92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

siz okudunuz dimi 1948. sayfanın sonundaki yazdğmı.benimki aradı demiştim.
acaba kendince adımlar mı bunlar?

canım bende hiç bol pant giymem ispanyol hiç giymem hep skiny giyerim
bakıcam yarın ayakkabı olarak bilmiorm ne giycem ama her şey dert

ama bak bu bluzun hakkı zaten skinny beyaz kırık beyaz falan
ispanyol sana yakışır bnce... bnde çok severim ispanyol zaten ya dapdar ya ispanyol giyerm de kep töreninde ispanyol olmaz..
kışın koyukot renk ispanyol altına topuklu bota bitiyorum mesela üzerinede güzelce kabannn kışı özledm

Son düzenleme:

bitane bembeyaz bilekte biten bir pantolonum var asLnda ama bilmiorm öfffff

amaaan bakalım önce bi arasında sonra karar veririz. dereyi görmeden paçaları sıvamayayım bende

hayır bitanem neden agır kacsın tam olur parlak pudra al bence:44:
canım bu hafta sonu gene cenkin bi kuzeninin düğünü var bunları aldım nasl bi baksanıza

ayy bende kışı özledim gizemmm yaa çok seviyorum mont deri ceket çizme vs giymekkk sevgilime sokulup dolaşmakkkkk
ben sevmiyorum pek ispanyol bir tane kahverengi var onuda nadir giyiyorum
bilmiorm bakcam artık yarında okula kepimi almaya gitcem of dertli başım

zevklerimiz aynı gizemcim
bende kışın giyinmeyi seviyorum yaa
kışın krem rengi ilk tercihlerim arasındadır..
yazında beyaz ve canlı renkler

bitane bembeyaz bilekte biten bir pantolonum var asLnda ama bilmiorm öfffff

ay bide onu bul giyde ona bakalım bilekte biten pant moda...
amaaan bakalım önce bi arasında sonra karar veririz. dereyi görmeden paçaları sıvamayayım bende

yani tabide arıcak elinde sonunda bnce .. bi kıpırdanma var gbi sanki bu araba olayı vs

disin agrıyodu dimi senin bebeğim halamı gecmedi yaa:44:

elbisee çok güzel ön detayları özellikle bende burda bir kaç yerde bunun beyazını görmüştüm çok hoşş
ayakkabı biraz ağır bu elbiseye bence cnm ya siyah değilde daha soft bir ton tercih etseydinn
bu arada düğünde bitmio maş

ne biliyim canm annem siyah güzel olur dedi bende daha yumusak bi renk alcaktmda:44: elbise cokmu günlük düğün için

Gizemcim gecmis olsun dis agrisi cok kotu bilirim

edacim kiyafetin cok hos ama pantolon biraz daha dar olsa super olur bence siyah dapdar bi pantolonda cok hos olur yaaa

sinem aramis seninki demekkki yine arar yakin zamanda süründürrrr

cerennnnn dugunden fotograf koysana kiz

güzel seçim ceremim tebrik ederim güle güle giy bitanem.
bu renk çok hoş beaaa

kızlar bende hazır yalnzm giyinip giyinip foto çekip koysam mı acaba sizde görün fikir verin hahahaha

valla kış gibii varmı ya.. bzmkşde zaten kış aşkı.. ilk aylarda hele az titreye titryee yürümedkk sarılmayada çekinirdim ne günlerdi yaa
bak sen bitane taşlamasız düz kot al ispanyol bu kıs beğenrsin gizem demişti dersinnn

kızım mezun oluyon ne derdi yaa bn napayım bnn
zevklerimiz aynı gizemcim
bende kışın giyinmeyi seviyorum yaa
kışın krem rengi ilk tercihlerim arasındadır..
yazında beyaz ve canlı renkler

evet kışın daha güzel makyaj da rahatt yağmmur olmadığı sürece saçta daha az bozuluyo
evet bak bnde kahveciyimdir kışın .. kahve tonlarına bayılırm . yakıştryorum kendmede..
yazın evet canlıı

ay gülşah sorma ya çok ağrı yok aslında ama gidip gidip geliyo.. :26:
haklısn bu arada eda siyah ta yakışır yaka detayları siyah ya .. ama bn mevsimden dolayı beyaz dedim

disin agrıyodu dimi senin bebeğim halamı gecmedi yaa:44:

bebeğim geçiyo yine başlıyo bi geçyo bi başlıyo.. böyle kalsa razıyımda şiddetlenmesinden korkuyrum..

bu arada elbse gayet güzel ama ayakkabda emin olamadım cerencim ya siyah yakışmışta o bilekteki bağı mı olmasaymış yada bu kadar parlak rugan mı olmasaymışş:44:

güzel seçim ceremim tebrik ederim güle güle giy bitanem.
bu renk çok hoş beaaa

kızlar bende hazır yalnzm giyinip giyinip foto çekip koysam mı acaba sizde görün fikir verin hahahaha

sagol bebeğim sana yazmıstım bi önceki sayfada görmedin heralde sevgilinle kavgamı ettin hayırdır canım.
evet resim cekinip koy seni hic görmedim bide sana bakıyım ama suratını karalama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…