Relaxxx sinemm
bak relax olmak için evde nutella varsa al kaşıkla demin öyle yaptım ben![]()
yok be cnm

o beni relax yapacak! bak ne güzel plan proje diyordum yine sinir oldum o günleri düşününce

belkide çok güzel mehtap yaşıcaz beee

ay sıyırcam valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Relaxxx sinemm
bak relax olmak için evde nutella varsa al kaşıkla demin öyle yaptım ben![]()
yok be cnm
o beni relax yapacak! bak ne güzel plan proje diyordum yine sinir oldum o günleri düşününce
belkide çok güzel mehtap yaşıcaz beee
ay sıyırcam valla![]()
yok ya aynen antalyada duruldu meydanda kmse varmı şuan bilmuorum face de faln bile sakinlk var meydandayız vs bilidrileri yok..
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler görüşürüz yine.. iştee bu topiğe yakışanda bu böyle konuşalım ya özledik sohbetleriii![]()
yaşarsınız tabiii cnm inş her şey sevgiline bağlıı!
aynen onlar bizi rahatlatıcaklarranamm kokusunu özledimm yine bnalıma girdim ha çıkıyorum be biraz ağlıyım
öpüyorummm
![]()
Gülsencim ve edacım ikinizin yardımına ihtiyacım var, siz bu kurabiye pasta konularında ilgilisiniz yıldönümümüze 2 hafta var sevgili kurabiyeleri yaptırmak istiyorum güvenilir uygun bi site warmı bildiğiniz kredi kartıyla odeme yapıcam
yani şekerim bencede![]()
bu arada GÜLŞEN görüştümü sevdiceğiyle bugn mehtapptı onların dimii![]()
evet evt benmde aklıma geldi az öncee napıyolar acabaaa beraberler miiii gülşeeennnnn anlat durumlarııı![]()
bizim mehtapa kadar biter inş ya..olaylar...gülşenler akşam buluşabilceklerdi zaten işe gidioya
Ayyy canim ya kiyamaaam coook sevindiiimm
Darisi haftaya basima insallah
benimkide bana dio seni ilk gorcegm zamani hayal ediyorum.
Ölcem heycandan ya dusuncesi bile kalbimi deli gibi attiriyor..
Gozunaydin bebegim.geldi mi ki kacta orada olacakti?bikac gun aramizda yoksun yani
hazirliklar hersey tamam dimi![]()
yenileyeleim bari tatlımm.. neden gittiyse..
kamilecim cnm gözün aydınn.. her anın tadını çıkartın cnm hatta şuan belki onun yanındasındırr
bende o günleri yaşamak için can atıyrumm![]()
kamileeemmm nerdesin kız sen ilk fırsatta bize gelişmeleri bildir meraklardayıııızz![]()
Kamile cok sükür sevdiğine kavuştunnn![]()
Benimde mehtp günüm belli oldu 6 sında geliyorr![]()
Kavuştumm şüküler olsunn
İş çıkışı direk onlara gittim ordan viaportta ordan eve
kocaman sarıldık birbirimize çok özlemişim ama geldiğine inanabilmiş değilim gerçeksin değil mi diye 3 kere sordum
Rüya g,b, geliyor insana onca aydan sonra.Bugünde o gelecek
Darısı hepinizin başınıza canlar![]()
kızlaaaaarrrr ben geldim 4 gün aradan sonra size söz verdim gelip yazıcam haberdar edicem dedim ama kızlar inanaın bilgisayarı elime almakya zaman olmadı neti açsak bile sadece benim notlara bakıp kapattık..
