93/3 asker yolu bekleyenler

Hiç geçmiyo demeyelim de yavaş ve zorlu geçtiği kesin

Kızlar çok kötüyüm askerim telefonunu yakalatmış ne olacak şimdi az kaldı yakında aklımı yitiricem o olcak neden her şey ters gidiyor neden ya

Kızlar çok kötüyüm askerim telefonunu yakalatmış ne olacak şimdi az kaldı yakında aklımı yitiricem o olcak neden her şey ters gidiyor neden ya

Aynı dertten biz de muzdaribiz canım, kendisi olmasa da onların devreden birileri yakalatınca toplatıldı telefonları. Kaç ay aradan sonra bugün ekranda 0312 yazısını görünce içim bir kötü oldu. Sadece elimizde mesajları ve aramaları vardı onlar da ankesörlüden ne kadar olacaksa artık

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 29. MART. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 18 ->>> ÇANKIRI'YA SELAM, YOLA DEVAM

... endoplazma ... 29 ->>> GÜMÜŞHANE'YE SELAM, YOLA DEVAM

... Snt55 ... 51 ->>> NİĞDE'YE SELAM, YOLA DEVAM

----------------
-----------
-----

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 112

... KUBB88 ... 116

... sweet71 ... 117

... apple2 ... 118

... zeytinagaci ... 121

... meritoo ... 134

... Kanaryam35 ... 137

... KorEc ... 138

... blss ... 138

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

...NeLs ... 209

... tuqbaCadi ... 219

... AskerYariyim ... 222

... dilanumut ... 224

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... prety54 ... 263

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... Bella9292... 311

... kobayfare ... 311

... wishw ... 314

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer

çok kötüyüm çağla aksamdan beri gözümde yas kalmadı komutan kogusa gelmiş bi arkadasıyla birlikte yakalatmıslar dun de karargahta bi arkadası yakalatmıs ne yapacagız şimdi bilmiyorum ben de kac ay sonra bugun 0232 yazısını görünce aklıma telefon sokmadan önceki dakikalarla konustugumuz günler geldi basladım aglmaya eskiye döneceğiz ne yapacagız diye onu da üzdüm şimdi aradı yine ağladım toparlanamıyorum ya off

ahhh ya blss
uyarıp geri verirler belki :44:

Pazartesi belli olacakmıs bölük komutanına iletilecekmiş şuan sadece 2 hafta çarşısı kilitlendi telefon hat gitti artık seçimlerden dolayı bu hafta da çıkamıyor 3 hafta içerde kalacak Mart ayı boyunca zaten dogru düzgün çıkamadı hep kilitlendi falan ne yapacagız şimdi ya tutanak falan tutarlarsa askerlıgı uzar mı kızlar cok korkuyorum of

Evet ya hakkı olan izini alamıyo cok ilginç Evet ama okdr zaman snra görmek 1 gün bile olsa iyi gelr Normalde koray yalanı hiç sevmez ama başka türlü gelemicekti acındırmş iyice napsn

Pembe yalan bnlar:)o yalan olmasa gelemycekti.
Bende bzn gelsn istiyorm ck istiyorm ama gelmesn safaga ekleyemem diyorm.brz daha dayancaz:)

bazen öle oluyo her şey üst üste sonra bi düzelmeye başlıyo tık tık tık bütün düzen yerine oturuyo ben napayım kıbrısta 2 dakika zor konuştuk:18::18:

Aynı potansiyel bende de mevcut, üstelik bugün bir de çarşımız var. Her an patlayabilirim ki dün en son yemeğe gitmeden önce 4,5 gibi arayabilmişti. Zor bir süreç bekliyor bizi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…