93/3 asker yolu bekleyenler

Hoşgeldin ben seni hatrlıyorum da daha önce gelmş miydin bizim topige :44:

evet gelmiştim bi süre giremediğim için unutuluyorum :)) hoşbuldumm :)

Nasılsınızzz ?? :))

sevgilin denizciydi di mi :) nasıl gidiyor???

evet denizciydi sevgilimm :) iyi gidiyor geçtiğimiz haftalarda 1 hafta kadar görüştük ve 6 bucuk ayrılık tekrardan başladı toparlanmaya çalışıyorum :)

Sizler nasılsınızz ?? =))

Son düzenleme:

Mehtap sonrası alışma evresi işte. Benim bir on günü buluyor toparlanmam sen de yakında toparlarsın inşallah :26:

Mehtap sonrası alışma evresi işte. Benim bir on günü buluyor toparlanmam sen de yakında toparlarsın inşallah :26:

inşallah toparlarım vizelerim başlayacak çünkü
ilk geldiğim gün yanından sanki nefes alamıyordum o kadar kötü oldum ki 6 aydırda görmüyordum 1 haftada nasıl alışmışım
siz görüştünüz mü ne var ne yok

Görüştük canım izninin bir kısmını kullandı ben de gittim işte , ama her mehtap sonrası aynı hüzün, çok zorlanıyorum ilk bi hafta geçesiye dek . çok alışıyosun dediğin gibi

Görüştük canım izninin bir kısmını kullandı ben de gittim işte , ama her mehtap sonrası aynı hüzün, çok zorlanıyorum ilk bi hafta geçesiye dek . çok alışıyosun dediğin gibi

İlk zamanlar nasıl alıştıysak yine alışırız canım bitecek sonunda askerlik
Biz bidaha görüşemicez askerliği bitene kadar bu çok üzüyor beni

Evet hemde çok fazla Erzurumda okuyorum ben, o Kocaeli Gölcükte ve gemisi Somali ye gidecek mayıs 20 de eylülde gelecekler Türkiye'ye.
Ekimde de zaten askerlik bitiyor hemen geçer inşallah bu zamanlar :)

Ailenin yanında falan okuyorsan mayısa kadar gitmen zor olur haklısın, bununda sabrını verir allah :26:

Ailenin yanında falan okuyorsan mayısa kadar gitmen zor olur haklısın, bununda sabrını verir allah :26:

yok canım ailemin yanında okumuyorum o yüzden 2 hafta önce görüşebildik zaten ama bidaha gitmem zor çünkü iznini kullandı bir daha vermezler gemi yurt dışına gideceği için hazırlık vs falan var. Bizim herşeyimiz sıkıntılı oldu askerlikte izni nişanlım ameliyat olacak diye aldı vermiyorlardı çünkü, telefonda konuşamıyoruz günde 5 dakika falan sadece çok sıkıntılı yani sabrediyoruz bakalım işte

Son düzenleme:

Çarşısı falan yok mu mesela canım ya da senin askeriyede ziyaret edebilme şansın falan yani ben onu kasdetmiştim. Çünkü dediğim gibi ben gittim kendim bulunduğu şehre , çarşısına denk getirmeye çalışarak 5-6 saat de olsa görüştük :26:

Çocuğa bi izin istedi diye neler yapmışlar resmen. hepsi şu işi yap izin veriym. oh resmen karşılıksız bir şey yapmıyolar. insan değiller vallahi.
olsun cnm ya 1 hafta bile şu şartlarda nimett:)bgnde haftanın son günü hafta sonu doya doya vakit geçirirsiniz.
anında işlerine gelince yalanı yazıyorlar:))

Çarşısı var canım allahtan o gün rahat konuşabiliyoruz. Ve dediğin şeyi bende düşündüm 20 mayıstan once çarşı iznine getirip 5-6 saatte olsa görüşelim diye fakat şöyle bi sorun çıkıyor o zamanda erzurumdan kocaeline uçak bileti aksam var vardığında aktarma süresiyle falan gece 12 de orda oluyorsun ben gece 12 de bi başıma ne yapıcam. İstanbula gideyim ordan Kocaeli Gölcüğe geçeyim diyorum yine saatler uymuyor Ankaraya gidip geçeyim diyorum yine Ankaradan Gölcük arabası gece gidiyor başka fikir de bulamıyorum açıkcası napıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…