çok güzel 4 gün geçirdik kızlar nasıl özlemişim bir bilseniz o kadar çok alıştım ki şimdi napıcam bilmiyorum..ömeri sabah 10:30 da bindirdim otobüse yolda şimdi bende salı gidicem inş..
doya doya gezdik eğlendik nasıl moral oldu anlatamamkızlarrr çok güzel bi duyguymuş inş en kısa zamanda sizde tadarsınız bu duyguyu
bu arada geçmişi okuyamadım henüz her şey yolundadır umarım![]()
kızlarr çok teşekkür ederim daha öncede söyledim ya nete giremedim çok fazla amaaa hemen yazıyorum merak ettiklerinizi
sabah 7:30 gibi uyandım kızlar içim kıpır kıpırdı 7 aydan sonra ilk defa görücem ya8 gibi ömer Ankaraya indi bende evden çıktım hemen havaalanı uzak diye ömer servisle geldi bende durağa gittim gider gitmez ben geldim diye aradım arkana bak hayatım dedi..kalbim deli gibi atıyor tabi baktım kimse yok!!meğerse beyfendi heycan olsun diye söylemiş kızdım tabi ama kızsam bile gülüyorum ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım.sonra telefonu kapattık otobüs durağa yaklaşırken aradı geliyorum demek için tam o sırada aaa gördüm seni dedi ve telefon yine kapandı tabi..ben göremedim yaaa deli olucam bakıyorum bakuyorum YOK!!sonra 32 dişini gösteren ağzı kulaklarında sevgilim indi kalbim deli gibi atıyor ama ..valizini aldı..yanıma geldi..öyle bir sarıldım ki..bi kaç dakika öyle kalmışızdır herhalde..inanamıyoruz tabi ikimizde rüya gibi geliyordu..
işte böyle kızlar ilk karşılaşma çok güzeldi..7 ay görmedim ama değdi diyorum çok güzel 4 gün geçirdik birlikte.hep yanımdaydı..elini nerdeyse hiç bırakmadımevde bile elini tuttum düşünün
kızlarrrr cidden inş en kısa zamnada sizde kavuşursunuz sevgilinize..
bu arada gülşencimmmm sende rızaya kavuşmuşsun çok sevindim canım gözünaydın![]()
kızlarr çok teşekkür ederim daha öncede söyledim ya nete giremedim çok fazla amaaa hemen yazıyorum merak ettiklerinizi
sabah 7:30 gibi uyandım kızlar içim kıpır kıpırdı 7 aydan sonra ilk defa görücem ya8 gibi ömer Ankaraya indi bende evden çıktım hemen havaalanı uzak diye ömer servisle geldi bende durağa gittim gider gitmez ben geldim diye aradım arkana bak hayatım dedi..kalbim deli gibi atıyor tabi baktım kimse yok!!meğerse beyfendi heycan olsun diye söylemiş kızdım tabi ama kızsam bile gülüyorum ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım.sonra telefonu kapattık otobüs durağa yaklaşırken aradı geliyorum demek için tam o sırada aaa gördüm seni dedi ve telefon yine kapandı tabi..ben göremedim yaaa deli olucam bakıyorum bakuyorum YOK!!sonra 32 dişini gösteren ağzı kulaklarında sevgilim indi kalbim deli gibi atıyor ama ..valizini aldı..yanıma geldi..öyle bir sarıldım ki..bi kaç dakika öyle kalmışızdır herhalde..inanamıyoruz tabi ikimizde rüya gibi geliyordu..
işte böyle kızlar ilk karşılaşma çok güzeldi..7 ay görmedim ama değdi diyorum çok güzel 4 gün geçirdik birlikte.hep yanımdaydı..elini nerdeyse hiç bırakmadımevde bile elini tuttum düşünün
kızlarrrr cidden inş en kısa zamnada sizde kavuşursunuz sevgilinize..
bu arada gülşencimmmm sende rızaya kavuşmuşsun çok sevindim canım gözünaydın![]()
Dün kuzey güneye bakmıştım gözlerim dola dola..herkesin sevgilisi yanında...bizimki neden yok neden...
