- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #21.921
ahhh ahhh kelin merhemi olsa............
Kendime oyalanacak hiç bir şey bulamıyorum kızlaaar. Var mı önerebileceğiniz bir şeyler çok ama çok sıkıldım gerçekten
netten değişik yemek veya pasta tarifleri bulup yapabilirsin bu aralar ben öyle yapıyorum 2 3 saatini alıyor kafadan :))
Hhahahahahhahahahahahahahah eziklerr işinizmi yok sizin bende asker bekliyom buralarda sürtmek için değil tabikanaryam35 ne lan civcicim35 gibi merito ne mari gibi kubi nee kubbe gibi ahkikohkoh
hoşbulduk kübra :)
çıktığında yüzü gülüyordu.
beklediği gibi geçmiş.
bakalım açıklanınca anlıycaz
O benim de aklımda aslında ama yarın diyete başlıycam ya kendi elimle kendimi yakamam
Hhahahahahhahahahahahahahah eziklerr işinizmi yok sizin bende asker bekliyom buralarda sürtmek için değil tabikanaryam35 ne lan civcicim35 gibi merito ne mari gibi kubi nee kubbe gibi ahkikohkoh
Merhaba kızlar
Merhabalaaar
Nasıldı sınav canım?
İki sene araya rağmen iyiydi canım. Çok yanlışım çıkmazsa gelir sanıyorum bişeyler.Sen naptın ?
AynenTm çıkışlı olmama rağmen matematiğe elimi bi sürdüm geri çektim ama fen yaptım nasıl bir şeysem artık hakkımzda hayırlısı olsun canım.
Geometri de bildiğin çirkinleşmemişler mi ya sence de , ohh yapamayın canıma değsin der gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?