canım bende hiç bol pant giymem ispanyol hiç giymemhep skiny giyerim
bakıcam yarın ayakkabı olarak bilmiorm ne giycem ama her şey dert
bak stiletto çok güzel olur bncede ama rahatta edemeyebilrsin o açıdan pantalonu daralttrcaksanda biraz kısa olsun bilektende üstte olsun cnm uzun olmasın paçası öyle olunca dar oluşu göe batmıyo.. bn dolgu topuklarla hep kısa pant. giyiyorum
cnm bnde karar vermemyorum görüşsen mi braz daha uzatp tepki mi göstersen. bn olsam gider konuşurdum ama sen dyosun ya söylesemde konuşsamda aynı değişmiyo o kısım kafamı karıştryo :26:
buz koyduysan hemen fazla morarmaz tatlım
iyiyim tatlım tek sorun dişler işteonuda sorun yapmıyorum
bak stiletto çok güzel olur bncede ama rahatta edemeyebilrsin o açıdan pantalonu daralttrcaksanda biraz kısa olsun bilektende üstte olsun cnm uzun olmasın paçası öyle olunca dar oluşu göe batmıyo.. bn dolgu topuklarla hep kısa pant. giyiyorum
cnm bnde karar vermemyorum görüşsen mi braz daha uzatp tepki mi göstersen. bn olsam gider konuşurdum ama sen dyosun ya söylesemde konuşsamda aynı değişmiyo o kısım kafamı karıştryo :26:
bende iyiyim canımm olsun olsun sevdiceğin yanında daha ne isticenn
ya kep töreni için stiletto ağır kaçarmı diorum ama parlak olmadıktan sonra kaçmaz die düşünüorum bakıcamm ayyy nefret ediorum şu özel günlerdennn
ayy bende kışı özledim gizemmm yaaama bak bu bluzun hakkı zaten skinny beyaz kırık beyaz falan
ispanyol sana yakışır bnce... bnde çok severim ispanyol zaten ya dapdar ya ispanyol giyerm de kep töreninde ispanyol olmaz..
kışın koyukot renk ispanyol altına topuklu bota bitiyorum mesela üzerinede güzelce kabannnkışı özledm
ama bak bu bluzun hakkı zaten skinny beyaz kırık beyaz falan
ispanyol sana yakışır bnce... bnde çok severim ispanyol zaten ya dapdar ya ispanyol giyerm de kep töreninde ispanyol olmaz..
kışın koyukot renk ispanyol altına topuklu bota bitiyorum mesela üzerinede güzelce kabannnkışı özledm
bitane bembeyaz bilekte biten bir pantolonum var asLnda ama bilmiorm öfffff
amaaan bakalım önce bi arasında sonra karar veririz. dereyi görmeden paçaları sıvamayayım bende
hayır bitanem neden agır kacsın tam olur parlak pudra al bence:44:
canım bu hafta sonu gene cenkin bi kuzeninin düğünü var bunları aldım nasl bi baksanıza
Eki Görüntüle 742767 Eki Görüntüle 742770 Eki Görüntüle 742774 Eki Görüntüle 742776
ay bide onu bul giyde ona bakalımbilekte biten pant moda...
yani tabide arıcak elinde sonunda bnce .. bi kıpırdanma var gbi sanki bu araba olayı vs
elbisee çok güzel ön detayları özellikle bende burda bir kaç yerde bunun beyazını görmüştüm çok hoşş
ayakkabı biraz ağır bu elbiseye bence cnm ya siyah değilde daha soft bir ton tercih etseydinn
bu arada düğünde bitmio maş
hayır bitanem neden agır kacsın tam olur parlak pudra al bence:44:
canım bu hafta sonu gene cenkin bi kuzeninin düğünü var bunları aldım nasl bi baksanıza
Eki Görüntüle 742767 Eki Görüntüle 742770 Eki Görüntüle 742774 Eki Görüntüle 742776
ayy bende kışı özledim gizemmm yaaçok seviyorum mont deri ceket çizme vs giymekkk sevgilime sokulup dolaşmakkkkk
ben sevmiyorum pek ispanyol bir tane kahverengi var onuda nadir giyiyorum
bilmiorm bakcam artık yarında okula kepimi almaya gitcem of dertli başım
zevklerimiz aynı gizemcim
bende kışın giyinmeyi seviyorum yaa
kışın krem rengi ilk tercihlerim arasındadır..
yazında beyaz ve canlı renkler
Gizemcim gecmis olsun dis agrisi cok kotu bilirim
edacim kiyafetin cok hos ama pantolon biraz daha dar olsa super olur bence siyah dapdar bi pantolonda cok hos olur yaaa
sinem aramis seninki demekkki yine arar yakin zamanda süründürrrr
cerennnnn dugunden fotograf koysana kiz
disin agrıyodu dimi senin bebeğim halamı gecmedi yaa:44:
güzel seçim ceremim tebrik ederimgüle güle giy bitanem.
bu renk çok hoş beaaa
kızlar bende hazır yalnzm giyinip giyinip foto çekip koysam mı acaba sizde görün fikir verin hahahaha
hahhh işte buu . bu oldu bebeğim diğerine göre çok daha iyi.. bilekte olması şart değil bu boyda kötü durmadı bnce ..evinde her odasını gezdinNasılda fitim amaa
Yanlz pant bilekte değil biraz kısa ya alıcam olmadı
bu daha güzel oldu gibi geldiii
Eki Görüntüle 742778
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?