- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.121
evde kmse yok kolumu bile kıpırdatmadım okuldan geldiğimden beri ağladım bağıra bağıra şimdi braz toparlandım annemler bahçeye gtmiş onlara yemek yaptım anneannem aç kaldı ona yemek yediriyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum sanki hiç geçmiyo zaman
Hiç geçmiyo demeyelim de yavaş ve zorlu geçtiği kesin
çok kötü hissediyorum kendimi sabah iyiydim okulda ama eve gelmek çok kötü geldi
Bende de oluyor o , bilakis akşamları ve geceleri. Bir anda modum düşüyor
hele kafamı yastığa koyduğumda ağlayarak uyuyorum ilk gttiğinde 3 hafta ağladım
Ağlamadan uykuya dalınan günler gelecek mi ki acaba :26:
Hosgeldinn.93.3sun sanirm.askerin sanliurfadami?senn nerede oturuyosn yasin kac:)
Kızlar çok kötüyüm askerim telefonunu yakalatmış ne olacak şimdi az kaldı yakında aklımı yitiricem o olcak neden her şey ters gidiyor neden ya
hoşbulduk mesajı yeni gördüm evet 93/3üm şanlıurfada... 21 yaşındayım denizlied oturuom sen nerdesin yaşın kaç
Kızlar çok kötüyüm askerim telefonunu yakalatmış ne olacak şimdi az kaldı yakında aklımı yitiricem o olcak neden her şey ters gidiyor neden ya
Aynı dertten biz de muzdaribiz canım, kendisi olmasa da onların devreden birileri yakalatınca toplatıldı telefonları. Kaç ay aradan sonra bugün ekranda 0312 yazısını görünce içim bir kötü oldu. Sadece elimizde mesajları ve aramaları vardı onlar da ankesörlüden ne kadar olacaksa artık
ahhh ya blss
uyarıp geri verirler belki :44:
Evet ya hakkı olan izini alamıyo cok ilginçEvet ama okdr zaman snra görmek 1 gün bile olsa iyi gelr Normalde koray yalanı hiç sevmez ama başka türlü gelemicekti acındırmş iyice napsn
hoşbulduk mesajı yeni gördüm evet 93/3üm şanlıurfada... 21 yaşındayım denizlied oturuom sen nerdesin yaşın kaç
çok kötüyüm çağla aksamdan beri gözümde yas kalmadıkomutan kogusa gelmiş bi arkadasıyla birlikte yakalatmıslar dun de karargahta bi arkadası yakalatmıs ne yapacagız şimdi bilmiyorum ben de kac ay sonra bugun 0232 yazısını görünce aklıma telefon sokmadan önceki dakikalarla konustugumuz günler geldi basladım aglmaya eskiye döneceğiz ne yapacagız diye onu da üzdüm şimdi aradı yine ağladım toparlanamıyorum ya off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?