92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Valla ya askerede bakan varmıdır acaba merak ediyorum ...

moralımızı bozmak ıstemıyorum ama war yanı canım etrafımda cok ornegını gordum duydum..şöylede bişi var içinde olan ınsan askerdede yapar yanındaykende yapar yapmak ıstemeyenıde ıstersen kızların arasına sok yıne yapmaz bak benımkı kıbrısta uc haftadır carsılarda plaja gıt dıyorum daha nerden gıdıcek ben olsam ordakı ben plaja gıtmek ısterdım git diye ısrar edıyorum gıdıo gıttıgındede acaba bırıne bakar mı dıe aklımın ucundan gecırmıyoum cunku benden guzelını ıyısını bulamaz bakarsa kendı bılır zaten bakmak ısterse benım yanımdaykende bakardı dıyorum boylece hem kendımı yıpratmamıs hemde aramızı bozmamıs olıuyorum

aynen cnm öyle...Bi insan neyse odur ...

canımm dun yazdıklarını okudumda alıntısız yazıyım dedım tatlım ben bu çocuga akıl erdıremedım yaa naaptın bı gelısme varmıı uzulme lutfen bıtanem

selam kızlar..

eda kolay gelsin cnm ya askerlerle sınırlandırmamak lazım erkeklerin çoğu her zaman bön bön bakıyo zaten

sinem ya bnmde aklım ermiyo gerçekten ama demişsin ya seven insan kaç gün oldu aramazmı düşünmez mi diye.. bide izinde sayılı gün.. bilmyorum cnm ya :26:

Kizlar yok yok yok! hala hicbsy yok!!
Ortak arkadasimiz aradi napion die.ii dedm.snra aksam benimkinin o gorusmesini istemedgm cocukla oldgnu tum gece soyledi.
Tahmn ettm ztn yoksa arardi beni.o cocuk ztn beni caydirmaya calisiyor.
Ona dedim sende asker oldun asker adam boyle mi yapar bde bizim askerde hic imkanimiz yok 1 gunumuz ble degerli olmasi gerekiyor.
1 haftadir aramiyor sormuyor beni hic barismak icin cabalamiyor goruyorsun dedim.
Cok haklisin yanlis yapiyor sende ona gore davran bundan snra dedi.
Oyle yapcam aklimi karstirior benim kuruntu yapmaya basliorum artk dedim
oda yok yok kotu bsy dusunme dedi.
Bu konusmalar aramzda kalir onunla kizlar biliorm ondan rahat oldm biraz.
Bsy duyarsan bana soylede bende yolumu bileyim dedim.tmm dedi.
Araba derdine dusmus araba alcakmis.
Ona araba lazim ztn!!!
Cok uzuluyorum cok ((

gülşencimmm Allah sabır versin dşyorum başkada bir şey demiyorum canım yaa..mecbur alışacağız..ben ilk defa yaşadım biliyorsun izin olayını ne kadar sürede atlatırım bilmiyorum ama hala inanamıyorum gittiğine..rıza ne zaman gidiyor canım?

sinemcimmm okudum canım yazdıklarını senin işin daha zor yanındayken görüşememek..inan ne diyeceğimi bilmiyorum tatlım inş en kısa zamanda aklı başına gelir..

edacımmm sende tam anlamıyla mezun oluyorsun sanırım hadi hayırlısı bakalımm

Pazar günü gidiyor canımm

çok zor hemde canım çoookkk
böyle olacağını bilseydim yaparmıydım onca fedakarlık...
inşallah canım hakkımda hayırlısı neyse o olur..belkide en hayırlısı bu...
inşallah barışalım diye dua etmiyorum hayırlısı neyse o olsun diyorum...

Kızlarrrr ben geldim .. Sma kötüyüm dün bnmkiyle tartışmştk işte artık hemen affetmicem hemen tmm diyp eskiye dönmicem dedi bende böle yürümez falan dedm yapıosn çek dedi... Artk böle dedi ben ço
k sıkıldm öğlen aradı keptn önce soguktu düzelicez mi dedm bilmiorm dedi knştk baya ağladm sonra hayatm falan dedi ama ağlıorm die makyajn akck seni seviorm galan dedi ama ağlıorm die..bugnde bana hep yemek ye der bende yenemiştm saat 1 gbi onu takmıyomşm dahada uzattı midem çok küçk korkuo bişy olck die..neyse akşam uyumassam ararm dedi aramadı eve geldiğimden beri çok sıkıldm yine soğk knşck yarın ...evet suçluydum ama o hata yapmamdan bıkmş ona zehir etmşm askerliği fln

Son düzenleme:

Canım askerlik ay geçtikçe insanın sinirleri geriliyor.Hemencik düzelecektir aranız bak gör tatlım

Canım askerlik ay geçtikçe insanın sinirleri geriliyor.Hemencik düzelecektir aranız bak gör tatlım

şimdi aradıı birde büyüklük bende kalsın kıyamıyorum dedi çözüldü aşkım yaa kıyamıyorr ama ben kıyıyorum
havuz konusunuda çözdük girebilirsin dedi pazar yazlığa gidiorum çnkü ama girmem pek
ayrılmaktan çok korkuyorum o kadar hayallerimiz var umudumuz var dedim saçmalama hayatm o hayaller hala bende dedi..
Allahım onun yokluğunu göstermesin bana mükemmel bir sevgili ama ben deilimmmm

Son düzenleme:

Canım düzelmenize sevindimmm bide uzak olunca sanki aramazlarsa gibi bi şey oluo insanın içinde ya
Sendeki sorun ne peki mesela sen onu düzeltmeye çalış madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…