92 Kilo ile Dukan'a Başlıyorum!

Aminnn :) Ayy maşallah size. 1 hafta bile olsa ertelemenin hissini biliyorum :) bol eksiler

Merhabalaar,

Artık delirdim sanırım her gün tartılmaya başladım. Şimdilik kilo kaybı gördüğümden bu durum işime yarıyor ama duraklamaya girdiğimde sıkıntı yaratacak bana biliyorum. Olsun duraklayana kadar devam tartılmaya :)
Veeee 82,2 kiloyum

81'leri görmeme sadece 300 gram kaldı

Eveeet,

Herkese merhabalar!

Dün büyük gündü :) Sevgilimin annesi, babası, ablası ve bir kaç diğer akrabasıyla yemeğe gittik.

Hepsinin benle ilgili yorumu, "resimlerde çok daha kiloluydu, hiç de kilolu değilmiş" olmuş. Ah bir bilseler :))))

Bugün kendime izin verdim, yemek istediğim her şeyi yiyeceğim. Yarın kaldığımızdan yerden devam, 79'u görmeden de bozmayacağım.

Sizlerde ne var ne yok ?

Naptiniz halen devam ediyormusunuz bu diyete,ya ben 5 ci tup bebek yaptiracagim gercekten onerirmisiniz ben takviye vitamin kurler kullanacagim icin soruyorum vermem gereken 15 kg var,hani kan tahlili hic yaptirdinizmi kan degerlerde dusme oluyormu,zira oluyorsa denemeyim zaten bissürü ilac kullanip bu kiloya geldim bana bu diyet hakkinda yardimci olursan cokkk sevinirim..

Ayrica seni tebrik ederim cok guzel motivasyonla bu kilolardan kurtuldun senin adina cok sevindim..

Herkese merhabalar,

Maalesef motivasyonumu kaybettim. Olmuyor, bi başlıyorum geri bozuyorum son 2-3 haftadır.

Bu sabah tartıldım ve 83,5 kiloyum. Hala başladığım yerden 10 kilo uzaktayım ama şuanda olmam gereken yer 80 olmalıydı en kötü...

Olmuyor, desteğinize ihtiyacım var, hep beraber moda girelim tekrardan

MERHABALAAAR,

HEDEFLERİMİ REVİZE ETTİM VE BU SEFER BAŞARACAĞIM. DUKAN'A BAŞLAYALI ( ARA ARA BIRAKALI ) TAM 2 AY BİTTİ BUGÜN. VE GİDEN KİLO TOPLAMDA 8,2 KG. BUNDAN SONRASI DAHA İYİ OLACAK, SÖZ!

Boy : 1,76 cm

DUKANA BAŞLANGIÇ;
30.01.2019 : 92 Kg.
08.02.2019 : 86,2 Kg.
11.02.2019: 84,9 Kg.
15.02.2019: 84,5 Kg.
05.03.2019: 82,4 Kg.
28.03.2019: 83,8 Kg.

YENİ HEDEFLER :

1. HEDEF 79,9 KG OLMAK - HEDEFE KALAN GÜN 21 GÜN. ( HEDEF : 18 NİSAN )

2. HEDEF 76 KG. OLMAK, HEDEFE KALAN GÜN 51 GÜN. ( HEDEF : 18 MAYIS )

3. HEDEF 72 KG OLMAK, HEDEFE KALAN GÜN 80 GÜN. ( HEDEF : 17 HAZİRAN )

SON HEDEF 68 KG OLMAK, HEDEFE KALAN GÜN 106 GÜN. ( HEDEF : 15 TEMMUZ )

[/QUOTE]

[/QUOTE]

Merhabaa :)
Motivasyon için en etkili yöntemlerden biride ideal olarak gördüğünüz insanların fotoğraflarına bakmak . Yaklaşık 10 gündür yaşadığım duraklamayı bu sayede diyeti bozmadan devam ettirebildim . Lütfen motivasyonunuzu koruyun :) herşey güzel olsun

Herkese merhabalar,

Ocak ayında yazdıklarımı okudumm okuduummm bir daha okudum! Ne büyük motivasyonla 40 günde 10 kilo vermiştim. Ama bir bir aldım o kiloları, iş stresi, sevgili stresi vs derken 2 hafta önce 89 kiloyu gördüm. Şuanda yeniden 85 kiloyum, 2 haftadır çok dikkat ediyorum ve 4 kilo verdim.

Bende bu iradesizlikle ne yapacağımı bilmiyorum ama bu sefer umarım işe yarar

Kendime çok kızıyorum, aynı iradede kalabilsem şuanda 70 kilo fıstık gibi bi kadın olabilirdim ama ben hala 85 kilo geziyorum ortalarda. Neyse, moral bozmayacağım ve bu defa artık 79'u görmeden ağzıma tek bir karbonhidrat dahi koymayacağım.

Öğlen tavuk sote ve cacık yedim, akşama kadar hiçbir şey yemeyeceğim. Akşam da ızgara yerim sanıyorum.

Herkese istediği kiloda olabileceği, sağlıklı günler

Merhaba öncelikle inşallah istediğiniz kiloya dusersiniz.Bence kalori programı yükleyerek günde 1200 kalori alarak ve saat 7 den sonra yemek yemeyerek istediğiniz kiloya biraz zamanla gelebilirsiniz.Ben bu şekilde 9 kilo verdim .Duraklama dönemleri kacamaklar derken yavaş ama kalıcı kilo verdim.Su anda kendime 1 ay süre verdim ve Kalorimi 800 ile 900 arasına çektim.Sadece bir ay ondan sonra tekrardan 1200 veya 1300 lere cikicam.Su anda 65 kilodayim.Bir ayda 3 kilo hedefledim.62 olmayı düşünüyorum.Daha sonra 59 ve en son 55 gibi koruma yapicam.Gerci bu zama kadar hem zayifladim hem koruma yaptım.Bazi gün dilediğim kadar yedim ama ertesi gün yine azalttim.Bence vezgecmeyeceginiz bir beslenme tarzı secin kendiniz için.Cok daha başarılı sonuçlar alırsınız.

