93/3 asker yolu bekleyenler

Tek başıma kalırımda şimdi onlara alışınca evin içinde,ertesi gün yanlz kalmk zor olck
Beyaz eşyalar öğlen geldi diğer mobilyalarda akşam gelicek sanırımda inş bi aksilik olmaz

Ee tabi ilk gunler bi bosluk olur ama
Snra alisirsin illaki:)
Yerlestikten sonra keyfini bile cikarmaya baslarsin)

Tek başıma kalırımda şimdi onlara alışınca evin içinde,ertesi gün yanlz kalmk zor olck
Beyaz eşyalar öğlen geldi diğer mobilyalarda akşam gelicek sanırımda inş bi aksilik olmaz

aynen yine de bi erken gelsin diodum ama olsun artık ya yine iyi dayandı ben olsam kafayı yerdim heralde

Kafalarına koyunca yapıyolar hayatım bak ben gelmesin diye 5-6 saatliğine toplamda 15 saat yol gidip geldim yetmedi üstüne 2-3 hafta boyunca gelcen gelmicen kavgası yaptık ama sonuç olarak geldi yani

Ztn bi hafta eşya yerleştir düzen oturt fln diye geçicek gelen eşyaların hepsi yıkanck fln bide bulaşık makinası yok öyle olunca posta posta yıkicm herşeyi

Kafalarına koyunca yapıyolar hayatım bak ben gelmesin diye 5-6 saatliğine toplamda 15 saat yol gidip geldim yetmedi üstüne 2-3 hafta boyunca gelcen gelmicen kavgası yaptık ama sonuç olarak geldi yani

aynen kafaya koydu gelcek hani bide demiştim ya arkadaşının düğünü var,, onun için geliosun,, o zaman beni görmene gerek yok falan diyorum bi çabalıo bi çabalıo yok öle değil de falan filan die

aynen kafaya koydu gelcek hani bide demiştim ya arkadaşının düğünü var,, onun için geliosun,, o zaman beni görmene gerek yok falan diyorum bi çabalıo bi çabalıo yok öle değil de falan filan die

Bulmuşken sıkıştır valla hep bi üste çıkma çabalarındalar insana ağız tadıyla trip bile attırmıyolar

Bulmuşken sıkıştır valla hep bi üste çıkma çabalarındalar insana ağız tadıyla trip bile attırmıyolar

aynen artık telde kullanıyoruz mesajlaşıyoruz burnundan getiriyorum,, diorum finaller başlıycak, beni göremezsin ama sen düğüne geliosun zaten falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…