Saçma sapan konuşmuş bence canm gelnce al karşna knş herşeyi ve karr ver yolunu ona gre ciz
o kadar sabıt fıkırlıkı gülşen hiç bişey fikrinden döndüremiyo ben artık ne dıyecegımı ne konusucagımı sasırdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçma sapan konuşmuş bence canm gelnce al karşna knş herşeyi ve karr ver yolunu ona gre ciz
tatlım bu saatten sonra alsa ne anlamı varkı bıde bana duygu somurusu yapıo bu resmıyet olayından sonra haftada 3 gun kalp grafısı cekınıomus gunluk 17 ılac ıcıomus
laflara bak ya...bencede iade et cnm nedemek bu böyle...biraz kendini geri çek sen anlasın değerini ya
doğru gülşencim haklısın başıma gelmedi ama ne bileyim hep okuyoruz görüyoruz ya olabilio die dedim..Allah yaşatmaz bizede inş..Mutlu oluruz yuvalarımızda
o kadar sabıt fıkırlıkı gülşen hiç bişey fikrinden döndüremiyo ben artık ne dıyecegımı ne konusucagımı sasırdım
Bence gülşahcım tavrını net bir şeklde koy ve bnlrdn dolayı mtsz oldnu ve düşündüğünü ilersi için de.Eda benm grdügm cevrmden mtlaka sorn olyr kçkte olsa.Rızann annesi bzm haytmza bzn mdahle etmeye çalştı cevabnı net aldı yne yapsa net alır
Gülşahhcım gülşene katılıyorum cnm tavrını koy
gülşencim vayy evlenmeden kaynanaya atar yaptın haaa
kızlar ben kaçıyorum bnmki nöbette şimdi arar öpüyorum sizi
![]()
görüşürüz canımm ii nöbetlerrGülşahhcım gülşene katılıyorum cnm tavrını koy
gülşencim vayy evlenmeden kaynanaya atar yaptın haaa
kızlar ben kaçıyorum bnmki nöbette şimdi arar öpüyorum sizi
![]()
acaba maıl mı yazsam derdımı anlatan dıyorum o zamanda ben mı adım atmıs olurum dıe dusundum
yüz yüzede nasıl konusucamkı
o zamana kadar ayrılmazsak tabıı :)
o zamana kadar napıyım sence canım
Bence arana mesafe koy çok sck davrnma sende ona o arasn sn arama hç korksn seni kaybetmktn
zaten mesafelıyız canım ama bugun o mesajlardan sonra ben bı sure gorusmek ıstemıyorum dedım oglenden berı hıc konusmadık
tamam canım cok teşekkür ederim destegın ıcın
9-12 nöbetimiz vardı...ama mesaj atmadı arıyorum açmıyor akıllım telefonu koğuştamı unuttu yoksa ben mi nöbeti karıştırdım ayy delircemm sıkıldımmmmmmm