- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #21.901
Siz de şafak saymışsınız hem de bir hayli uzun. Nihayet kavuşma çok yaklaşmış. Asker bekleyeniymişsiniz gibi duygulandım kavuşma gününüzün artık çok yakın oluşuna, gözlerim doldu. Darısı başımıza artık
:)evet gercekten cok uzun sure bekledik bi haftamiz kaldi sadece :)
Vize işlemlerinden mi demiştin yanlış mı okudum acaba ben :26:
Evet canim vize islemlerinden dolayi aile birlesimi basvurduk olmadi sonra hamile kaldim cocuk uzerinden basvuru yapinca vizemiz 8 haftada geldi:)
Hey Allahım şaka gibi sanki çocuksuz aile değilsiniz yani siz
Bazen boyle problemlerle karsilasiyoruz malesef sonuc iyi oldu ya buna sukur :)
Neyse ki hallolmuş, bundan sonra hiç ayrılmamanızı dilerim
Yaa ben de her defasında kafamda kuruyorum aslında şunu yapıcam atlıcam boynuna diye, sıkı sıkıya sarılabiliyorum sadece niye yapamadım anlamıyorumm :18::18:
Şafak doğan güneş demedikçe bitmez ki zaten. Ve mesele de ciddi ciddi askerlik yani. Farklı şehirlerde ilişki yürüten de tonlarca insan var mecburiyetlerden ama istediğin zaman sesini duyuyorsun, çok mu bunaldın bir hafta sonu gidip gönlünce onunla vakit geçiriyorsun, sonra ne bileyim skype 3g falan derken bir şekilde görüşüyosun. en önemlisi de İSTEDİĞİN AN olması, şimdi bizler bekliyoruz komutanlardan içtimalardan vakit bulsunlar da arasınlar. En çok zoruma arayınca bana anında dönememesi koyuyor zaten
Kub şafağın maşallah süper görünüyo
Aynen yahu atmaz atmaz atacağı tutar işte böyle ayda bir falan
Yok be onların triplerinin azlığı gibi sürdürmeleri de az oluyo iki sarılıp sırnaşınca unutuyolar
Amin.insallah cok.tesekkur ederim.darisi sizlerin basina insallah:)
Ya bnde yapamiyabiliyorm.oluyo oyle.bz uni okurken emre kastamonuda okuyodu 1ay falan gorusemiyoduk bazen.geldignde sarilcam kosucam falan diyodm:)yapamiyodm oda yapamiyodu napcagimizi sasiriyodk:))
Ayy niye olmuyo kafama takıldı:26:
selam ben geldim
dün eskişehire gitmiştim kardeşim YGS ye orada girecekti.
o yüzden yoktum.
Hosgeldin handecim.
Nasil gecmis kardesinin sinavi
Kendime oyalanacak hiç bir şey bulamıyorum kızlaaar. Var mı önerebileceğiniz bir şeyler çok ama çok sıkıldım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?