92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kızlar bu gömlek nasıl bu ayakkabıyla uyumlu olurmuki cenkle kendime alıcam yaa
$3010000737274_1_org_thumb.webp $TIGER-MEXICO-66-ROYAL-WHITE__36975288_0.webp

yes canim yes cok sukur hersey yolunda..kıl tüy disinda hahaha :9:
senden naber :1:

begendimi cok sevindim canımm bi erkeğin gözünden yapılan yoruma cok ihtiyacım vardı :27: dur sana msjla linkini atıyım hem uygun hem orjinal benm aldıgım yerden al ben baya arastırdım diger sitelerde cok pahalıı canım

Aynen canım havalar sıcak dısarda hep el ele sevgililer bu havalarda insan yanlızlıgını daha bi anlıyo yaa:25: sabır biraz daha sabır bizim sevgililerimiz geldiğindede onlarınki gidicek onlarda bizi görüp iç çekicek ohh sefam olsunn:22:
Canım bende cok severim biliyorum kıyafet delisi oldugunu :27: bizimde ilk defa olucak aynı gömlek aynı ayakkabı falan. Gömleğide 2 tane S beden erkek gömleği alıcam şöyle renkli banada yakısan, trendyoldan alabilirim orayıda takip ediyorum benmkini terziye gidip daralttırcam kendi bedenime göre hic anlasılcagını sanmıyorum herkes öyle yapıyo cünkü:27:

tatlim ben asiri begendimmmmmm kapida odeme olsaymis keskee

kizlar bu arada bizim icin askerlik 29 agustosta bitio 30 u sabahi burda ameliyt isini halletmis

sinemcimmm bende iyiym canım finallerle uğraşıyorum işte :31:
cerencimmm evet canım güzel olabilir bak aa daraltırma işi hiç aklıma gelmedi bak benim :1:
gülşahcımmm şafağın çok çok güzel duruyor canım yaa ne güzellll :nazar::16:
edacımmm ayyy ne güzel sevinmiştir yaaa :16: aylar sonra kokunu duydu kötü olmuştur tabi güzel ama özlemden oluyor iişte hep

sinemcimmm bende iyiym canım finallerle uğraşıyorum işte :31:
cerencimmm evet canım güzel olabilir bak aa daraltırma işi hiç aklıma gelmedi bak benim :1:
gülşahcımmm şafağın çok çok güzel duruyor canım yaa ne güzellll :nazar::16:
edacımmm ayyy ne güzel sevinmiştir yaaa :16: aylar sonra kokunu duydu kötü olmuştur tabi güzel ama özlemden oluyor iişte hep

kamile bebeğim aynen ondan iştee
senden naber mehtapa çok az kaldıı maş

Off şimdi mesaj attı mahkumun biri hastalanmış hastahaneye götürüyorlarmış sabaha kadar uyku yok belkide.....ne beter askerlik bu ya...

cerencim ben çıkıyorum takma kafana güzel gömlekler ama daralttır tabiki

Son düzenleme:
anladım tatlımm gömlek güzel zaten olabilir ama terzide daralttır pens attır belden oturtmalı olsun dar yani

öyle yaptırcam bebeğim zaten tam vucuduma oturucak ikiside.
Off şimdi mesaj attı mahkumun biri hastalanmış hastahaneye götürüyorlarmış sabaha kadar uyku yok belkide.....ne beter askerlik bu ya...

cerencim ben çıkıyorum takma kafana güzel gömlekler ama daralttır tabiki

canım sıkma canını başında nöbetmi tutuyolarki tüm gece:25: cenkte uyumuyo günlerdir hastane köşelerinde koturup duruyo Allah sabır versin gercekten iyi dayanıyolar:50:

Canım tıklayınca haber açılmıyor mu askerlik düşmüyormuş öyle bir çalışma yokmuş o haber

sana yazdıktan sonra okudum canım.. üzüldüm ya söylemicem benimkine şimdilik bu haberi moralini bozmayayım haberlere çıktıysa gerçi belki görmüştür..:26: herşeyin hayırlısı yinede.geç olsunda güç olmasın yeterki sağ salim gelsinler canım :14:

Back
X