Bu ara fecii uyku problemi yaşıyorummm uyuyamıyorummmm delircm
al benden de o kadar...Savior angelin hikayesini okudum zaten sinirlerim bozuldu :S
Elifi ti sanırım biliorm bende yazmıştm askerini beklerken konuşmştk 1-2 kere bende cok uzuldum ya allh kimseeyr yasatmasın...
Valla amin ya ...o da çok güveniyorum diyo kimseye bakmaz etmez diyo bu konuda ben güvenemiyorum göz kayması ne biliyim her erkekte oluyodur heralde ama öyle çıkıp başkalarıyla eğlencek falan fotolar ohhhAllah kimseye yaşatmasın ...
Cok kotuyum ben ya cok uzuluyor ve yediremiyorum kendime..
Ben bunlari haketmedim.bu muydu verdigim onca fedakarliklarin, degerlerin karsiligi..
Bugun hic aramadi sormadi ustelik carsida 2 kez karsilastik.normalde karsilasinca arardi beni..
Kizlar benden vazgecmis bu artik anlasilan yada vazgeciyor..
Aklini karistiran bsyler olmus bunun gerek arkadaslari gerek baska kiz..
Benden ii annesi bile taniyamaz onu.her yuzunu gormemistir cunku..
Sanki daha cok uzulecekmisim gibi geliyor.hicbsy yapmiyor ya bizi kurtarmak icin..
Perisanim cok
disarda hicbsy yokms gbi mutlu rolu yapmakta canimi skyor.kimseye bsu soyleyemiyorum icime atiyorum bu beni daha fena yapiyor
nefesim daraliyor resmen.inanamiyorum olanlara..
Yaziklar olsun verdigim tum emeklere...
Allah şaşırtmasın...ben kendimden cok guvenirim ama kader
Öyle canımm gerçekten Allah doğru yoldan çıkartmasın nefislerine hakim olsunlar...
Sinemmm karşılaştınız mı?? Nasıl yani konuşmadı mı veya aramadımı daha sonra ya of.....of cnm ya böyle beklicekmsn ... Çok üzüldm çok nasıl dayanbilio gercekten cnm ya napöayı düşünüosçun? Ayrılmayı falan düşündn mü devam mı ediceksin böle -? Ayrıca nasıl başka kız ya ???
İkimizde arabaylaydik cnm o kendikiyle ben kendikimle.konusamazdk yani..
Cok ilginc ama evet aramadi.bilmiyorum herseydn suphelym.
Bu daha once boyle yaptgnda altindan cok kotu seyler cikiyordu.
Hicmi mrk etmez ya.hic mi pisman olmicak gidince?vicdani nasil rahat?
Ne yapiyor yada ne yapmaya calisiyor?
Yakalarsam bsyini ogrenmeden ayrilirim cnm suan sadece sabrediyorum..
Allahim bana dayanma gucu versin...
Anladm cnm...of eger dedigin gbi kötü bir şey cıkarsa altından ne yapmayı düşünüosun?? Hani yüzüne vurup ayrılrsan ki inş çıkmz cnm ama çıkmasada bu insn sni ilerde mutlu edebilick mi şimdiden bu kadar yıpratıo...
Bilmiyorum cnm herseyi dusunur oldm gelecege dair..
Bsyini yakalarsam ki dedign gbi insallah yapmamistir..
Ama yapmis ve ogrenirsem tabiki yuzune vurup ayrilirim.bos bosta vurmam ben kanitimla konusurum.
Allahim nolur yapmamis olsn ve o kotu gunleri yasamayalim..
Daha oncede cok zor atlattim anra barismistm yne.
Smdi ole bsy olsa barismam ve kaldiramam.oncekinde ble cok hastalanmistim.
Bu sefer daha beter olurum herhalde...
Canımm o kötü şeui değil sen bu yaşadıklarınıda haketmesin burda e heyecanla bekledin bu orada ona destek oldun.. Karşılığıbı böle vermemeliydi adam gbi karşına çıkıp konuşmalıydı seni ku kadr yıpratmadan...of nedym ki her şeyin hayırlısını diliyorum senin ve güZel kalbîn için
edacımm yarın sabah 9:30 uçağı buradan 7:00 gibi çıkmaları gerekiyor ben o saatte çıkmam zaten o yüzden bugünden vedalaştık canım..şafak beni umutlandırıyor tatlım zaten umarım ömer burdayken geçtiği kadar hızlı geçer..
gizemcimm bir an önce her şey rutinleşsin istiyorum biliyor musun.bu kadar çok alışınca nasıl olacak inan bilmiyorum ama..
kızlar aslında diyorum kamile bak neleri alıştın neler yaşandı 457 den 148 e geldin bu günler mi geçmiycek sakin ol üzülme diyorum ama sonra her şeyine bu kadar alışmışken çarşıya çıkar çıkmaz yanımda bitiverirken bi şey olsa bi telefonuma bakerken şimdi nasıl alışacağım diyorum..belki daha çok üzüyorum kendimi ama...
anladım cnm hayırlısıyla gitsin inş gelsin sonrada tabiii
canım düşünsene askere gitmelerine alıştık onca senedir yanımızdalar hepimizin ilişkileri uzun ilişkiler alışığız istediğimzde görmeye askere göndermeye ve şafakları buralara getirmeye alıştık telefon başlarında beklemeye alıştık onları alttan almaya susmaya alıştık..alışırsın gidişinede alışırsın bir bakmışsın gelmiş cnm bnm şimdi üzme kendini diyemicem ama birkaç güne toparlıcağına eminimm hem biz neciyiz
istediğinde yazabilirsinn cnmm
ömer gitsin tekrar karakola alışırsınız ikinizde cnm hem onun açısından düşün daha zor ailesinide bırakıyor hem seni hem ailesini..sabır....
Kızlarr kep töreni provasındym askeri müzede her yer asker ya deliricemmmm ağlıcam bide öküz gibi bakıolar garipler
Kolay gelsin Edacım...Valla onlara şurdan bi uçan tekme atmak istiyorum hiç kız görmediler sanki ...
ayyy askere giden kafayı yio yani ayıp olucak ama sankı normal hayatta hergun bırılerıyle yatıp kalkıomus gıbı askere gıdınce bıseylerın derdıne dusuolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?