- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #20.581
Önünde 2 ay daha var toplamda 9 ay edecek seroş, bu kadar çabaya kimse ağzını dahi açamaz yani
Napıyosun alabildin mi sevdiceğinden haber dün karmaşada tam okuyamadım sanırım :26::26:
bunca zaman beklerken askerliği sindirmişlik de var :) bi gün bi gün yiyoruz askerliği ucundan ucundan :13:
Bugünümüze bile çok şükür ya , gerçekten iyi ki Ağustosta gitmişiz diyorum, bir mayıs da fena olmazdı gerçi ama şuan kasım veya şubat olduğumuzu ya da mayısta yeni gidecek olduğumuzu falan düşündükçe içim daralıyor
Aynen kuzum ya bitsede kurtulsak..Dayanamıcamı düşünüyodum ama dayanılıyomuş gerçekten ölmüyosun yani geçiyo bi şekilde
iyiym bebeğiiim aldım aldım o telefonu kapatıyo hep bu ara başka göreve geçti de komutn yanında oluyo genelde pek konuşamıyoruz ama olsun naapalım kaç gün kaldı artık şafak da sıkıştırıyo üstüne gitmek istemiyorum
Dün çarşıdaydı kamerada konuşmadık girmiycem bugün dedi tamam dedim bak ne kadar sakinim
ay düşünme şekerim güzel şeyler düşün kendini darlama,ömür geçip gidiyor evlenip çoluk çocuğa karışınca ararız belki bu günleri günleri :) gençtik hevesliydik deriz:) bi tane daha yok şu andan her an yeganedir tektir
Dayanamıcak olan hiç bu yola girmesin zaten seroşcuğum, ilişkisi olan sevgilisinden mi ayrılcak, nişanlı olan nişanı mı atıcak artık ya da evli olan boşanıcak mı napıcak yani tamamen sabır işi, dayanamam edememle başlarsan zaten sonu görmek hayal olurPlakalara düşmüşsünüz artık seroşum zaten sıkın biraz daha dişinizi 100-200 gün olsa bunlar sorun edilir de inan bak 171 şafağım var ben bile bazen böyle durumlardan konuşamayınca amaaaan ne kaldı şunun şurasında diyorum, ölmedim yaniiii En iyisini yapıyosun seroşcum çarşı konusunda üstlerine gitmeye değmiyo ki yemişim çarşısını 53 gün sonra capcanlııı karşında kızıııııııııım
Çoook haklısın ya aynen aklımdan geçenleri söyledin vallahii geçicek bebeğim bak sizde nerelerdeydiniz nerelere geldiniz
Çok şükür ki plakalara geçtik gidiyoruz bakalım bitsin gitsin bidaha askerliğin adını bile duymak istemiyorum
Kendini motive etmeyi öğrendin sende sonunda en umutsuz vakalardan biriydin aferin bebeğim ağlaya zırlaya geçmeyeceğini anlamışsın çok sevindiiiiimm
Evet evet artı hiç nette konuşmayacağız gelene kadar zaten 2 aydır konuşmuyoruz da ama ordan görsem nolur görmesem nolur diyorum bazen ben tabi hemen göremeyeceğim ama olsun evinde olacak sonuçta
Topiklerde görüyorum zaten, altta hem askerim döndü panosu olan , hem evlilik üstüne bi de hamilelik takvimi olanları. Diyorum demek ki gerçekten geçiyor, sadece bol bol sabır , bol bol da duaa
ay belki bizde öyle panolar yaparız
Arada sıkılıyorum sıkılmıyorum desem yalan olur, ağlama krizleri de geçiyor bazen ama bakıyorum ağlayınca daha çabuk mu geliyor alakası yok. Ben de motive etmeye çalışıyorum böyle kendimi, zaten ağlayınca hissediyo biliyo musun, mesela gün içinde hiç aramamış olsun ben ağlamaya başlayınca kendi kendime direk telefonum çalıyo sonra topla toplayabilirsen o sesi
Ya ben görünce daha kötü oluyorum son zamanlarda, ağlamıştım zaten bir kere o zamandan beri de Aytaçım da çok gönüllü girmiyo yani nete, öyle görünce o da üzülüyo çünkü. :2: Olsun be seroşum evinde kendi yatağında olmasının huzuru bile yeter insana. Sen de okulun müsait zamanında gidersin işte , zaten önümüz de yaz tatiliii
Kızlaaar selaaam olsuuun hepiniiizeee
Havaa miiiis gbiii ya yaz gelmis gibi hissediyorum
selammm :) evet hava harika bende çıkıp biraz yürüdüm pozitif enerji doldum
Valla yapicaz be Çağla oyle gozukuyoo.Yani dusunuyorm da evet cok ozledimm hic mehtabımda olmayack bn bu adamin yuzunu 9.5ay gormiycemm diyorm.Ama cok zorlandimmi hayir.cok ozledimmi evet 1saat gormeye bile raziyim sarilsam yeter.
Kisa donem olsaymisiz hic zorlanmycakmisiz demek biz:))
selam kızlarrr nasılsınız ?? günün ilk yarısı bitti bile :) geçen zamana bakıyorum da,,zaman denen şey ne garip,önüne bakıyorsun dağ gibi geriye bakıyorsun su gibi
Valla yapicaz be Çağla oyle gozukuyoo.Yani dusunuyorm da evet cok ozledimm hic mehtabımda olmayack bn bu adamin yuzunu 9.5ay gormiycemm diyorm.Ama cok zorlandimmi hayir.cok ozledimmi evet 1saat gormeye bile raziyim sarilsam yeter.
Kisa donem olsaymisiz hic zorlanmycakmisiz demek biz:))
selam kızlarrr nasılsınız ?? günün ilk yarısı bitti bile :) geçen zamana bakıyorum da,,zaman denen şey ne garip,önüne bakıyorsun dağ gibi geriye bakıyorsun su gibi
dün geceden beri internetim ve saat 15 e kadar elektrik kesikti, yoksa buralarda olurdum ben de dün
önce 460 sonra 365 nerede , 170 falan nerede yanii açtırmasınlar benim bayramlık ağzımı
Dahil olan çok olur çünkü genel soruna parmak bastım bence ben. Herkes şikayetçiydi de bir deli aranıyordu işte çıkış yapacak, o da ben oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?