- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.061
Kurstan herkesee günaydı kızlaaaar
Meraba kızlaaaarrr :)
Meraba kızlaaaarrr :)
Hoşgeldin ben seni hatrlıyorum da daha önce gelmş miydin bizim topige :44:
Merhabalarrr
sevgilin denizciydi di mi :) nasıl gidiyor???
evet gelmiştim bi süre giremediğim için unutuluyorum :)) hoşbuldumm :)
Nasılsınızzz ?? :))
evet denizciydi sevgilimm :) iyi gidiyor geçtiğimiz haftalarda 1 hafta kadar görüştük ve 6 bucuk ayrılık tekrardan başladı toparlanmaya çalışıyorum :)
Sizler nasılsınızz ?? =))
Mehtap sonrası alışma evresi işte. Benim bir on günü buluyor toparlanmam sen de yakında toparlarsın inşallah :26:
inşallah toparlarım vizelerim başlayacak çünkü
ilk geldiğim gün yanından sanki nefes alamıyordum o kadar kötü oldum ki 6 aydırda görmüyordum 1 haftada nasıl alışmışım
siz görüştünüz mü ne var ne yok
Görüştük canım izninin bir kısmını kullandı ben de gittim işte , ama her mehtap sonrası aynı hüzün, çok zorlanıyorum ilk bi hafta geçesiye dek . çok alışıyosun dediğin gibi
İlk zamanlar nasıl alıştıysak yine alışırız canım bitecek sonunda askerlik
Biz bidaha görüşemicez askerliği bitene kadar bu çok üzüyor beni
Çok mu mesafe vardı sizin aranızda :44:
Evet hemde çok fazla Erzurumda okuyorum ben, o Kocaeli Gölcükte ve gemisi Somali ye gidecek mayıs 20 de eylülde gelecekler Türkiye'ye.
Ekimde de zaten askerlik bitiyor hemen geçer inşallah bu zamanlar :)
Ailenin yanında falan okuyorsan mayısa kadar gitmen zor olur haklısın, bununda sabrını verir allah :26:
yok canım ailemin yanında okumuyorum o yüzden 2 hafta önce görüşebildik zaten ama bidaha gitmem zor çünkü iznini kullandı bir daha vermezler gemi yurt dışına gideceği için hazırlık vs falan var. Bizim herşeyimiz sıkıntılı oldu askerlikte izni nişanlım ameliyat olacak diye aldı vermiyorlardı çünkü, telefonda konuşamıyoruz günde 5 dakika falan sadece çok sıkıntılı yanisabrediyoruz bakalım işte
Ya çok aksilikler oldu ondan bn bile inanmadıgım için geleceğine burdada boşuna söylemek istemedim :18:
Normalde 28 inde gelip tüm iznini kullancaktı ama nisan ayının sonunda denetim varmş diye komutan izin vermemş.Moralimiz bozuldu öyle olunca.Snra kendi bölüğünün astsubayı bi iş vermş koraya bunu yaparsan izin işini ben halledicem diye.Koray yaptı işi izin dilekçesinide yazdı astsubayda dilekçeyi vermk için yedek subaylardan birisini görevlendirmş.Yedek subaylarda bölük komutanından korktugu için sürekli ertelediler.En son koray kendisi gitmş demiş nişanlım istanbula gitti orda yanlz kalıyo ev eşya işleri var tek başına zorlanıyo aileside gidemedi yanına ztn bizimkilerdende hayır yok bide şeker hastası fln demş nişanlı durumunda yapmş bizideKomutanda sadce 1 hafta verirm istiyosan düşün kararını ver demş :18: Bizde düşündük işte korayda cok gelmk istiyodu bnde gelmesini istiyorm ama azcık fln diye sinir oldk sadce Sonra gitmş tmm demş komutana ama o aralardada bu işi yaprsan sana izin var izin dilekçeni imzalamam yapmassan fln diye aşırı yogun çalıştrdılar korayı 67 kiloya düşmş ztn Salı günü izin dilekçesi imzalandı bn o gün netten biletini aldm.Çarşamba günü az kalsn uçağı kacırıyodu fln bi sürü aksilik oldu yani ondan gelene kadar söylemiyim dedm Kaçırmadn yani merak etme küb
Çarşısı falan yok mu mesela canım ya da senin askeriyede ziyaret edebilme şansın falan yani ben onu kasdetmiştim. Çünkü dediğim gibi ben gittim kendim bulunduğu şehre , çarşısına denk getirmeye çalışarak 5-6 saat de olsa görüştük :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?