- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.101
onlara yapcak bişey yokk daha kötü şeyler yazzmayalım da
Hayırlı tezkerelerrr :)) Allah kurtarsın
amin hayatım 10 ayda bitecek gibi değil gerçi 2 ayında nasıl geçtiğini anlamadımonlara yapcak bişey yokk daha kötü şeyler yazzmayalım da
Hayırlı tezkerelerrr :)) Allah kurtarsın
Meraba :) bende ilk zamanlar böyleydim üzülme alışacaksın derslerine de çalışmalısın ayrıca ben çalışmadım ilk dönem alttan ders bıraktım maleseff
Tekrardan Allah kavuştursun tatlım, bir alışma süreci daha yaşayacaksın başta zorlanman çok normal
valla gelmemesi benm için daha iyi kavuşup ayrılmak daha zor geliyo hele o ilk yol ağlamaktan içim çktım
Askerlik başladı başlayalı 7 kere vedalaştık canım biz izinler , ben gitmelerim falan derken. Çok iyi anlıyorum o vedadan sonra kendine gelememeyi , ilk gün gibi aklımda hepsi
ya resmen yaşayamıyorum onsuz butun hayatım alt üst oldu
neden tatlım noldu
Elle tutulur bir şey değil ya, ay sonu sendromuyla özlediiğğmm nağaraları birleşti sadece
of yine uyuyup uyanmamak istiyorum sennkide az beklemek değil 6 ay ya dile kolay
Yarısı çoktan bitti hayatım. 7,5 ay oluyor ben göndereli
7 bucuk ay beklediğimi düşünemiyorum of hiç bitmez gibi geliyo yemek bile yiyemiyorum
Toplamda bekleyeceğimiz 12 ayın yanında bence hiç bir şey canım şu 7,5 ay
peki ne hissediyosun tatlım uzun muydu yoksa nasıl geçtiğini anlamadın mı bu arada ezgi nerde teskereyi aldı mı:44:
Nedir bilmiyorum da beni fena vurdu
çok çok sıkılıyorum ya dersanede vakit de geçmio,, şarkı söylüyorum öğrenciler yokken görseler kafayı yedim sanırlar
Geriye bakınca vay be geçmiş aslında zaman 227 gündür askeriz sonuçta diye geçiriyorum içimden. Ama önümüze bakınca daha koskoca bir yol. Bazen umut doluyo içim geçti ya bitecek az kaldı diyorum, çoğu zaman da çok zor geçiyo nasıl bitecek bi 138 gün daha diyorum. Saat sayıyorum çoğu zaman, 5 dk arayla bir saate bakıyorum öf be hala aynı zamanda mıyız diye. Belli bir denge yok aslında. Günüm günümü hatta saatim saatimi tutmuyor desem yeridir. Ama tek söyleyeceğim geriye bakınca geçmiş gibi ama önüne bakınca ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?