- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #21.961
Tek başıma kalırımda şimdi onlara alışınca evin içinde,ertesi gün yanlz kalmk zor olck
Beyaz eşyalar öğlen geldi diğer mobilyalarda akşam gelicek sanırımda inş bi aksilik olmaz
O zmnda cok zaman kaybin olmycakmi ama:/
Tek başıma kalırımda şimdi onlara alışınca evin içinde,ertesi gün yanlz kalmk zor olck
Beyaz eşyalar öğlen geldi diğer mobilyalarda akşam gelicek sanırımda inş bi aksilik olmaz
aynı ben de öle olcamizne gelmiycekti güya şimdi gelcem dio çok zor olcak eklemek
Olsun olsn bugüne de şükretmk lazm. bn 2 yldr askere göndermye çalştığım için şuan şafağın atıyo olmasına şükrediyorum
Hadi yaa . Ne zaman peki mehtap belli mi :26:
mayısın ortası gibi falan diyo,, gelme dedim ama çok sıkıldım bunaldım,, 13-14 gün geç çıkıyım nolcak sanki dio :26:
Olsun canım ya sen de 3/3 tün mayısta bir hayli azalmış olur zaten şafağın yine de
aynen yine de bi erken gelsin diodum ama olsun artıkya yine iyi dayandı ben olsam kafayı yerdim heralde
Ee tabi ilk gunler bi bosluk olur ama
Snra alisirsin illaki:)
Yerlestikten sonra keyfini bile cikarmaya baslarsin)
Kafalarına koyunca yapıyolar hayatım bak ben gelmesin diye 5-6 saatliğine toplamda 15 saat yol gidip geldim yetmedi üstüne 2-3 hafta boyunca gelcen gelmicen kavgası yaptık ama sonuç olarak geldi yani
aynen kafaya koydu gelcekhani bide demiştim ya arkadaşının düğünü var,, onun için geliosun,, o zaman beni görmene gerek yok falan diyorum bi çabalıo bi çabalıo yok öle değil de falan filan die
Bulmuşken sıkıştır valla hep bi üste çıkma çabalarındalar insana ağız tadıyla trip bile attırmıyolar
aynen artık telde kullanıyoruz mesajlaşıyoruz burnundan getiriyorum,, diorum finaller başlıycak, beni göremezsin ama sen düğüne geliosun zaten falan filan
Yap yap şu aralar benim içimde kalıyo, senin bari kalmasın
Bu seneyi saymazsak daha 3 senem var Kübi, istediğim bölüm ön lisansta 1 sene kara bile geçicem eğer okul mevzusunun devamı gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?