93/3 asker yolu bekleyenler

Hhahahahahhahahahahahahahah eziklerr işinizmi yok sizin bende asker bekliyom buralarda sürtmek için değil tabi kanaryam35 ne lan civcicim35 gibi merito ne mari gibi kubi nee kubbe gibi ahkikohkoh

Hhahahahahhahahahahahahahah eziklerr işinizmi yok sizin bende asker bekliyom buralarda sürtmek için değil tabi kanaryam35 ne lan civcicim35 gibi merito ne mari gibi kubi nee kubbe gibi ahkikohkoh

ah canım benim senın ne kadar çok işin varmış öyle ki bunu yazmak için buraya girmişsin ne kadar da zavallısın öyle ay kıyamam sana..hahahah :))

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 24. MART. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 23 ->>> ELAZIĞ'A SELAM, YOLA DEVAM

... endoplazma ... 34 ->>> İSTANBUL'A SELAM, YOLA DEVAM

... Snt55 ... 56 ->>> SİİRT'E SELAM, YOLA DEVAM

----------------
-----------
-----

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 117

... KUBB88 ... 121

... sweet71 ... 122

... apple2 ... 123

... zeytinagaci ... 126

... meritoo ... 139

... Kanaryam35 ... 142

... KorEc ... 143

... blss ... 143

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

...NeLs ... 214

... tuqbaCadi ... 224

... AskerYariyim ... 227

... dilanumut ... 229

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... prety54 ... 268

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... Bella9292... 316

... kobayfare ... 316

... wishw ... 319

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer

Ne diyosun sen be isin gucunmu yk ta laf yetistirmek icn geldin buraya.haddini bil terbiyesiz.madem bekliyosn gt kndine gore bekle.haddini asma.klavyede knsma oyle ileti geri terbiyesiz!

İki sene araya rağmen iyiydi canım. Çok yanlışım çıkmazsa gelir sanıyorum bişeyler.Sen naptın ?

Aynen Tm çıkışlı olmama rağmen matematiğe elimi bi sürdüm geri çektim ama fen yaptım nasıl bir şeysem artık hakkımzda hayırlısı olsun canım.

Geometri de bildiğin çirkinleşmemişler mi ya sence de , ohh yapamayın canıma değsin der gibiydi

Valla onlarla zamanımı harcamadım desem bir kaç tane yapabileceğim soru buldum kafam karıştı bıraktım zamanım kısıtlı sonuçta uğraşamadım. Ama banada biraz tarih zor gibi geldi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…