Merhabalar,

Bugün herkes yanımda börek - gözleme yerken, ben türk kahvemi içip oturdum :)

Sabaha 84,4 ile uyanmamın da etkisi yok değil tabi.

Benim psikolojik sınırım 85, yani boyum uzun olduğu için (1.75-76) 85in altına düştüğümde o kadar da şişman durmuyorum, daha çok "iri" duruyorum. Bugün 600 gramla da olsa psikolojik sınırımı geçtim, ve bu bana motivasyon sağladı.

Kendi bedenimi biliyorum, verebileceğim/veremeyeceğim kiloları biliyorum. Dolayısıyla bu defa inşallah kesin olmak üzere hedeflerimi aşağıya yazıyorum ve bu sefer ne olursa olsun bu hedefleri tutturacağım.

Sevgilimle söz nişan aşamaları başlayacak bu aralar, yani evlenme teklifi bekliyorum dolayısıyla sevgilim de zamansız bi insan olduğundan her an her şey olabilir ve sözümde nişanımda şişman olmak istemiyorum

BAŞLANGIÇ 04.06.2019 : 89 Kg. +

GÜNCEL 13.06.2019 : 84,4 Kg. +

1. HEDEF 21.06.2019 : 83,0 Kg.

2. HEDEF 30.06.2019 : 81,5 Kg.

3. HEDEF 15.07.2019 : 78,9 Kg.

4. HEDEF 30.07.2019 : 76,5 Kg.

(ŞİMDİLİK) SON HEDEF 10.08.2019 75 KG. ( boy ile kilo eşitleniyor ve sonrasında inşallah yeni hedefler koyacağım.)

Merhaba baştan sona okudum ve kendimi gördüm Bundan 2 yıl önce evlenme sürecinde dukan ile 23 kilo vererek 68 kiloya gelmiştim. Sonrasında ise koruma yapmayınca tabi kendimi dünyanın en zayıf kadını felan hissedince yedim yedim şu an yine 91 kiloyum. Ve çok mutsuzum. Tekrar dukan yapacak gücüm yok. Zira proteinden tiksiniyorum artık. Spor yapmak istiyorum ama yapmıyorum. Öylesine güzel irada gösterdikten sonra eskiye dönmek sinirimi bozuyor.

Ne iradesiz insanım ben ya!

Geçen sene bu zamanlar, gelin olcam ben sanıp neler yaşamışım, ne sular aktı o köprünün altından.. 1 ay önce ayrıldık, söz de yok nişan da, elde var sıfır ve gelen kilolar...

87 kilo ile geçen hafta yeniden başladım, bu sefer spora da yazıldım irademe yenik düşmemek için, 10 gündür spora gidiyorum ve rejim yapıyorum. Ama bu defa dukan değil, sağlıklı beslenme şeklinde.

Bu sabah itibariyle 83,9'a uyandım, psikolojik kilo sınırım olan 85'ten kurtulduğuma mutluyum :)

Darısı 80'den kurtulmaya olsun.

Bu defa önümde kendimi beğendireceğim bir sevgili ya da ailesi yok, bunu kendim için başaracağım ve en son lise yıllarımda gördüğüm 75 kiloyu görmeden de asla ve asla pes etmeyeceğim. Bana destek olun beraber gitsin bu kilolar...
Sevgiliden ayrılmanın üzüntüsü ile birlikte mum gibi eriyeyim inşallah :)

Selamlar,

Bu sabah uyandım ve tartıı 82,7 :)

Çok mutlu oldum, biraz rahatladım beden olarak da.

79 kiloyu göreceğim günü bekliyorum, hedefim 12 ocak :)

Şimdi geçen seneki mesajlarım okudum, 84,5 ile sevgilimin yanına gittiğimde kendimi baya baya normal kiloda hissetmiştim :) Şimdi o halimden 2 kilo daha azım, iyi gidiyorum, ve asla bozmayacağım.

Sevgilimle de yeniden konuşuyoruz ama bakalım, çözebilir miyiz emin değilim, bu süreçte de kendimi spora ve diyete adayıp çok düşünmemeye çalışıyorum.

Selamlar,

Bu sabah da uyandım ve tartıı 82,1 :) eriyoruuuum, tüm gün salata-tavuk-yeşil elma-yeşil çay-ceviz-kahve ve ice tea şeftali light haricinde hiçbir şey yemiyorum resmen. Alıştım, artık zor gelmiyor eskisi gibi.

Bugün regl oldum, umarım şu 3 gün krizsiz geçer.

79 kiloyu göreceğim günü bekliyorum, hedefim 12 ocak :)

Günaydınlaar

Bugün iyi uyudum :) haftaiçi çok yorulmuşum. Uyanır uyanmaz tartıldım ve regl olmama rağmen 81,5i gördüm :)) ilk hedefime yani 79,9u görmeme sadeceee 1,6 kg kaldı. Bunu da sanırım bu ay sonunda halledebileceğim. Çok iyi gidiyorum bozmamam lazım :)

Selamlar,

Cumartesi günü akşam arkadaşımın sözü gibi bir şey oldu :) orda yediğim börek pastaları saymazsak, hiç bozmadım ve yılbaşı akşamına kadar da asla bozmayacağım.

Bu sabahki kilom 81,2. Yaklaşık 6 kilom gitti.

Hayırlısı bakalım devammm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…