92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Eda yavrum 1.saat bence dee,bu arada iyi fikir aklımda bi kenarda dursunn doğumgününde orda olcak o zaman yaptırım belkii bende:51:

Sınavlarr bitsinnn zaman geçsiiinnnnn geriye dönüp bakınca içim nasıl umut doluyor yerimde duramıyorum :52: hiçbiriniz de yoksunuz kızlarr,93/2 topiğide açılmış görünce nasl mutlu oldumm anlatamam.Şimdi kaçıyorm sınavlar için bana şans dileyinn bana, hepinzii öpüyorum muhabbetnizi de çok özledim bi hafta 10 güne aranzdayımm şu lanet sınavlar biterse inşş:27:

Eda yavrum 1.saat bence dee,bu arada iyi fikir aklımda bi kenarda dursunn doğumgününde orda olcak o zaman yaptırım belkii bende:51:

Sınavlarr bitsinnn zaman geçsiiinnnnn geriye dönüp bakınca içim nasıl umut doluyor yerimde duramıyorum :52: hiçbiriniz de yoksunuz kızlarr,93/2 topiğide açılmış görünce nasl mutlu oldumm anlatamam.Şimdi kaçıyorm sınavlar için bana şans dileyinn bana, hepinzii öpüyorum muhabbetnizi de çok özledim bi hafta 10 güne aranzdayımm şu lanet sınavlar biterse inşş:27:

sağol tatlımm bakalım yaptırabilrim inş :1:
ohoh bitsin tabiii bnmde haftaya başlıyor sonra mezunumm inş:21:
ohoo o topic çoktan açıldı kuzum 1 ay rahat oldu yani :1:
sen çalışş bolbol gelirsinn bitincee:34:

Kimse yok ama yazıcam ben gelince okursunuz kızlar...
Bu aralar yani 2 gündür farkediyorum bunu acaip sinirliyim her şeye ama herşeye hemen kırılıp ağlamaya başlıyorum sevgilime karşı değl anneme kardeşime karşı en ufak bir lafları batıyor...
mesela demin komşuda oturuyorduk...kardeşim basket oynamaya gidicekmiş annemi aradı ben beşiktaşa gidiyorum die...bende dedimki saat 3 olmuş hani gelmesi 8-9 ben olsam laf yaparsınız ama ağustosta (yani mehtapta)görüceksiniz dedim..annemde naparsan yap dedi bana ..ya dedim ne bu ne kadar umursamazsın bir çaba harcamıyorsun bnm için bu laf denirmi dedim ağlayarak aldım anahtarı eve geldim aynı bina değil bu arada 5 dk yol var düşünün...yani ne blm dün kardeşimle tartıştık bnmki hakkında bir laf söyledi yorulmuo orda die birde askere gitmeden bir kaç ay işten çıkmıştı evde oturuyordu yada evden web site yapıyordu evden çalışıyordu yanii o boş oturmaya alışık dedi her dk konuşuyoruzya öyle sanıyo gerizeklaı hemen hemen herkesten daha çok yoruluo....bende yemekteydk teyzemlerde elimdeki çatalı bıçağı tabağıma fırlattım kola falan döküldü ağlamaya başladım yine..sanki herkes bnm üzerime gelio kızlar...kardeşime verdiğim tepkide haklıyım ama anneminkinde değildim bir anlık sinir her şey birbirine giriyıor...

Bu arada selamlar olsun kızlar yabancı değilim ben de 92/3-Ağustos asteklerdenim..12 ay (11 ay izinsiz) askerlik yaptık ve son 1 ayındayız çok şükür.. burdan kaçak bir kaç arkadaşla şafak panosu başlığında muhabbet ediyruz ama sizin de muhabbetiniz güzel maşallah :16:

edacımmm özlem diyorum başkada bir şey demiyorum sana tatlım..insan bazen öyle çaresiz kalıyor ki aslında her şey yolunda giderken bendeki bi sinir ne diyorsun?noluyor bana diyorsun?bir bakıyorsun ki en sevdiklerine zarar veriri olmuşsun.onları kırar ama bi o kadrda kırılır olmuşsun..bence tek nedeni ÖZLEM..günler geçmek bilmiyor gibi geliyor insana her gün aynı şeyler diyorsun çok sıkılıyorsun..ama bak geçiyor güzelim geçiyor..sınav streside cabası tabi!!ama kendine gel edaaaaa :20: bak şu sınavları bir atlat nasıl rahatlıycaksın :34: kızımmm mezun oluyorsun mezun :34:
hilal hatırlar mısın bilmiyorum benimde askerim mardindeydi :31: mardin bizi mahfetti :1: ohh ne güzel bak ne kalmış canım sizin :nazar:
kızlarrr kaldı mı son 5 hatta bugünün yarısı geçtiğine göre 4,5 diyorum :1:

