- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #21.841
Bir kere olunca işte ikincisinde de beceremeyecekler diye endişeye düşüyor insan ama mantıklı Kübi daha da geçmeden yaşı
Hayırlısı olsun canım tekrardan bak artık siz de usta oluyosunuz
Hayirli olsun cnm .en azindan sehir ismi iyi gbi gozukuyo ama icerisi nasl tabii oda var
iyi akşamlar kızlarr nasılsınız iyi misiniz :)) ben değilim malesefyarından sonra ktmye gönderiyorlar 16 gün orda bekleticekler (leş gibi bi yer mikrop kapar orda ya (
[SUB]Merhabalar iyi akşamlar kızlar uzun bir aradan sonra nasılsınız?[/SUB]
İyi akşamlar canım. İyi diyelim iyi olsun sen nasılsın ?
Aynen , yoksa 7+8 de yol derlerdi yani tek yön olsaydı
Sağol canımm düzceye yakın olması bizi çok mutlu etti inşallah içeriside iyidir
iyi akşamlar kızlarr nasılsınız iyi misiniz :)) ben değilim malesefyarından sonra ktmye gönderiyorlar 16 gün orda bekleticekler (leş gibi bi yer mikrop kapar orda ya (
Ben de iyiyim tatlım sağolasın nasıl gidiyor askerin nasıl her sey yolundadır umarım
Kızlaaar bugün sevdiceğimin ustabirliği açıklandııı BURSA
Özlem dışında her şey yolunda gibi canım. Yani bugün alınganlığının üstünde oluşunu da es geçersek tabi .
Sen nasılsın ne var ne yok
Hangi ktm ye gonderiyolar?ayrica 16gun cok fazla degilmi ya.ndn bu kdr erken gonderiyolarki.ya artik ktmler eskisi gbi oyle les durumda degilmis.cok temiz degil tabi ama eskisine gore iyi durumdaymis.bn eski hallerini izlemistm video da sok olmustm.emre doner bile var sasirdm dmsti.yemek skntisi olmuyoms ktm de.wc ler cok temiz degilmis tabi
canım çok sevinmişsin hadi hayırlısı olsun bende ankaraya çıkınca böyle sevinmiştim yakın diyeKızlaaar bugün sevdiceğimin ustabirliği açıklandııı BURSA
Bizim de öyle çok şükür özlem ve askeriyenin vermiş oldugu sıkıntılardan baska bı sıkıntımız yok tatlım öyle zaman bitirmeceAman nazarlar değmesin her şey yolunda olsun zaten canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?