Valla ya askerede bakan varmıdır acaba merak ediyorum ...
moralımızı bozmak ıstemıyorum ama war yanı canım etrafımda cok ornegını gordum duydum..şöylede bişi var içinde olan ınsan askerdede yapar yanındaykende yapar yapmak ıstemeyenıde ıstersen kızların arasına sok yıne yapmaz bak benımkı kıbrısta uc haftadır carsılarda plaja gıt dıyorum daha nerden gıdıcek ben olsam ordakı ben plaja gıtmek ısterdım git diye ısrar edıyorum gıdıo gıttıgındede acaba bırıne bakar mı dıe aklımın ucundan gecırmıyoum cunku benden guzelını ıyısını bulamaz bakarsa kendı bılır zaten bakmak ısterse benım yanımdaykende bakardı dıyorum boylece hem kendımı yıpratmamıs hemde aramızı bozmamıs olıuyorum
Ah kamile seni çok iyi anlıyorum.Aynı duyguyu yaşıyorum.Ben anca 1 ayda alışırım.Rızada aynını diyor.
Edacım sen bunları yazarken sanki ben hiç bunları yaşmamışım gibi geliyor en başa sarıyor herşey gelip gidince ne demek istediğimi anlıycaksın.
Mehtap su gibi akıp geçti.Ah şu askerlikte keşke öyle olsa
Pazar günü gidiyor canımmgülşencimmm Allah sabır versin dşyorum başkada bir şey demiyorum canım yaa..mecbur alışacağız..ben ilk defa yaşadım biliyorsun izin olayını ne kadar sürede atlatırım bilmiyorum ama hala inanamıyorum gittiğine..rıza ne zaman gidiyor canım?
sinemcimmm okudum canım yazdıklarını senin işin daha zor yanındayken görüşememek..inan ne diyeceğimi bilmiyorum tatlım inş en kısa zamanda aklı başına gelir..
edacımmm sende tam anlamıyla mezun oluyorsun sanırım hadi hayırlısı bakalımm
gülşencimmm Allah sabır versin dşyorum başkada bir şey demiyorum canım yaa..mecbur alışacağız..ben ilk defa yaşadım biliyorsun izin olayını ne kadar sürede atlatırım bilmiyorum ama hala inanamıyorum gittiğine..rıza ne zaman gidiyor canım?
sinemcimmm okudum canım yazdıklarını senin işin daha zor yanındayken görüşememek..inan ne diyeceğimi bilmiyorum tatlım inş en kısa zamanda aklı başına gelir..
edacımmm sende tam anlamıyla mezun oluyorsun sanırım hadi hayırlısı bakalımm
Kızlarrrr ben geldim .. Sma kötüyüm dün bnmkiyle tartışmştk işte artık hemen affetmicem hemen tmm diyp eskiye dönmicem dedi bende böle yürümez falan dedm yapıosn çek dedi... Artk böle dedi ben ço
k sıkıldm öğlen aradı keptn önce soguktu düzelicez mi dedm bilmiorm dedi knştk baya ağladm sonra hayatm falan dedi ama ağlıorm die makyajn akck seni seviorm galan dedi ama ağlıorm die..bugnde bana hep yemek ye der bende yenemiştm saat 1 gbi onu takmıyomşm dahada uzattı midem çok küçk korkuo bişy olck die..neyse akşam uyumassam ararm dedi aramadı eve geldiğimden beri çok sıkıldm yine soğk knşck yarın ...evet suçluydum ama o hata yapmamdan bıkmş ona zehir etmşm askerliği fln
Canım askerlik ay geçtikçe insanın sinirleri geriliyor.Hemencik düzelecektir aranız bak gör tatlım
şimdi aradıı birde büyüklük bende kalsın kıyamıyorum dedi çözüldü aşkım yaa kıyamıyorr ama ben kıyıyorum
havuz konusunuda çözdük girebilirsin dedi pazar yazlığa gidiorum çnkü ama girmem pek
ayrılmaktan çok korkuyorum o kadar hayallerimiz var umudumuz var dedim saçmalama hayatm o hayaller hala bende dedi..
Allahım onun yokluğunu göstermesin bana mükemmel bir sevgiliama ben deilimmmm
Canım düzelmenize sevindimmm bide uzak olunca sanki aramazlarsa gibi bi şey oluo insanın içinde ya
Sendeki sorun ne peki mesela sen onu düzeltmeye çalış madem
eda canımmm duzelmıssınız cok sewındımmm
sacıma maske yaptım onu beklıyorum canım sen nasılsınsağol gülşahcım bende sevindimmm
nasılsın
Selamm Kızlarr
Selamm Kızlarr
sacıma maske yaptım onu beklıyorum canım sen nasılsın
selam canım nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?