yok bitanem ya daha bikac gün önce tıpatıp aynısını giydim hic gitmem daha iyi yani
cenkin amcasının oglunun düğünü cnm evde kurtarıcak bi elbise var ama geçen düğünde giydiğimin tıpatıp aynısı dantelli siyah giymem onu baskada yok ben hic düğünlere gitmediğim için
hem prova hem tören gıcık oldm gizem ya.
insan 1 hafta önce ne bm 2 gün önce yapar 11 de porva ama 12de gidicem ben anca başlar 3 tede tören.. kıyafetimle gitcwm babaet giycem ayakkabıyı yanıma alıcam
naber bu arada
ımm anladım canım düğün nerde ki salonda mı? bak bende pek gitmemde geçende kınada evden uydurdum beyaz pantalon üzerine hoş bi şifon gömlek gibi bişeylerde ayarlayabilirsin aslında ..o bulunur mu tokatta? :26:
hımm cnm yok ya öyle oluyo önceden yapmıyolar malesef bizim okulunda öyle oldu arkadaşlarımın yani... babetle git cnm en iyisi yorulmazsın sonra giyersn topukluyu da.. boşver bi günde bitcek gtcek
aynen ya gıcık oldum bugün öğrendim onuda düşün öyle yani cnm aynen bitsede kurtulsammmm
az kalsın haberin olmuyodu yani.. neyse tatlım git mezun ol ve gell
evet cnm ya bi bakmışsın gidiveriyo ama son ya gerçekten son. bnm tek tesellim bu:26:
kızlar bu gece son defa aynı şehirde uyuycaz..yarın sabah olmayacak..nasıl alışacağım bilmiyorum..kötüyüm ben..
gizzemmmm bizde hep böyle teselli ettik bu SON diye ama son olduğunu bildiğim halde kendime söz geçiremiyorum..
aynen öylede prova çokta mühim değil bence pof..
aynen ya mezun olsamda bitseee
kızlar bu gece son defa aynı şehirde uyuycaz..yarın sabah olmayacak..nasıl alışacağım bilmiyorum..kötüyüm ben..
gizzemmmm bizde hep böyle teselli ettik bu SON diye ama son olduğunu bildiğim halde kendime söz geçiremiyorum..
dün 12:30 dan 7:00 ye kadar birlikteydik..yan yana otururken bile elini hiç bırakmadım kızlar..hep hayal kurduk askerden sonrasını düşündük..ama dün sanki tüm duygularım alınmış gibi yanında hiç ağlamadım aksine hep güldüm güldürdüm..ama akşam yalnız kalınca dayanamadım..
bugünde akşam üzeri 4 gibi buluştuk babaannesine gittik önce sonra dükkana gittik 7:30 gibi ayrıldım son kez sarıldım..147 gün sonra temelli yanımda olacak sadece bunu düşünüp iyi olmak istiyorum ama sanırım bu gece kendime söz geçiremeyeceğim.şimdiden (herkes yanımda olmasına rağmen) çok yalnız hissediyorum..
dün 12:30 dan 7:00 ye kadar birlikteydik..yan yana otururken bile elini hiç bırakmadım kızlar..hep hayal kurduk askerden sonrasını düşündük..ama dün sanki tüm duygularım alınmış gibi yanında hiç ağlamadım aksine hep güldüm güldürdüm..ama akşam yalnız kalınca dayanamadım..
bugünde akşam üzeri 4 gibi buluştuk babaannesine gittik önce sonra dükkana gittik 7:30 gibi ayrıldım son kez sarıldım..147 gün sonra temelli yanımda olacak sadece bunu düşünüp iyi olmak istiyorum ama sanırım bu gece kendime söz geçiremeyeceğim.şimdiden (herkes yanımda olmasına rağmen) çok yalnız hissediyorum..
Canım benim ya üzülmek ağlamak en doğal hakkın ağla rahatlarsın ama unutma gerçekten bu son! zaten az kaldı şafağınızda cnm geçirdiğiniz güzel günLeri düşün...
yarın mı gidiyor ? bugün mü vedalaştınız bence yolculamaya gitme çok dah kötü olursun..
cnmm şuan sana üzülme dememizin hiç bi anlamı yok :26: ne kadar kötü olduğunu tahmn edebiliyorum.. ama nelere alışmadıkki kamilecm ya bak kaç günün üstesinden geldik.. tabiki şuan bi şok olucak senin için ama bi süre sonra tekrar rutinleşicek herşey.. mutlu sona yaklaşıcaz :
edacımm yarın sabah 9:30 uçağı buradan 7:00 gibi çıkmaları gerekiyor ben o saatte çıkmam zaten o yüzden bugünden vedalaştık canım..şafak beni umutlandırıyor tatlım zaten umarım ömer burdayken geçtiği kadar hızlı geçer..
