Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yes canim yes cok sukur hersey yolunda..kıl tüy disinda hahaha
senden naber![]()
begendimi cok sevindim canımm bi erkeğin gözünden yapılan yoruma cok ihtiyacım vardıdur sana msjla linkini atıyım hem uygun hem orjinal benm aldıgım yerden al ben baya arastırdım diger sitelerde cok pahalıı canım
Aynen canım havalar sıcak dısarda hep el ele sevgililer bu havalarda insan yanlızlıgını daha bi anlıyo yaasabır biraz daha sabır bizim sevgililerimiz geldiğindede onlarınki gidicek onlarda bizi görüp iç çekicek ohh sefam olsunn
Canım bende cok severim biliyorum kıyafet delisi oldugunubizimde ilk defa olucak aynı gömlek aynı ayakkabı falan. Gömleğide 2 tane S beden erkek gömleği alıcam şöyle renkli banada yakısan, trendyoldan alabilirim orayıda takip ediyorum benmkini terziye gidip daralttırcam kendi bedenime göre hic anlasılcagını sanmıyorum herkes öyle yapıyo cünkü
![]()
tatlim ben asiri begendimmmmmm kapida odeme olsaymis keskee
kizlar bu arada bizim icin askerlik 29 agustosta bitio 30 u sabahi burda ameliyt isini halletmis
canım yaa cok sevindimüzülme özleminden dolayı sesi kötü geliyodur kurabiyeden yiyebilmişmi barii yazıkk bitirmisler yaa
sinemcimmm bende iyiym canım finallerle uğraşıyorum işte
cerencimmm evet canım güzel olabilir bak aa daraltırma işi hiç aklıma gelmedi bak benim
gülşahcımmm şafağın çok çok güzel duruyor canım yaa ne güzellll
edacımmm ayyy ne güzel sevinmiştir yaaaaylar sonra kokunu duydu kötü olmuştur tabi güzel ama özlemden oluyor iişte hep
kızlar bu gömlek nasıl bu ayakkabıyla uyumlu olurmuki cenkle kendime alıcam yaa
Eki Görüntüle 718907 Eki Görüntüle 718906
tatlımm daha mavilisini al bence ama b uda hoş
kız kotlarda mavi olcak maviye bogmak istemiyorum şu nasıl kötümü ayakkabıyla uyarmı bide şöyle bak:26:
Eki Görüntüle 718929 Eki Görüntüle 718928
Bu daha güzell bence![]()
ikisinide aldım bebeğim trendyoldan, gelmesi 20 günü bulur zatenn simdiden veriyimde ben siparisimi, bana uyar dimi cok erkeksi olmıyım sonra kendimede aldım biliyosun![]()
doğrıu tatlım sende giycektn doğru![]()
ayy eda korkutma beni yaksmazmı bana bi hayal et cokmu kötü durur ayyyy![]()
hayır tatlım ilk attığın sanada olur güzel 2nci daha erkeksi ama
ben cıvıl cıvıl sporr bu tarz gömleklerden pek hoslanmıyorum canm biliyomusun ilk gösterdiğim cenkin zevki ikincisi benm zevkim sade şık ins banada güzel olur canm yaa:26:
anladım tatlımm gömlek güzel zaten olabilir ama terzide daralttır pens attır belden oturtmalı olsun dar yani
Off şimdi mesaj attı mahkumun biri hastalanmış hastahaneye götürüyorlarmış sabaha kadar uyku yok belkide.....ne beter askerlik bu ya...
cerencim ben çıkıyorum takma kafana güzel gömlekler ama daralttır tabiki
kizlar safagima bakin saka gibi![]()
noldu canım ya hayırdır :18:
Canım tıklayınca haber açılmıyor mu askerlik düşmüyormuş öyle bir çalışma yokmuş o haber