gitsemiydin yazlığa bilemedim şuan snuçta istese yazlığın orayada gelebilir dimi:26:

senin açığnı yakalayınca olay bitecek sanıyo ya ..

cnm keşke gitsemiydin yazlığa bilemedim şuan snuçta istese yazlığın orayada gelebilir dimi:26:

daha gitmedi annemler cnm.evet isterse gelir.ama gelmez kendini bununla tatmin eder çok ii biliyorum.

Haddinden fazla kıymet verip, gereğinden fazla ısrar ettiğin herkes -istisnasız herkes- seni buna pişman edecektir.

nasıl? paylaşayım mı facete

evde spora başlayalı tam 1 hafta olmuş bugün ölçtümm
belim 3 cm incelmiş göbekten 2 cm kalcadanda 3 cmm yehhuuu

birazdanda kep töreni için alışverişe çıkıcaz annemle

Son düzenleme:
gizemm sorma ya söylmeiştim geçen sene bir ara aramız bozuktu kıskansın die ah salak kafam şimdi cezasını çekiyorum....naberrr

evde spora başlayalı tam 1 hafta olmuş bugün ölçtümm
belim 3 cm incelmiş göbekten 2 cm kalcadanda 3 cmm yehhuuu

vay anasınıııı isteyince oluyo diye boşa dememişler ama kalça küçültmcektin büyüt onu geri

ay bnde olmuyo allahtan zayıflama

eda ama akşam ölçseydin ya bnm sabah kalktığım ve gece yatarkenki bel ve göbek 2cm oynuyo

Son düzenleme:
gizemm sorma ya söylmeiştim geçen sene bir ara aramız bozuktu kıskansın die ah salak kafam şimdi cezasını çekiyorum....naberrr

söylüyoruz işte susamıyoruz
iyi bebeğim ya dişçiye gtcektim bugn dolduda fazlalık var gbi onu biraz törpületmek için ama evden çıkasım gelmedi uyudum ya geri

hahha yok kız kalcam da erisin dicemde olmayan şey nasıl eridiyse belide istemiyordum cem laf edio miden yapışıcak die yemek yemiormpek
göbekten müzdariptim biraz daha azimetmem lazım
kahvaltıdan sonra ölçtüm bebeğim
ne demek istiyon kız incelmedim mi aslında akşamda ölçerim

bu arada iyi cnmm dişçiye gitme zaten bnm için dişçi korku tüneliyle eşdeğer

anaamm kız ne çabuukk bravo valla

sorma bebeğim ya yemek yemiyorumda pek çünkü dün mesela sabah bebek biskuvisi yedim sütle kahvaltı öğlen bişey yemedim akşam 1 tabak bulgur pilavı yedm tüm gün bunlaydım bnmki soruo her gün ben bunu diyince gelince mahvedicem seni dio kızıo miden içine göçtü dio ve acıkma hissim 0 midem çok küçük çnk sadece tatlıya hayır diyemiyorum bu arada kg olarak aynıyım şaka gbi
bu arada nasısın cnm???

Son düzenleme:
kızlar teşekkür ederim evet gizemcim hala grip dün doktora gittim boğazım fena şişmiş doktor ilaç yazdı sabah aldım hemen başladım ilaçlara
edaaa tebrıklerrrr tatlımm

sinemm ya hala aramıo mu bu yaaa inat mı ne burcu ney bunun kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…