93/3 asker yolu bekleyenler

İşte orada da durum onun işine gelecek canım. Ben ciddi adım atmaya erken diyorum o askerden sonra istiyor ve ayrı şehir meselesi kesinleşirse ben de rahat rahat gidip gelebilmek için bu işe tamam dicem onun da fena halde işine gelecek yani

Aynen öyle hayatım, hadi bakalım iyi geceler, ben de öperim

Askerdn snra istyosa tmm de derm ttlm söz gibi bişey süreci hızlndrr. ama hyr dersn erkklern gururu var bn yaşadm snra uzar mı uzar Allah korusun . hem raht görsmen içinde iyi olur görüşürüüz

Askerdn snra istyosa tmm de derm ttlm söz gibi bişey süreci hızlndrr. ama hyr dersn erkklern gururu var bn yaşadm snra uzar mı uzar Allah korusun . hem raht görsmen içinde iyi olur görüşürüüz

Bilmiyorum hayatım her şey eylül ekim ayı gibi belli olacak işte. Zaten size de yazarım kesin haberdar olursunuz.
Görüşürüz canım

Yol izni 4gunmu?nerde yapiyodu cnm

Hııı Küb ben de onu diyecektim sana. Ankara - İzmir arasına 2 gün yol izni veriyorlar ya, sanırım sizin daha fazladır Ya da şöyle mi acaba, hani izin kullanmazsa sadece evine dönmek için yola çıkacak ya ondan mı sadece iki gün acaba, yani izin durumunda falan 4 gün mü olurdu gidiş dönüş :44::44:

Bu dediklerin geniz etine uyuyo.ayni sikayetler bndede vardi ameliyat oldum kucukken bademcik ve geniz eti alindi.gecende yegenim oldu.basit bi operasyon ztn geldignde bi gosterin bnce doktora yas yeterince ilerlemesin derim ben

Bu dediklerin geniz etine uyuyo.ayni sikayetler bndede vardi ameliyat oldum kucukken bademcik ve geniz eti alindi.gecende yegenim oldu.basit bi operasyon ztn geldignde bi gosterin bnce doktora yas yeterince ilerlemesin derim ben

Bir kere olunca işte ikincisinde de beceremeyecekler diye endişeye düşüyor insan ama mantıklı Kübi daha da geçmeden yaşı

Gdis donusmu acaba 4gun diye aklima geldi smdi.
Bize teskere icn 2gun yol verdiler ya onuda dustum iste safaktan.4sadece tek gidis icn cok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…