93/3 asker yolu bekleyenler

Ne bolumu istiyosun?2yil okuyim btsinmi istiyosn sn

​Yok Kübi kendi bölümümü sevsem 2-3 demez devam ederim de sevemedim işte bu mesleğe ait hissetmiyorum kendimi, fikrim değişir mi tercih falan süresine kadar bilemem tabi. Gönlüm adaletten yana bir hayli zamandır

Ztn bi hafta eşya yerleştir düzen oturt fln diye geçicek gelen eşyaların hepsi yıkanck fln bide bulaşık makinası yok öyle olunca posta posta yıkicm herşeyi

Aynen zamn cabuk gecer yerlesene kdr.bak bu arafa safakta hizlanir brz:)
Ama tek basinasinn bulasik makinasini ne kdr doldurabilceksin ki ztn.ama tabi ilk etapta herseyi yikarken brz zorluk olr.

Bolumunu sevmen ck onemli sonucta meslegin o olcak.
Adaletin is alani ck fzla diye duydum.ama 4yillik okuyoken bnce 2yillik bi bolum tercih etme derim

Bolumunu sevmen ck onemli sonucta meslegin o olcak.
Adaletin is alani ck fzla diye duydum.ama 4yillik okuyoken bnce 2yillik bi bolum tercih etme derim

Tabir-i caizse herkes de attan inip eşeğe binilmez , değiştirme diyorlar ama inan hiç bi istek yok şuanki bölümüme karşı içimde. 8 dersi 3 güne yığdım sırf az gideyim okula benim için zaman kaybı diye. Baştan tercih yapmayacaktım da işte yaptık bir hata

Son düzenleme:
Şükür tabii hep bi askerlik muhabbetimiz vardii smdi 8ayi geride birakmisiz bile.darisi basina:))cok pozitifsinn 7aylarda isyanlarda olanlar oluyodu

pozitif olmamın sebebi mehtaba 3 gün olması cnm :) çok heycanlıyım

ÇOOOK mutluyum kızlar cuma buraya gelişi saat 3. havaalanına gelemiceğimi söyledim halalaryla anlaştık brlkte gtçez benm gitmiceğimi biliyo. Beni karsısında görnce tepkisini merak edyrum ordanda evlerne gdip annesyle babasına sürprz yapçaz

Son düzenleme:

Bnce yine 4yillik bi tercihten yana kullan kendini derim ben.snra pisman olabilirsin bu farki is hayatina basladignda gorursun.bn reklamcilik mezunuyum mesela ve cok severek okudum ck eglenceli ck keyif aldim.byle meslekler seversen bu tarz bisiler secebilirsin medya vs.

Gelemiycegini soyledignde tepkisi ne oldu:)ck guzel bi surpriz olcak:)

4 seneliğe açıktan tamamlama niyeti içerisindeyim. Başka sınavlar falan için de gerekliliği olacak zaten. Ama hali hazırda 2 senedir üniversitedeyken yaşı da 20 etmişken 4 seneye sıfırdan başlamak pek mümkün gözükmüyor benim için. Her şey çok belirsiz Kübi bildiğiniz gibi değil ... Askerlikten sonra da sıkıntılar mesafeler bitmeyebilir. O yüzden şu okulun ayak bağı olan örgün kısmının bitmesi gerek artık, bölümümü sevsem bir sene fazla demiycem devam edicem, sonuçta ben 2017 de bitirmeyi göze almıştım başta. ama kendimi hiç bir şekilde bu meslekte bir yerlerde göremiyorum çünkü dediğim gibi hiç sevmiyorum.

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 25. MART. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 22 ->>> EDİRNE'YE SELAM, YOLA DEVAM

... endoplazma ... 33 ->>> MERSİN'E SELAM, YOLA DEVAM

... Snt55 ... 55 ->>> SAMSUN'A SELAM, YOLA DEVAM

----------------
-----------
-----

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 116

... KUBB88 ... 120

... sweet71 ... 121

... apple2 ... 122

... zeytinagaci ... 125

... meritoo ... 138

... Kanaryam35 ... 141

... KorEc ... 142

... blss ... 142

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

...NeLs ... 213

... tuqbaCadi ... 223

... AskerYariyim ... 226

... dilanumut ... 228

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... prety54 ... 267

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... Bella9292... 315

... kobayfare ... 315

... wishw ... 318

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer

Sevmiyorsan tabiki okuma olan olmus artik kafana koymussun ztn.mesela adalet 4.yilligi ztn yk aciktan isletme yada iktisat alanina yonlendiriyo sanirim.yani bildigim kadari ile genelde isletme iktisat oluyo aöf de 4yilliga gecislerde

Sevmiyorsan tabiki okuma olan olmus artik kafana koymussun ztn.mesela adalet 4.yilligi ztn yk aciktan isletme yada iktisat alanina yonlendiriyo sanirim.yani bildigim kadari ile genelde isletme iktisat oluyo aöf de 4yilliga gecislerde

Evet kamu var bir de . DGS imkanı var Hukuka geçiş için, fakat yeni çıkan yasayla ders sayma sistemi kalkmış gibi bir şey. Yani 3. sınıftan değil de tekrar 1. sınıftan başlatıyor. Belli başlı üniversitelerde var sadece ve iyi araştırmak gerekiyor. Olayların akışına göre her şeyi ayarlarım diye düşünüyorum

Tünaydın
Evimde hamam böcekleri var ya nasıl kurtulcam bi fikri olan var mı
Bu gün kaldığım yerin yönetimine söylicem bide böcek ilacı alıcam ama bu gibi durumlarda tüm dairelerin ilaçlanması gerekiyomş

DGS nin yeni sistemini blmiyirm ama dersler muaf sayilmiyormus artik onu duydum.DGS ye gecerm diyosan yine ayni sey 4yil okumus olcaksin.dgs de ck sansa birakmis olrsun bnce kendini.he ama olmazsada 2yil okuyup btrmis olursun.avukatlik zor ama bnuda dusunmen lazim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…