Canım kendini durdurmayı başarman lazım o kadar emekle zayıfladın emeğine yazık, sevgilinle de konus bu konuyu saygı duyacaktır :)Midem büyüdü sanırım. Hiç canımın çekmediği şeyleri çekiyor canım
Ama bugün ceza verdim kendime, nerdeyse hiçbir şey yemeyeceğim, yarına güzel güzel kahvaltımı yapıp düzgün besleneceğim. Bugün anca midemi terbiye ederim sanırım
Ben devam ediyorum canım bugün tekrar eksprese başladım haftasonu ödül verdim kendime bi de dün bi tane fırında patates yedim tavuğun yanında o bende şişlik yaptıHerkese merhabalaar,
Yeni bir hafta, yeni hedefler :) Durmak yok, yola devam! Bu Dukan öyle bir şey ki, bıraktığın an çok kötü sonuçları var
Ama bugün sıfırdan sil baştan başladım, kiloma korkumdan bakamadım bir de dün regl oldum. Ama ne olursa olsun en fazla 86yımdır :) Giden 6 kiloma sevinip kaldığımdan yerden devam ediyorum.
Moral bozmak yok!
Sizler ne durumdasınız?
Hoş geldin canımEveet dukan'la yeniden başladığım atağın 2. günü de bugün bitti :)
Azmime kararlılığıma geri döndüm, artık dönmem yolumdan.
Haftaya da sevgilimin ailesi ile tanışacağımistediğim forma giremesem de, yine de en azından başladığım ana göre iyi durumdayım. Hayırlısı artık, beğenmeyen küçük oğluna almasın di mi ama
Canım benim motivasyonunu bozma sakın Eminim bir haftada iki kilo verirsin inanıyorum benVe bugün tüm korkularımdan arınıp tartıldım! 85 kiloyum :) Yani aslında yarım kilo fark etti kilom, çok bir şey değil :) Tabi 12 günde vereceğim 1-2 kiloyu da verememiş oldum, yani 2 bucuk kilo daha zayıf olabilirdim şuanda. Olsun, motivasyonu bozmak yok, aynen devam!
Atakta 3. günüm ve her şey normal, iştah patlaması yaşamıyorum, sadece bu 10 gündür sağlam akşam yemeği yiyordum ondan dolayı gece acıkmalarım var, onu da kendimi zaptediyorum. Haftaya bugün ailesiyle tanışacağım için bu hafta hiç kaçamak yok söz :) haftaya bugün 83leri göreyim, boyum da 1,76 maşallah ne iri kız derler en kötü
Canım benim motivasyonunu bozma sakın Eminim bir haftada iki kilo verirsin inanıyorum ben sen de İnan
Ay bi hafta sonra tanışacaksınız heyecanlandım
Bütün detayları bekliyor olacağım
Bol şans
Çok tatlısın, çok teşekkür ederim, haftaya çarşamba akşam tüm detayları vereceğim size.
Dün de sıfır kaçamakla kapattım günü, darısı bugüne :)
Sen de çook tatlısın
Merhabalaaar,
Tartıldım tartıldııım ve tam 84,00’ım
Çok şükür gitti aldıklarım ve üstüne de yarım kilom daha gitti
Çarşambaya 5 gün kaldı, bu sürede de yarım kilom daha gider. Git gide küçülüyorum, sevgilim de her gün diyor sana ne oluyor diye. Çaktırmadan rejim yapıyorum anlamıyor
Lütfen haftasonu motivasyonunuzu bozmayııın.
Tebrik ederim tatlımGünaydıııın
Bu sabah tartıldım ve 83,1 kg! :) çarşambaya o zaman 82,8 falan olurum hedefi tutturdum yine
Konunu takip ediyorum ve bayıldım azmine
Günaydıııın
Bu sabah tartıldım ve 83,1 kg! :) çarşambaya o zaman 82,8 falan olurum hedefi tutturdum yine
Çok teşekkür ederiiim. 92 kilo kadının sevgilisi 78 kilo olursa ve aynı boyda olurlarsa böyle oluyor işte
Azimle 1 ayda nerdeyse 10 kilo gitti. 83 kiloyla en azından aradaki kilo farkını 5e düşürdüm, şuanda daha makul duruyorum :)
Şöyle bi 10 kilo daha versem o benden 5 kilo fazla olsa tek isteğim bu şuanda. Hayırlısı :) durmak yok!
Ben de eşimle böyle kilomu karşılaştırırım hep :) boyu benden uzun ama o bi ara sporla hızla kilo verirken ben alıyordum. Ne sinir olmuştum. Şu an 71.5 ten 68 e düştüm, o da 85 kilo. Ama kas yapıyo obez değil :) o yüzden daha da asılıyorum. İnşallah hedeflere ulaşırız. Bol eksiler
Çok güzel canım bir hafta daha kazanmışsın iyi değerlendirTek derdimiz bu olsun hayat boyu
Ama gerçekten erkek minyon durunca pek hoş olmuyor. Hala yanımda daha minyon ama napiiim :)
Yarınki etkinlik de haftaya ertelendi. Sevdiceğim çok üzüldü ama ben havaya uçtum valla çaktırmadanhaftaya 1 kilom daha gitmiş olur diye.
Buarada sabah tartıldım ve 82,4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?