93/3 asker yolu bekleyenler

iyi akşamlar kızlarr nasılsınız iyi misiniz :)) ben değilim malesef yarından sonra ktmye gönderiyorlar 16 gün orda bekleticekler (leş gibi bi yer mikrop kapar orda ya (

iyi akşamlar kızlarr nasılsınız iyi misiniz :)) ben değilim malesef yarından sonra ktmye gönderiyorlar 16 gün orda bekleticekler (leş gibi bi yer mikrop kapar orda ya (

Hangi ktm ye gonderiyolar?ayrica 16gun cok fazla degilmi ya.ndn bu kdr erken gonderiyolarki.ya artik ktmler eskisi gbi oyle les durumda degilmis.cok temiz degil tabi ama eskisine gore iyi durumdaymis.bn eski hallerini izlemistm video da sok olmustm.emre doner bile var sasirdm dmsti.yemek skntisi olmuyoms ktm de.wc ler cok temiz degilmis tabi

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 23. MART. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 24 ->>> ERZİNCAN'A SELAM, YOLA DEVAM

... endoplazma ... 35 ->>> İZMİR'E SELAM, YOLA DEVAM

... Snt55 ... 57 ->>> SİNOP'A SELAM, YOLA DEVAM

----------------
-----------
-----

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 118

... KUBB88 ... 122

... sweet71 ... 123

... apple2 ... 124

... zeytinagaci ... 127

... meritoo ... 140

... Kanaryam35 ... 143

... KorEc ... 144

... blss ... 144

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

...NeLs ... 215

... tuqbaCadi ... 225

... AskerYariyim ... 228

... dilanumut ... 230

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... prety54 ... 269

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... Bella9292... 317

... kobayfare ... 317

... wishw ... 320

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer

Özlem dışında her şey yolunda gibi canım. Yani bugün alınganlığının üstünde oluşunu da es geçersek tabi .
Sen nasılsın ne var ne yok

Bizim de öyle çok şükür özlem ve askeriyenin vermiş oldugu sıkıntılardan baska bı sıkıntımız yok tatlım öyle zaman bitirmece Aman nazarlar değmesin her şey yolunda olsun zaten canım benim

seçimi nedeniyle böyle erken çekiyorlar..önce siirt ktm ye ordan da batmana geçicek,siirt ötekine göre daha iyi ama batmanda durulmaz dıyo.kendı yastık kılıfını götürecekmiş mikrop kapmamak için :)bi şekilde geçicek ne yapalım ben sonunu düşünüp avunuyorum :)

Bizim de öyle çok şükür özlem ve askeriyenin vermiş oldugu sıkıntılardan baska bı sıkıntımız yok tatlım öyle zaman bitirmece Aman nazarlar değmesin her şey yolunda olsun zaten canım benim

Aynen canım yaa bitse de gitsek modundayız işte. Nasıl gidiyor okul falan :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…