Dün bnmki nöbetteykn yağmur yağıyomş baktım gökyüzü ağlıyor bende ağlıyım dedim ilk kez ağladım dedi....Ben nasıl kıyıyımki nasıl dayanıyım dayanalım..
gerçekten çok zor sinemim hepimie Allah sabır versin hayırlısıyla o günleride göstersin sevgilim hep çok yakın o günler sabır diyor...
ve dedign gbi bu yaz geçsin gerisi gelicek...
Canım ben facebookta gülsennemliye yaptırmıştım.Kredi kartıyla değil ama havele ili ödmesini yaptm
kızlaaaaarrrr ben geldim 4 gün aradan sonra size söz verdim gelip yazıcam haberdar edicem dedim ama kızlar inanaın bilgisayarı elime almakya zaman olmadı neti açsak bile sadece benim notlara bakıp kapattık..
çok güzel 4 gün geçirdik kızlar nasıl özlemişim bir bilseniz o kadar çok alıştım ki şimdi napıcam bilmiyorum..ömeri sabah 10:30 da bindirdim otobüse yolda şimdi bende salı gidicem inş..
doya doya gezdik eğlendik nasıl moral oldu anlatamam kızlarrr çok güzel bi duyguymuş inş en kısa zamanda sizde tadarsınız bu duyguyu
bu arada geçmişi okuyamadım henüz her şey yolundadır umarım
cerennnn senın saclar baya uzadı farkındamısınn
iyiyim balım sen nasılsın![]()
bende iyiyim tatlım nolsun işte ..sizinde mi düğün 2 hafta sonra ceren?
ay bide aynı senin kullanıcı ismine benzer bi isim daha var , forum takipte böyle tüp bebekle vs ilgli konularda bişey yazmş bende alla alla ceren ne alaka diyorum bi baktım meğer sen değilmişsin![]()
evet bebeğim 2 hafta sonra cantam haric herseyim hazır bide sac makyaja karar vericem o kadar onun dısında hazırım. Senin akrabanın düğünümü var tatlım?
Ya o depresifpolyanna sorma yaaa o kullanıcının tüm msjları bana geliyo bitanesi geçen yazmıs bu seferde olumsuz sende bi gelsme varmı falan yazms ne hamileliği yaa falan dedim cok sasırdım kızın adını sasırıp bana yazıyolar![]()
oo senin herşeyn tamammış tatlım ya o buraya eklediğin elbseyi mi giyceksin . anlaştınız mı cenkle?
benm kuzenin varda ben okuldu sınavdı derken almadım bişey dün baktım beğenemedim 2 haftada bulurum ama ya..:26:
evet tek fark bi ''f'' olunca karıştrlması normal cnm yahahah ne komik olmuştur öyle mesajı görnce
![]()
evet canım giydim gördü tamam dedi bana itiraz etme sansı yok onun
canım orda cesit cok bulursun rahat rahat ben tokatta bisey olmadıgından erkenden aldım internetten gec gelir diye saglama aldım kendimi, sen nasıl bisey düsünüyosun sevgilin kısa giydircekmi kıskancmıdır yani
Bide o diger depresifpolyanna dan alıntı yapıp bana yazmıs hatun msjı noluyo ya dedim direk aklıma hesabımın calındıgı geldi cok sasırdım bian elim ayagıma dolandı ben ne zaman bunları yazdım bu kıza dedim ya![]()
doğru baştan tmm demişti sana kendni sağlama almakla iyi yapmışsın cnm netten sonuçta belki geri göndercektn vs faln iyi olmuş..
kıskançtr ya giyim konusunda hani bence öyle blmiyorum başkasına öyle gelmeyebilir belkidebizim kır düğünü olcak ben renkli uçuş uçuş bişey düşünyorum .. alınca paylaşrm burda hiç bulmazsam evde senink, gibi syah dantelli var onu gyerimm
insanın aklına direk çalındığı geliyo tabi dmiay bzde dikkat edelm sana diye diğerine yazmayalım mesajda falan..