- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #21.941
Valla onlarla zamanımı harcamadım desembir kaç tane yapabileceğim soru buldum kafam karıştı bıraktım zamanım kısıtlı sonuçta uğraşamadım. Ama banada biraz tarih zor gibi geldi :44:
Direkt bilgi soruları vardı ondan olabilir sanıyorum, yorum yönü daha azdı :26:
Fena sayılmaz canım. Ben de 3 gün gidiyorum işte haftada okula. Ders programını kendime göre ayarladım biraz. Bölümümü çok sevmeyince ne kadar az gitsem o kadar iyidir modunda yığdım biraz dersleri. Vakit geçirmeye çalışıyorum işte öyle. Ahh gelse be canım keşke şu yaz artık. Neyse ki mart da bitiyor gibi ama arada bir yavaşlıyor bir hızlanıyor gibi oluyor işte şu zaman
Bilmiyorum ama ben biraz zorlandım. İnşallah kpss daha iyi geçer
ben de tam tersi canim zaman gecsin diye 5 gunumu de doldurdum zaten derslerim oglen basliyor ve gec bitiyor okulum da evime uzak biraz iki vesait gidiyorum oyle olunca gunun tamamini yiyorumMart ayına gectigimiz zaman naz yapma cabuk gec demistim ama Mart nazli cikti insallah nisan mayis derken Agustosu getiririz hizlidan
İyiyim canım sen nasıılsın :)
İki sene araya rağmen iyiydi canım. Çok yanlışım çıkmazsa gelir sanıyorum bişeyler.Sen naptın ?
Günaydın herkese
Bayadır yazamıyorm doğru düzgün herkesin keyfi yerindedir inş
Aa sinavami grdn sn?ins iyi gelir sonuclar
Hosgeldin ece gunaydin sanada:)ne var ne ykk ev isleri bittimi
Yaa asıl o iyi geçsin zaten. Konu anlatımlı kitap siparişimi de yaptım bugün yarın gelirse tam gaz başlıycam ona artık
İyiym bende saol cnm.gunaydin bu arada:)
Kendi bölümümü sevmediğim için girdim gitti valla Kübi ya. İnşallah bakalım teşekkür ederim
Bugün taşıncam inş eşyalarda bi aksilik olmazsa
Yarında ilk defa yanlz yatcm evimde cünkü annemler yarın sabh gidiyo
Kalabilcekmisn tek basina peki?
Esyalarda geldimi tamamdir iyice yerlesirsin artik:)
Ya ordan bakinca oyle ama buraya gelnce iste iade eder daha guzel olabilir daha hizli olabilir gbi bisiler:))
İşte bu güzel haber
Sen iyi etmişsin iznini falan düşmemekle. Şimdi yükseltmek zorunda falan da kalmıcaz, en çok buna sevindim ne yalan söyleyeyim. elim gitmiyor biz izin kullandık 15 gün falan ekleyelim şafağa geri dediklerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?