93/3 asker yolu bekleyenler

Hamam bocegi varsa bu senlik bir durum degil apartmanin ilaclanmasi lazim.yoneticiye soyle.ama oncelikle sen kendi evini bi ilacla bakalim.baktin olmuyor hala devam ediyo ki bnce kaynagi apartmandadir.o zmn apartman ilaclansin zorundalar bnu yapmaya yani

Babam dün konuşmuş ilk defa böyle bir şey duyduk demşler hani daha önce hiç şikayet eden olmamş ama imkansz yani sadce bnm evde mi var
Ben bugün yine söylicem işte bakalm nolck evden korkuyorm artk ya tiksindim yani daha 1 gün oldu bide

Geçmş olsun bu arada emre hastalanmş sanırm :26: Umarım cok agır degldir :26:

Benim hayalim hukuktu zaten Kübi, ekonomi biraz sürpriz ve alakasız oldu

Sağolun arkadaşlar izin aldım bugün öğleden sonra yatıyorum ama hiç toparlayamadim ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen bi ilac al bakalim.kendin ilacla aksam eve gelincede havalandirirsn.baktin olmuyo bide sen soylersin ilacladim hala var diye.halledilir sıkma canini.nazar boncugu olsun bosver
Evet cnm ya saol.dunden beri igne oluyo.ne guzel hasta olmamisti gttignden beri dgru duzgun.cok agir deilmis ins ilerlemeden atlatir

Gelemiycegini soyledignde tepkisi ne oldu:)ck guzel bi surpriz olcak:)

hala bak gelcen mi kesin bişey söyle bana diyo her sefernde gelmicem diyorum az öncede sordu gelemicem dedim tmm dedi sdce gelceğimi tahmin ediyodu ama kırdm ümidini kıyamam yaa

Aslinda ekonomide gelecegi olan bir is.ama tabi istemiyorsan sevmediysen yapcak bisi yk.bi sonuclarin gelsin ona gore napabilcegine karar verirsn

Aynen Kübi daha net değil zaten çünkü eylül ayında da gireceğim bir kpss var . Benim net olarak düzenim kasım - aralık gibi oturacak

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 26. MART. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 21 ->>> DİYARBAKIR'A SELAM, YOLA DEVAM

... endoplazma ... 32 ->>> ISPARTA'YA SELAM, YOLA DEVAM

... Snt55 ... 54 ->>> SAKARYA'YA SELAM, YOLA DEVAM

----------------
-----------
-----

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 115

... KUBB88 ... 119

... sweet71 ... 120

... apple2 ... 121

... zeytinagaci ... 124

... meritoo ... 137

... Kanaryam35 ... 140

... KorEc ... 141

... blss ... 141

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

...NeLs ... 212

... tuqbaCadi ... 222

... AskerYariyim ... 225

... dilanumut ... 227

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... prety54 ... 266

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... Bella9292... 314

... kobayfare ... 314

... wishw ... 317

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer

Bugün sabh ilaçladım kan ter içinde kaldm ama yaptm bakalm nolck :26:
Ya askeriyede hemen hasta oldm diyince iğneyi yapıveriyolar anlamadm bu işi :18: Antibiyotik ver ilac ver yani niye iğne dicem cünkü kolaylarına geliyo

Günaydın kızlarrr bn gördüğüm bi rüyadan çok etkilendimm.

