93/3 asker yolu bekleyenler

Meraba :) bende ilk zamanlar böyleydim üzülme alışacaksın derslerine de çalışmalısın ayrıca ben çalışmadım ilk dönem alttan ders bıraktım maleseff

benmkini durmadan azarlıyodum senn yüzünden çalışamıyom gezmekten diye bölüm birincisi oldum sen askere gdnce daha iyi yaparım diyodum ama şmdi hiç içimden gelmiyo keramet nacideymişte haberim yokmuş

valla gelmemesi benm için daha iyi kavuşup ayrılmak daha zor geliyo hele o ilk yol ağlamaktan içim çktım

Askerlik başladı başlayalı 8 kere vedalaştık canım biz izinler , benim gitmelerim falan derken. Çok iyi anlıyorum o vedadan sonra kendine gelememeyi , ilk gün gibi aklımda hepsi

Son düzenleme:
peki ne hissediyosun tatlım uzun muydu yoksa nasıl geçtiğini anlamadın mı bu arada ezgi nerde teskereyi aldı mı:44:

Geriye bakınca vay be geçmiş aslında zaman 227 gündür askeriz sonuçta diye geçiriyorum içimden. Ama önümüze bakınca daha koskoca bir yol. Bazen umut doluyo içim geçti ya bitecek az kaldı diyorum, çoğu zaman da çok zor geçiyo nasıl bitecek bi 138 gün daha diyorum. Saat sayıyorum çoğu zaman, 5 dk arayla bir saate bakıyorum öf be hala aynı zamanda mıyız diye. Belli bir denge yok aslında. Günüm günümü hatta saatim saatimi tutmuyor desem yeridir. Ama tek söyleyeceğim geriye bakınca geçmiş gibi ama önüne bakınca ...

çok çok sıkılıyorum ya dersanede vakit de geçmio,, şarkı söylüyorum öğrenciler yokken görseler kafayı yedim sanırlar

Sence yemedik mi ? Şahsen kendi adıma yediğimi düşünüyorum , oturup da kendi kafamda günün nasıl geçti sorusunun sorulduğunu var sayıp seslice anlatmaya başlayınca tamam dedim, oldum .

evde kmse yok kolumu bile kıpırdatmadım okuldan geldiğimden beri ağladım bağıra bağıra şimdi braz toparlandım annemler bahçeye gtmiş onlara yemek yaptım anneannem aç kaldı ona yemek yediriyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum sanki hiç geçmiyo zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…