93/3 asker yolu bekleyenler

Öfff ne sıkıntı şu meseleler böyle ya, ödüm kopuyo benim de şu uzun mesafede ayarlamak zor olur diye :26:

istanbulda kalcak yerin varmı? çarşı izninden bir gün önce istanbula uçak sadece akşammı var?yani geceden önce istanbula gelemiyormusun?

Valla bizde öyle bir mesafe de olsaydık keşke uçakta vardır hep aktarmasız falan benim için nimet sayılır o =)) Eğer ailenin yanında değilsen benim gibi gidersin ne güzel :) uçak neden işinizi zorlaştırıyorki

Ailemin yanındayım maalesef ki
Uçak da işimizi şöyle zorlaştırıyor, benim hava alanına gitmem 1-1,5 saat. İzmir Ankara arası 1 saat 15 dk sürüyor. Hava alanından Polatlı da 2 saat 15 dk falanmış. Günü birlik bir ziyaret için pek uygun değil kısacası. Varana dek öğlen olacak zaten, şuanda da çarşı giriş saati 4 , baya bir vakit kaybı. Otobüs daha mantıklı oluyor bu durumda

ayy o da kötüymüşşş Allah sabır versin hepimize zor işmiş bunlar inş ileride çocuklarımıza torunlarımıza anlatırız bu günlerimizi

Evet ya hakkı olan izini alamıyo cok ilginç Evet ama okdr zaman snra görmek 1 gün bile olsa iyi gelr Normalde koray yalanı hiç sevmez ama başka türlü gelemicekti acındırmş iyice napsn

kızlar nacinin ustalığı kıbrısa çıktı bu sabah gtti
sabah aramış duymamışım artık arayamazx galiba 1 hafta hep yanımdaydı yapayalnızım gene

sabah aramış duymamışım artık arayamazx galiba 1 hafta hep yanımdaydı yapayalnızım gene

Hayırlısı olsun tatlım kıbrıstan iletişim brz zor olur başta ama snra çözümler bulursnz zamanla bnce
Kıbrısın neresi peki ?

Hayırlısı olsun tatlım kıbrıstan iletişim brz zor olur başta ama snra çözümler bulursnz zamanla bnce
Kıbrısın neresi peki ?

hatırlamıyorumki aklımda kalmadı çok mutsuzum şu an yapayalnızım yapıcağım hiç bir işim de yok ders çalışmakta hiç gelmiyo içimden o varken çalışıyodum ne güzel

Ben bazen kızıp atarlanmışıım ya onu napıcaksam artık okuturken

onlara yapcak bişey yokk daha kötü şeyler yazzmayalım da

Hayırlı tezkerelerrr :)) Allah kurtarsın

hatırlamıyorumki aklımda kalmadı çok mutsuzum şu an yapayalnızım yapıcağım hiç bir işim de yok ders çalışmakta hiç gelmiyo içimden o varken çalışıyodum ne güzel

Meraba :) bende ilk zamanlar böyleydim üzülme alışacaksın derslerine de çalışmalısın ayrıca ben çalışmadım ilk dönem alttan ders bıraktım maleseff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…