rüyamda ilk olarak arkadaşımın annesinin ölmüş olduğunu görüyorum. (dayım ananemin üstüne gömülmek istiyordu ve öylede oldu)
daha sonra bir odaya gidiyorum arkadaşlarım da orda. arkadaşım 2 tabutun başında bekliyo. tabutlar mezardan ndn çıkmış nasıl çıkmış bilmiyorum. alt tabutta dayım varmış üst tabutta ananem. bn kapının önünde bekliyorum. arkadaşıma bak hangisi ananemse onu alta gömcez üstüne dayım gömülcek diyorum. nasıl anlıycam diyo kemikleri kalan ananemdir diyorum. bakıyo üst tabuta ananen bu diyo. sonra yüzüne bakıyolar bende bakıyorm. kalp atışı duyuyorm sonra 1 daha duyuyorm. arkadaşım bende duydum diyo. ananaem aynı şekilde kefene sarılmış ağzı bağlı bir şekilde.ananemin ayağını görüyorum aynı yaşadığı gbi.birden kalkmaya çalışıyo başaramıyor.arkadaşıma bakıyo anane bn bu taraftayım diyorum. anane diye sesleniyorum sürekli sesimi duydukça debeleniyor kefenden çıkmaya çalışıyo.bişiler demek istiyo ama ağzı bağlı olduğu için diyemiyor gibi.sonra beni görmesi için ayak ucuna gidiyorum ağlıyorum seni çok özledim diye.bana bakıyo temiz yüzüyle.

sonra yanıma başka bi kız geliyor ben tanıyomusum aslında onu ama uyandığımda hatırlayamıyorm. nasıl orası diyorum çok bedel ödedim ama şimdi iyiyim diyor.bizi görüyomusunuz ordan diyorum evet görüyoruz diyo. snra çantamdan eski bi cep telefonu alıyo. napcaksın diyorum sen ver diyo. sonra uyandım.

böyle değişik bir rüya yani ama hala etkisindeyim desem.. internetten diyanetten anlamına baktımm dolu tabut görmek aile halkından birinin ölçeğine yorumlanırmış. daha bi panik oldum arkadaşıma anlattım eniştesi hoca. bn ona anlatır yorumlatırım dedi.

sonra kuzenime anlattım yengemin arkadaşı rüya yorumluyor. kuzenim çok şaşırdı rüyama. zaten.
kadın ananesinin ayağını gördüyse cennette olduğu yorumlanır ama Allah bilir tabi demiş. ziyaret ve dua bekliyo torunundan demiş.okumam gereken dualarıda söylemil bu akşam ve yarın akşam okuycam ve cmt mezarlığa gitcem. üstünde gömülen mezarlıktan dolayıda skıntı yaşıyo olabilir demiş.

diyanetten baktığım anlamı söylemiş kuzenim. öyle birsey yok gördüğü rüya çok hayırlı demiş.

Tüylerim diken diken oldu Kübi. Dedikleri gibi bir duanı oku ziyarete de git bakalım, Hayırlara vesile olur inşallah

Hayırdır inş küb :26: Rüyalar brzda biliçaltıylada alakalı ya,bnce dayının vefatındanda etkilendin anladıgım kadarıyla anneannenede düşkünmşsün hepsi birleşmş :26: Sen duanı oku ztn temiz bi insandır ve sizin dualarınızlada cennette rahat eder yani bu brz yanlş bi tabir oldu ama böyle söylenir

Ananeme çok düşkündüm ölümüde beni çok etkilemişti hala aklıma geldikçe bile üzülür ağlarımm.fotoğraflarına bakarım hep.
Rüyamdada görürdüm önce hepte dua istiyo ziyaret bekliyo diye yorardık. ama bu sefer bna bişiler söylemek için kefenden sıyrılmaya çalıştığı için kafama bu kdr takıldı. kuzenimle belki dayım üstüne ağırlık yaptı rahatsızmı oldu diye düşündük. bide dayımın vefatından snra kardeşler arasında bazı kırgınlıklar tartışmalar yaşandı acaba bnlardan ananem rahatsızmı oldu diye düşündük. birsürü soru ama maalesef cevapları yok:)
bu akşam ve yarın duaları okuycam.cmt ziyaret ederim.belki rüyama gelr yinerahmetli dedemi rüyamda hiç görmüyorm ama.daha dayımıda görmedim. hep ananemi görüyorm:) bana çok düşkündü belkide o yüzdenmi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…