93/3 asker yolu bekleyenler

Aynen canım yaa bitse de gitsek modundayız işte. Nasıl gidiyor okul falan :26:

Aynen tatlim biz de oyle bitse de bi rahatlasak artik. Okul da iyi gidiyor canim cok sukur 2 haftaya vizeler basliyor sonunda o da bitse de bi yaz gelse sevdiceklerimize kavussak Senin okul nasil gidiyor her sey yolundadir umarim tatlim:26:

Aynen tatlim biz de oyle bitse de bi rahatlasak artik. Okul da iyi gidiyor canim cok sukur 2 haftaya vizeler basliyor sonunda o da bitse de bi yaz gelse sevdiceklerimize kavussak Senin okul nasil gidiyor her sey yolundadir umarim tatlim:26:

Fena sayılmaz canım. Ben de 3 gün gidiyorum işte haftada okula. Ders programını kendime göre ayarladım biraz. Bölümümü çok sevmeyince ne kadar az gitsem o kadar iyidir modunda yığdım biraz dersleri. Vakit geçirmeye çalışıyorum işte öyle. Ahh gelse be canım keşke şu yaz artık. Neyse ki mart da bitiyor gibi ama arada bir yavaşlıyor bir hızlanıyor gibi oluyor işte şu zaman

evet ya çift hanelere düşmeye de ramak kalacak

İşte bu güzel haber
Sen iyi etmişsin iznini falan düşmemekle. Şimdi yükseltmek zorunda falan da kalmıcaz, en çok buna sevindim ne yalan söyleyeyim. elim gitmiyor biz izin kullandık 15 gün falan ekleyelim şafağa geri dediklerinde

izin kullanacağımız belliydi bizim o yüzden düşmedim..geldiğinde 6 ay olacak görüşmeyeli izin günü belli olduğundan beri ilk sarılmayı hayal ediyorum :)) hayali bile böyle güzelse kendi nasıldır ki :))

Bizim askerliğindeki görüşmeme rekorumuz 2,5 ay. O da şu şekilde oldu, yani ilk sarılma anı... Ben tren garında onu bekliyordum, dışarıdaydım bankların birinde ( ilk defa Ankara'ya gittiğim için en kolay bulabileceğim yerde buluşacaktık ) Çarşıya telefon çıkaramıyor sevdiceğim. Gelmiş garın oraya ama beni görememiş. Banklar garın arka tarafında kalıyormuş ama ben bilemiyorum tabi. Sonra önündeki ankesörlüden beni aradı, neredesin hayatım göremedim seni bulamadın mı yoksa dedi. Ben de kendimden gayet emin şekilde yok aşkım buldum, banklarda oturuyorum dedim. Hıı tamam arka taraftasın o zaman sen bekle geliyorum hayatım dedi. Ben oturduğum yerden sağ tarafa doğru bakıyorum ha geldi ha gelecek diye. Sonra sol taraftan koşar adım bir ayak sesi geldi. Baktım, hızlı hızlı geliyor bana doğru, yüzünde kocaman bir gülümsemeyle ... Tek yaptığım ya da yapabildiğim diyeyim ayağa kalkıp başımda takılı olan kapşonumu çıkarmak oldu. Öylece kala kaldım, geldi yanıma bir sarıldı sonra böyle sımsıkı, içine sokacakmış gibi, gözlerimden yaşlar indiğini hatırlıyorum sadece... Olayın şokuyla en başta adam akıllı sarılamadım bile ne yalan söyleyeyim

çok güzelmiş ya,,hiç bitmesin istenir yani :)bizim ki hava alanında olacak artık valizimi bi yerde unuturum heralde :))

çok güzelmiş ya,,hiç bitmesin istenir yani :)bizim ki hava alanında olacak artık valizimi bi yerde unuturum heralde :))

Bir ömür sarılsalar da bıkılır mı hiç
Hııı bi de tavsiyem benim gibi sarılmayı unutma sakın oldu mu , sonra sen hiç özlemedin galiba laflarına maruz kalıp ayağının tozuyla trip yiyosun

hahaha anlatamazsın da derdini :)) aklımda bulundurucam canım teşekkür ederim :)

Anlamazlar kuzum nasıl anlasınlar. O özlemiş göğüs kafesine sokacakmış gibi sarılıyor, sen kapana kısılmış kuş misali af edersin de mal gibi durursan öyle anlamaz yani adam ki haklı da bir kere az sarılacak oldu da bu sefer ben dedim çok özlemişsin sağ ol diye bir de kendi sarılmadığın güne say diyor bey efendi. Unutmuyor da yani

eyvah eyvah :) erkek tribi de zor olur ama olunca da tam olur :)) aman aman zehir olmasın iznimiz sonra

Yazik yani cektiklerine bak askerlikmi yapiyolar napiyolar bellk degil.evet yastik kilifini goturmesi mantikli en azindan kafasini kydugu yer temiz olr.

Gozlerim doldu okurken vallabende hayal ediyorm hep.ustune atlasam garip olrmu diyorm:)9aydan snra garip olmaz atla tabi diyo:))havalimaninda onu gordugm an yuzundeki gulucugun bile nasl olacagini ck iyi biliyorm:)elindeki cantasini barakir acar kollarini kosar atlarm bende:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…