93/3 asker yolu bekleyenler

Herkese merhabaaa
Koray izine geldi dün akşam bir hafta izin kullancak

sıkılıyorum yaa bu Mart a nazar değdi çok çabuk geçmişti halbuki şimdi geçmek bilmiyor :96: :95:

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 28. MART. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 19 ->>> ÇORUM'A SELAM, YOLA DEVAM

... endoplazma ... 30 ->>> HAKKARİ'YE SELAM, YOLA DEVAM

... Snt55 ... 52 ->>> ORDU'YA SELAM, YOLA DEVAM

----------------
-----------
-----

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 113

... KUBB88 ... 117

... sweet71 ... 118

... apple2 ... 119

... zeytinagaci ... 122

... meritoo ... 135

... Kanaryam35 ... 138

... KorEc ... 139

... blss ... 139

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

...NeLs ... 210

... tuqbaCadi ... 220

... AskerYariyim ... 223

... dilanumut ... 225

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... prety54 ... 264

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... Bella9292... 312

... kobayfare ... 312

... wishw ... 315

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer

Aaaa ne guzelll hasret giderinn.
Ya gelmesi planda varmiydi kacirdimmi yksa bn o kısmı:)

Ya çok aksilikler oldu ondan bn bile inanmadıgım için geleceğine burdada boşuna söylemek istemedim :18:
Normalde 28 inde gelip tüm iznini kullancaktı ama nisan ayının sonunda denetim varmş diye komutan izin vermemş.Moralimiz bozuldu öyle olunca.Snra kendi bölüğünün astsubayı bi iş vermş koraya bunu yaparsan izin işini ben halledicem diye.Koray yaptı işi izin dilekçesinide yazdı astsubayda dilekçeyi vermk için yedek subaylardan birisini görevlendirmş.Yedek subaylarda bölük komutanından korktugu için sürekli ertelediler.En son koray kendisi gitmş demiş nişanlım istanbula gitti orda yanlz kalıyo ev eşya işleri var tek başına zorlanıyo aileside gidemedi yanına ztn bizimkilerdende hayır yok bide şeker hastası fln demş nişanlı durumunda yapmş bizide Komutanda sadce 1 hafta verirm istiyosan düşün kararını ver demş :18: Bizde düşündük işte korayda cok gelmk istiyodu bnde gelmesini istiyorm ama azcık fln diye sinir oldk sadce Sonra gitmş tmm demş komutana ama o aralardada bu işi yaprsan sana izin var izin dilekçeni imzalamam yapmassan fln diye aşırı yogun çalıştrdılar korayı 67 kiloya düşmş ztn Salı günü izin dilekçesi imzalandı bn o gün netten biletini aldm.Çarşamba günü az kalsn uçağı kacırıyodu fln bi sürü aksilik oldu yani ondan gelene kadar söylemiyim dedm Kaçırmadn yani merak etme küb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…