gizemcimm bir an önce her şey rutinleşsin istiyorum biliyor musun.bu kadar çok alışınca nasıl olacak inan bilmiyorum ama..
kızlar aslında diyorum kamile bak neleri alıştın neler yaşandı 457 den 148 e geldin bu günler mi geçmiycek sakin ol üzülme diyorum ama sonra her şeyine bu kadar alışmışken çarşıya çıkar çıkmaz yanımda bitiverirken bi şey olsa bi telefonuma bakerken şimdi nasıl alışacağım diyorum..belki daha çok üzüyorum kendimi ama...
edacımm yarın sabah 9:30 uçağı buradan 7:00 gibi çıkmaları gerekiyor ben o saatte çıkmam zaten o yüzden bugünden vedalaştık canım..şafak beni umutlandırıyor tatlım zaten umarım ömer burdayken geçtiği kadar hızlı geçer..
gizemcimm bir an önce her şey rutinleşsin istiyorum biliyor musun.bu kadar çok alışınca nasıl olacak inan bilmiyorum ama..
kızlar aslında diyorum kamile bak neleri alıştın neler yaşandı 457 den 148 e geldin bu günler mi geçmiycek sakin ol üzülme diyorum ama sonra her şeyine bu kadar alışmışken çarşıya çıkar çıkmaz yanımda bitiverirken bi şey olsa bi telefonuma bakerken şimdi nasıl alışacağım diyorum..belki daha çok üzüyorum kendimi ama...
Canım benim hayaller değilmi ayakta tutan bizleri..mutlu sona yaklaşma isteği ve yaklaşıcak olmamız...yanında ağlamaman iyi olmş..benim ilk yapacağım şey sarılarak ağlamak olucak sanırım ihtiyacım var...
dediğin gbi 147 gün az kaldı gerçekten sizin çokçok az kaldı cnm bnm geçicek .kendini yanlız hissetmen çok doğal ruh haini çok ii anlıyorum çok alıştın dimi..offf pfff bitsin bitsin bitsin....
cnm onun yanında ağlamadığın iyi olmuş son dakikalarıda gözyaşıyla geçirmemişsiniz..
kamilecim ağlıcaksın ne kadar bastrsan da duygularını ağlamamk elde değil ki:26: ama sonra kendine geliceksin bak son 147..
eda ama o sarılarak ağlamayı kesinlikle son günlerde yapma benim ne zaman gözlerim dolsa ömerinde doldu ama tuttum kendimi daha çok üzmemek için..hem de çok alıştım canım yaa..Allah'ın izniyle şu günleri bir atlatsak..ne zor dönemmiş arkadaş ya..
gizem haklısın canım ağlamamak elde değil..yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz hissediyorum tatlım ama bunu bilmek bile işe yaramıyor bazen..
cnm ya bak şu 1 haftayı bi atlatın alışıcaksınız tekrar..
kesinlkle öyle bak kamile nerden nereye .. bunu sende yaşadın biliyosun ama şuan ne kadar herşeyin farkında da olsan bunu tekrar kabullenmen zaman alıcak :26:
ama fazla düşünme . şuan yapabileceğin tek şey obn öyle atlatmıştım
anladım cnm hayırlısıyla gitsin inş gelsin sonrada tabiii
canım düşünsene askere gitmelerine alıştık onca senedir yanımızdalar hepimizin ilişkileri uzun ilişkiler alışığız istediğimzde görmeye askere göndermeye ve şafakları buralara getirmeye alıştık telefon başlarında beklemeye alıştık onları alttan almaya susmaya alıştık..alışırsın gidişinede alışırsın bir bakmışsın gelmiş cnm bnm şimdi üzme kendini diyemicem ama birkaç güne toparlıcağına eminimm hem biz neciyiz
istediğinde yazabilirsinn cnmm
ömer gitsin tekrar karakola alışırsınız ikinizde cnm hem onun açısından düşün daha zor ailesinide bırakıyor hem seni hem ailesini..sabır....
Ona sarılıp ağlamaya öyle çok ihtyacım var ki bnmde .. ama dediğin gibi bunu ilk gördüğüm an yada ilk 3 gün içinde yapıcam .. son günlere bırakmamak lazım :26:
şuan işe yaramıyo ama bak bikaç hafta sonra tekrar kabullenceksin kamilecm biliyorum şuan ne desekte boş
gizemcim bugün düşnmemeye çalışmayı beceremem sanırım ama yarın daha iyi olacağım biliyorum..bende bi kaç günü atlattım mı tamamdır diyorum ama o günler büyüyor resmen gözümde..
AMİNN edacımm.siz olmasanız zaten hiç çekilmezdi bu dönemler tatlım iyi ki varsınız..alışkanlıklar bizi yıpratan sanırım..elbette alışacağım alışmak zorundayım biliyorum talımmvsadece biraz zamana ihtiyacım var sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?