- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #21.981
selamlar.
faranjit olmuşum sesim çıkmıyor :2:
Ne bolumu istiyosun?2yil okuyim btsinmi istiyosn sn
Ztn bi hafta eşya yerleştir düzen oturt fln diye geçicek gelen eşyaların hepsi yıkanck fln bide bulaşık makinası yok öyle olunca posta posta yıkicm herşeyi
​Yok Kübi kendi bölümümü sevsem 2-3 demez devam ederim de sevemedim işte bu mesleğe ait hissetmiyorum kendimi, fikrim değişir mi tercih falan süresine kadar bilemem tabi. Gönlüm adaletten yana bir hayli zamandır
Bolumunu sevmen ck onemli sonucta meslegin o olcak.
Adaletin is alani ck fzla diye duydum.ama 4yillik okuyoken bnce 2yillik bi bolum tercih etme derim
Şükür tabii hep bi askerlik muhabbetimiz vardii smdi 8ayi geride birakmisiz bile.darisi basina:))cok pozitifsinn 7aylarda isyanlarda olanlar oluyodu
Tabir-i caizse herkes de attan inip eşeğe binilmez , değiştirme diyorlar ama inan hiç bi istek yok şuanki bölümüme karşı içimde. 8 dersi 3 güne yığdım sırf az gideyim okula benim için zaman kaybı diye. Baştan tercih yapmayacaktım da işte yaptık bir hata
pozitif olmamın sebebi mehtaba 3 gün olması cnm :) çok heycanlıyım
ÇOOOK mutluyum kızlarcuma buraya gelişi saat 3. havaalanına gelemiceğimi söyledim halalaryla anlaştık brlkte gtçez benm gitmiceğimi biliyo. Beni karsısında görnce tepkisini merak edyrum ordanda evlerne gdip annesyle babasına sürprz yapçaz
Bnce yine 4yillik bi tercihten yana kullan kendini derim ben.snra pisman olabilirsin bu farki is hayatina basladignda gorursun.bn reklamcilik mezunuyum mesela ve cok severek okudum ck eglenceli ck keyif aldim.byle meslekler seversen bu tarz bisiler secebilirsin medya vs.
4 seneliğe açıktan tamamlama niyeti içerisindeyim. Başka sınavlar falan için de gerekliliği olacak zaten. Ama hali hazırda 2 senedir üniversitedeyken yaşı da 20 etmişken 4 seneye sıfırdan başlamak pek mümkün gözükmüyor benim için. Her şey çok belirsiz Kübi bildiğiniz gibi değil ... Askerlikten sonra da sıkıntılar mesafeler bitmeyebilir. O yüzden şu okulun ayak bağı olan örgün kısmının bitmesi gerek artık, bölümümü sevsem bir sene fazla demiycem devam edicem, sonuçta ben 2017 de bitirmeyi göze almıştım başta. ama kendimi hiç bir şekilde bu meslekte bir yerlerde göremiyorum çünkü dediğim gibi hiç sevmiyorum.
Sevmiyorsan tabiki okuma olan olmus artik kafana koymussun ztn.mesela adalet 4.yilligi ztn yk aciktan isletme yada iktisat alanina yonlendiriyo sanirim.yani bildigim kadari ile genelde isletme iktisat oluyo aöf de 4yilliga gecislerde
Evet kamu var bir de . DGS imkanı var Hukuka geçiş için, fakat yeni çıkan yasayla ders sayma sistemi kalkmış gibi bir şey. Yani 3. sınıftan değil de tekrar 1. sınıftan başlatıyor. Belli başlı üniversitelerde var sadece ve iyi araştırmak gerekiyor. Olayların akışına göre her şeyi ayarlarım diye düşünüyorum
Günaydın herkese.
ben çok hasta oldum, şafak falan umrumda değil resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?