- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.081
günaydın canlar
offf hadi artık mart bit ve git
tam 4 ay sonra sevdiceğim yanımda inşallah
kübra valla koptun gidiyorsun :)
bizi bekle yaaaa
sevgilin denizciydi di mi :) nasıl gidiyor???
Çarşısı var canım allahtan o gün rahat konuşabiliyoruz. Ve dediğin şeyi bende düşündüm 20 mayıstan once çarşı iznine getirip 5-6 saatte olsa görüşelim diye fakat şöyle bi sorun çıkıyor o zamanda erzurumdan kocaeline uçak bileti aksam var vardığında aktarma süresiyle falan gece 12 de orda oluyorsun ben gece 12 de bi başıma ne yapıcam. İstanbula gideyim ordan Kocaeli Gölcüğe geçeyim diyorum yine saatler uymuyorAnkaraya gidip geçeyim diyorum yine Ankaradan Gölcük arabası gece gidiyor başka fikir de bulamıyorum açıkcası napıcam bilmiyorum
Çarşısı var canım allahtan o gün rahat konuşabiliyoruz. Ve dediğin şeyi bende düşündüm 20 mayıstan once çarşı iznine getirip 5-6 saatte olsa görüşelim diye fakat şöyle bi sorun çıkıyor o zamanda erzurumdan kocaeline uçak bileti aksam var vardığında aktarma süresiyle falan gece 12 de orda oluyorsun ben gece 12 de bi başıma ne yapıcam. İstanbula gideyim ordan Kocaeli Gölcüğe geçeyim diyorum yine saatler uymuyorAnkaraya gidip geçeyim diyorum yine Ankaradan Gölcük arabası gece gidiyor başka fikir de bulamıyorum açıkcası napıcam bilmiyorum
Öfff ne sıkıntı şu meseleler böyle ya, ödüm kopuyo benim de şu uzun mesafede ayarlamak zor olur diye :26:
Senin askerin nerede yapıyor yakın mısınız canım ?:)
Biz senin anlattıklarına göre baya bir yakın sayılırız canım, tek sıkıntı uçak meselesinin işimizi kolaylaştırması gereken yerde daha da zorlaştırmasıBen İzmir'deyim askerim de Ankara - Polatlı'da
Valla bizde öyle bir mesafe de olsaydık keşke uçakta vardır hep aktarmasız falan benim için nimet sayılır o =)) Eğer ailenin yanında değilsen benim gibi gidersin ne güzel :) uçak neden işinizi zorlaştırıyorki
Ailemin yanındayım maalesef ki
Uçak da işimizi şöyle zorlaştırıyor, benim hava alanına gitmem 1-1,5 saat. İzmir Ankara arası 1 saat 15 dk sürüyor. Hava alanından Polatlı da 2 saat 15 dk falanmış. Günü birlik bir ziyaret için pek uygun değil kısacası. Varana dek öğlen olacak zaten, şuanda da çarşı giriş saati 4 , baya bir vakit kaybı. Otobüs daha mantıklı oluyor bu durumda
ayy o da kötüymüşşşAllah sabır versin hepimize zor işmiş bunlar inş ileride çocuklarımıza torunlarımıza anlatırız bu günlerimizi
Anlatıcam tabi annelerinin ne zorluklar çektiklerini bilsin ufaklıklar, bugünlere tanıklık eden günlüğümü bile bir ihtimal okuturum belki
Çocuğa bi izin istedi diye neler yapmışlar resmen. hepsi şu işi yap izin veriym. oh resmen karşılıksız bir şey yapmıyolar. insan değiller vallahi.
olsun cnm ya 1 hafta bile şu şartlarda nimett:)bgnde haftanın son günü hafta sonu doya doya vakit geçirirsiniz.
anında işlerine gelince yalanı yazıyorlar:))
Aynı düşüncedeyim o yüzden günlüğüme birşeyler yazarken dikkat ediyorummm
kızlar nacinin ustalığı kıbrısa çıktı bu sabah gtti
sabah aramış duymamışım artık arayamazx galiba 1 hafta hep yanımdaydı yapayalnızım gene
Hayırlısı olsun tatlım kıbrıstan iletişim brz zor olur başta ama snra çözümler bulursnz zamanla bnce
Kıbrısın neresi peki ?
Ben bazen kızıp atarlanmışıım ya onu napıcaksam artık okuturken
sabah aramış duymamışım artık arayamazx galiba 1 hafta hep yanımdaydı yapayalnızım gene
hatırlamıyorumki aklımda kalmadı çok mutsuzum şu an yapayalnızım yapıcağım hiç bir işim de yok ders çalışmakta hiç gelmiyo içimden o varken çalışıyodum ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?