- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #21.821
Çok zor canm ya Allah yardmcnz olsn ne diyimki düşündkleri de haklı tabiki şartlar çok iyi . Ama ciddi bişeyler olmadan , yanyana olmadan rahat yok gibiAma geçiyo ya hayata baksana su gibi akıyo dün doğdu dediğimz bebeler bugn okula gdiyo şaşryrum valla . Bizde kavuşurz inş sevdiklerimize hep yanyana oluruz . ttlm bn yatyrum öptüm seni iyi geceler sıkma canını, bi gün gelecek sevdiğimize kavuşmamıza 1 gün kalacak dimi
İşte orada da durum onun işine gelecek canım. Ben ciddi adım atmaya erken diyorum o askerden sonra istiyor ve ayrı şehir meselesi kesinleşirse ben de rahat rahat gidip gelebilmek için bu işe tamam dicem onun da fena halde işine gelecek yani
Aynen öyle hayatım, hadi bakalım iyi geceler, ben de öperim
Askerdn snra istyosa tmm de derm ttlm söz gibi bişey süreci hızlndrr. ama hyr dersn erkklern gururu var bn yaşadm snra uzar mı uzar Allah korusun . hem raht görsmen içinde iyi olurgörüşürüüz
Bi süre tv siz takılcam kübAma ilerde oda olur inş
Burnunda falan da tıkanıklık sorunu var aslında. Hani adam akıllı baksalar belki operasyon gerektiren şeyleri bile var da işte ilgilenmiyolar
evt cnm :) dayanmdı ya 7 gn +4 yol izni 11 gün burda inş :) kalanında ramzn bayrmdn snra kullnmyı düşünyz kısmtse bklm byel yapalm dedi :)
Geniz eti falanmi acaba aklima o geldi
Yol izni 4gunmu?nerde yapiyodu cnm
Kızlaaar bugün sevdiceğimin ustabirliği açıklandııı BURSA
Askeriyesini bilemeyiz ama en azından şehir adı ürkütmüyor. Hayırlısı olsun canım çok sevindiiim
evet canım bursa düzceye yakın en azından en yakın arkadaşıda orda okuyor evı var çok iyi olduaskeriyeside iyidir inşallah
İnşallah canım, ne zaman peki dağıtım
5 nisanda dağıtım iznine geliyor 1 hafta izin var sonra 14 gibi galiba tatlım
Yol izni 4gunmu?nerde yapiyodu cnm
Aynen onun gibi bir şey sanırım. Daha önce de ameliyat geçirmiş ama yok yani. Konuşurken falan sanki sürekli grip tıkanıklığı varmış gibi oluyo çoğu zaman ses tonu, bir de geceleri horlama yapıyor tabi :26::26:
Bu dediklerin geniz etine uyuyo.ayni sikayetler bndede vardi ameliyat oldum kucukken bademcik ve geniz eti alindi.gecende yegenim oldu.basit bi operasyon ztn geldignde bi gosterin bnce doktora yas yeterince ilerlemesin derim ben
Hııı Küb ben de onu diyecektim sana. Ankara - İzmir arasına 2 gün yol izni veriyorlar ya, sanırım sizin daha fazladırYa da şöyle mi acaba, hani izin kullanmazsa sadece evine dönmek için yola çıkacak ya ondan mı sadece iki gün acaba, yani izin durumunda falan 4 gün mü olurdu gidiş dönüş :44::44:
Gdis donusmu acaba 4gun diye aklima geldi smdi.
Bize teskere icn 2gun yol verdiler ya onuda dustum iste safaktan.4sadece tek gidis icn cok fazla
Kızlaaar bugün sevdiceğimin ustabirliği açıklandııı BURSA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?