edacımmm özlem diyorum başkada bir şey demiyorum sana tatlım..insan bazen öyle çaresiz kalıyor ki aslında her şey yolunda giderken bendeki bi sinir ne diyorsun?noluyor bana diyorsun?bir bakıyorsun ki en sevdiklerine zarar veriri olmuşsun.onları kırar ama bi o kadrda kırılır olmuşsun..bence tek nedeni ÖZLEM..günler geçmek bilmiyor gibi geliyor insana her gün aynı şeyler diyorsun çok sıkılıyorsun..ama bak geçiyor güzelim geçiyor..sınav streside cabası tabi!!ama kendine gel edaaaaa :20: bak şu sınavları bir atlat nasıl rahatlıycaksın :34: kızımmm mezun oluyorsun mezun :34:
hilal hatırlar mısın bilmiyorum benimde askerim mardindeydi :31: mardin bizi mahfetti :1: ohh ne güzel bak ne kalmış canım sizin :nazar:
kızlarrr kaldı mı son 5 hatta bugünün yarısı geçtiğine göre 4,5 diyorum :1:

aynen öyle tatlım özlemden kaynaklanıo...çoçuğumun adını özlem koyucam:33:
şaka maka ne çabk geldi senn mehtap zamanı cnm ya maş.son hazırlıklarını yappp çok heyecanlı yaa darısı başıma daha 2 ay var :14:

Allah Allahhhh bizim topiğe nolmuş böyleee kimsecikler yoookkk :44:
nerelerdesnz kızlar napıosunuz?

aaa :26: Allah yardımcısı olsun canım askerinin ve arkadaşlarının..
Ay bit artık askerlik ya off sıkıldımmmm özlediiiimmmmm :14:

Aminn cnm bnm...zor valla...
bende çok sıkıldım ve özledm hergn telde 2-3 tane şarkı söylüyoo hiç dayanamıyorumm artıkk :5:
sende dayan kız mehtabınıza ne kaldııkiiiiii
bzmkine daha 60 gün var :(
ben kaçıyorum bebeğim sabah çok erken okulum öpüyorum

Son düzenleme:
Aminn cnm bnm...zor valla...
bende çok sıkıldım ve özledm hergn telde 2-3 tane şarkı söylüyoo hiç dayanamıyorumm artıkk :5:
sende dayan kız mehtabınıza ne kaldııkiiiiii
bzmkine daha 60 gün var :(
ben kaçıyorum bebeğim sabah çok erken okulum öpüyorum

bende çıkcam şimdi tatlım..öpüyorum ii geceler..

bizde sıyırdık artık hasretten.aman canım güç olmasın yeterki gelmeleri..
mehtaba az kaldı ama geçmiyor ki günler.şafağın son günleri nasıl geçecek acaba merak ediyorum :/
benimki ameliyat olursa benimki yeni dönmüş olcak seninki gelcek o zamanda biz sana imrencez bebeğim :)

kızlarrrr:3:

şu bi hafta ömrümü yedi beynim yoruldu artık bilgi yüklemesinden kusucammm :1: ayrıca istediğim gibide geçmedi sınavlar nedense ?? konsantrasyon eksiklğim var çnküü.. kendi kendime teşhisimide koyuyorum ..

ama yarın son.. kurtuluyorum .. haftasonu olan aöf yi saymazsak:1:

sizde ne var ne yok özledm konuşmayı sohbetinizi...

sinemm her nolduysa dön biran önce tatlım eminm okuyosundur üye olmasanda buraları .. mehtap gülleri sizler nasılsınız çoookk az kaldıı..heyecan doruktadır:16:
ve mehtabı olmayan zavallı (ben gibi) arkadaşlarımmm sizde durumlar ne...:34:

kızlarrrr:3:

şu bi hafta ömrümü yedi beynim yoruldu artık bilgi yüklemesinden kusucammm :1: ayrıca istediğim gibide geçmedi sınavlar nedense ?? konsantrasyon eksiklğim var çnküü.. kendi kendime teşhisimide koyuyorum ..

ama yarın son.. kurtuluyorum .. haftasonu olan aöf yi saymazsak:1:

sizde ne var ne yok özledm konuşmayı sohbetinizi...

sinemm her nolduysa dön biran önce tatlım eminm okuyosundur üye olmasanda buraları .. mehtap gülleri sizler nasılsınız çoookk az kaldıı..heyecan doruktadır:16:
ve mehtabı olmayan zavallı (ben gibi) arkadaşlarımmm sizde durumlar ne...:34:

canımmm Allah zihin açıklığı versinn bizdeee mesafelii gerginnn devammmmm :1:

Back
X