- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #21.861
Çok sağol canımmhayırlı olsun canım
evet canım çok sevindik sağolllHayirlisi olsun cnm sans sizden yana olmus ne guzel:)
hep yakın bi yer çıkar inşallah dedikcanım çok sevinmişsin hadi hayırlısı olsun bende ankaraya çıkınca böyle sevinmiştim yakın diyebursada iyidir inşallah rahat olur
mehtap 19 offf offf darlandım günler durdu benim için sanki
Kaç gün kısmetse mehtabınız
18 19 gün kadar :)) dolu dolu geçer umarım :)
Aynen canım yaa bitse de gitsek modundayız işte. Nasıl gidiyor okul falan :26:
Ouuu çok iyi yaa. Şöyle düşün o zaman bir de geldi gitti derken 40 gün kadarı silinecek bu telaşla
Aynen tatlim biz de oyle bitse de bi rahatlasak artik. Okul da iyi gidiyor canim cok sukur 2 haftaya vizeler basliyor sonunda o da bitse de bi yaz gelse sevdiceklerimize kavussakSenin okul nasil gidiyor her sey yolundadir umarim tatlim:26:
evet ya çift hanelere düşmeye de ramak kalacak
İşte bu güzel haber
Sen iyi etmişsin iznini falan düşmemekle. Şimdi yükseltmek zorunda falan da kalmıcaz, en çok buna sevindim ne yalan söyleyeyim. elim gitmiyor biz izin kullandık 15 gün falan ekleyelim şafağa geri dediklerinde
izin kullanacağımız belliydi bizim o yüzden düşmedim..geldiğinde 6 ay olacak görüşmeyeli izin günü belli olduğundan beri ilk sarılmayı hayal ediyorum :)) hayali bile böyle güzelse kendi nasıldır ki :))
Bizim askerliğindeki görüşmeme rekorumuz 2,5 ay. O da şu şekilde oldu, yani ilk sarılma anı... Ben tren garında onu bekliyordum, dışarıdaydım bankların birinde ( ilk defa Ankara'ya gittiğim için en kolay bulabileceğim yerde buluşacaktık ) Çarşıya telefon çıkaramıyor sevdiceğim. Gelmiş garın oraya ama beni görememiş. Banklar garın arka tarafında kalıyormuş ama ben bilemiyorum tabi. Sonra önündeki ankesörlüden beni aradı, neredesin hayatım göremedim seni bulamadın mı yoksa dedi. Ben de kendimden gayet emin şekilde yok aşkım buldum, banklarda oturuyorum dedim. Hıı tamam arka taraftasın o zaman sen bekle geliyorum hayatım dedi. Ben oturduğum yerden sağ tarafa doğru bakıyorum ha geldi ha gelecek diye. Sonra sol taraftan koşar adım bir ayak sesi geldi. Baktım, hızlı hızlı geliyor bana doğru, yüzünde kocaman bir gülümsemeyle ... Tek yaptığım ya da yapabildiğim diyeyim ayağa kalkıp başımda takılı olan kapşonumu çıkarmak oldu. Öylece kala kaldım, geldi yanıma bir sarıldı sonra böyle sımsıkı, içine sokacakmış gibi, gözlerimden yaşlar indiğini hatırlıyorum sadece... Olayın şokuyla en başta adam akıllı sarılamadım bile ne yalan söyleyeyim
çok güzelmiş ya,,hiç bitmesin istenir yani :)bizim ki hava alanında olacak artık valizimi bi yerde unuturum heralde :))
Bir ömür sarılsalar da bıkılır mı hiç
Hııı bi de tavsiyem benim gibi sarılmayı unutma sakın oldu mu , sonra sen hiç özlemedin galiba laflarına maruz kalıp ayağının tozuyla trip yiyosun
hahaha anlatamazsın da derdini :)) aklımda bulundurucam canım teşekkür ederim :)
Anlamazlar kuzum nasıl anlasınlar. O özlemiş göğüs kafesine sokacakmış gibi sarılıyor, sen kapana kısılmış kuş misali af edersin de mal gibi durursan öyle anlamaz yani adam ki haklı da bir kere az sarılacak oldu da bu sefer ben dedim çok özlemişsin sağ ol diye bir de kendi sarılmadığın güne say diyor bey efendi. Unutmuyor da yani
seçimi nedeniyle böyle erken çekiyorlar..önce siirt ktm ye ordan da batmana geçicek,siirt ötekine göre daha iyi ama batmanda durulmaz dıyo.kendı yastık kılıfını götürecekmiş mikrop kapmamak için :)bi şekilde geçicek ne yapalım ben sonunu düşünüp avunuyorum :)
Bizim askerliğindeki görüşmeme rekorumuz 2,5 ay. O da şu şekilde oldu, yani ilk sarılma anı... Ben tren garında onu bekliyordum, dışarıdaydım bankların birinde ( ilk defa Ankara'ya gittiğim için en kolay bulabileceğim yerde buluşacaktık ) Çarşıya telefon çıkaramıyor sevdiceğim. Gelmiş garın oraya ama beni görememiş. Banklar garın arka tarafında kalıyormuş ama ben bilemiyorum tabi. Sonra önündeki ankesörlüden beni aradı, neredesin hayatım göremedim seni bulamadın mı yoksa dedi. Ben de kendimden gayet emin şekilde yok aşkım buldum, banklarda oturuyorum dedim. Hıı tamam arka taraftasın o zaman sen bekle geliyorum hayatım dedi. Ben oturduğum yerden sağ tarafa doğru bakıyorum ha geldi ha gelecek diye. Sonra sol taraftan koşar adım bir ayak sesi geldi. Baktım, hızlı hızlı geliyor bana doğru, yüzünde kocaman bir gülümsemeyle ... Tek yaptığım ya da yapabildiğim diyeyim ayağa kalkıp başımda takılı olan kapşonumu çıkarmak oldu. Öylece kala kaldım, geldi yanıma bir sarıldı sonra böyle sımsıkı, içine sokacakmış gibi, gözlerimden yaşlar indiğini hatırlıyorum sadece... Olayın şokuyla en başta adam akıllı sarılamadım bile ne yalan söyleyeyim
eyvah eyvah :) erkek tribi de zor olur ama olunca da tam olur :)) aman aman zehir olmasın iznimiz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?