93/3 asker yolu bekleyenler

Valla onlarla zamanımı harcamadım desem bir kaç tane yapabileceğim soru buldum kafam karıştı bıraktım zamanım kısıtlı sonuçta uğraşamadım. Ama banada biraz tarih zor gibi geldi :44:

Direkt bilgi soruları vardı ondan olabilir sanıyorum, yorum yönü daha azdı :26:

ben de tam tersi canim zaman gecsin diye 5 gunumu de doldurdum zaten derslerim oglen basliyor ve gec bitiyor okulum da evime uzak biraz iki vesait gidiyorum oyle olunca gunun tamamini yiyorum Mart ayına gectigimiz zaman naz yapma cabuk gec demistim ama Mart nazli cikti insallah nisan mayis derken Agustosu getiririz hizlidan

Günaydın herkese
Bayadır yazamıyorm doğru düzgün herkesin keyfi yerindedir inş

Ben yığmasam derssleri bu sefer de çok boştu program. Benim okulum da uzak 1,5 saatte falan gidiyorum ben de. 1 saatlik ders için 3 saat yol gidip gelmem gerekiyodu bu sefer. Ama şu sıra da yapacak hiç bir şey bulamıyorum

Kalabilcekmisn tek basina peki?
Esyalarda geldimi tamamdir iyice yerlesirsin artik:)

Tek başıma kalırımda şimdi onlara alışınca evin içinde,ertesi gün yanlz kalmk zor olck
Beyaz eşyalar öğlen geldi diğer mobilyalarda akşam gelicek sanırımda inş bi aksilik olmaz

Ya ordan bakinca oyle ama buraya gelnce iste iade eder daha guzel olabilir daha hizli olabilir gbi bisiler:))

Olsun olsn bugüne de şükretmk lazm. bn 2 yldr askere göndermye çalştığım için şuan şafağın atıyo olmasına şükrediyorum

aynı ben de öle olcam izne gelmiycekti güya şimdi gelcem dio çok zor olcak eklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…