- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.141
Selam kızlarnasıl gidiyor bakalım ??
Beni Mehtap sıkıştırıyor uyuyamıyorum huzursuz bacak sendromu olmuşum(
Mehtap beklerken böyle olduysam doğan güneş nasıl olacak acaba :18:
selammm mehtap ne zamandı?
Selam kızlarnasıl gidiyor bakalım ??
Beni Mehtap sıkıştırıyor uyuyamıyorum huzursuz bacak sendromu olmuşum(
Mehtap beklerken böyle olduysam doğan güneş nasıl olacak acaba :18:
Offff ben çok özledim bugün
Biliyorum çok uzun zamandır görüşmeyenler var, ama onu görmediğim 53. gün bugün. ve iyice zorlanmaya başladım....
seroş ve kübb siz çok güçlü kızlarsınız ya... takdir ettim sizi
Selam canım, az kaldı azzz biraz daha dayan
Offff ben çok özledim bugün
Biliyorum çok uzun zamandır görüşmeyenler var, ama onu görmediğim 53. gün bugün. ve iyice zorlanmaya başladım....
seroş ve kübb siz çok güçlü kızlarsınız ya... takdir ettim sizi
En son 19ekimde gordum.5ay 10gun olmus gormeyeli.fotograflariyla iadere ediyorm.serosun bendende fazla.bnde onn yolunda ilerliyormm.bnde kendimi takdir ettm nasl dayaniyorm diye.dayanamam yapamam diyodm ama başa gelince oyle bi dayaniyomussnki.gordugmde bayilabilirm heralde:)
bazen öle oluyo her şey üst üste sonra bi düzelmeye başlıyo tık tık tık bütün düzen yerine oturuyo ben napayım kıbrısta 2 dakika zor konuştuk:18::18:
Aynı potansiyel bende de mevcut, üstelik bugün bir de çarşımız var. Her an patlayabilirim ki dün en son yemeğe gitmeden önce 4,5 gibi arayabilmişti. Zor bir süreç bekliyor bizi sanırım
Kubb bende en son 19 Ekim'de gördüm,,Mehtap yapalım dedik günler durdu sanki :26:
Bizde mehtap ihtimali bile yk.safak dogan gunesi bekliyorz:)
Bizde mehtap ihtimali bile yk.safak dogan gunesi bekliyorz:)
gelicek di mi be kübi?
güneş doğucak di mi????
Bir çırpıda bitiyor en azından :) mehtaplar iyi de olsa sonunda seni dağıtıyor :)
En son 19ekimde gordum.5ay 10gun olmus gormeyeli.fotograflariyla iadere ediyorm.serosun bendende fazla.bnde onn yolunda ilerliyormm.bnde kendimi takdir ettm nasl dayaniyorm diye.dayanamam yapamam diyodm ama başa gelince oyle bi dayaniyomussnki.gordugmde bayilabilirm heralde:)
O dagilmaya degmezmi goruyosunn hasret gideriyosn.en azndan dondugnde dogan gunes ck uzak olmayacak o brz teselli eder insani
Canm ya 5 ay diysun çok zor ya bnm ustya gdeli dha 3 ay yeni doldu dayanmdk izne geldi dün. Yanmda çok şükür nisan 8e kdr beraberz gidnce çok zor olck başa sarcz belki bliyorum ama bu çok iyi geldi şmdi 7 aymz kalcak bi ara da kalan iznini kullncaz erkn gelme ihtmli yok artk yani dolu dolu 365 olcak
Olsn ya görüp sarlmk öyle güzl ki akşmları yannda değlken ble özlyrm çok zor yaa
erken izin kullanmissiniz keske brz daha dayansaymissiniz.gttignde 7ayi kalcak diyosn uzn zaman var.kalan izini iyi ayarlamaniz lazim.
Askerlik 15ayda kalsaydi tabiki izin kullancaktik bizde.ama 12ye duserse kullanmam demisti.olmaz dayanamam diyodm ama insan alisiyo.belki birazda kisiden kisiye degisen bi durum dayanma meselesi.kalan safagida gormeden bitiricez.yaklasik toplam 9ay gorusemiycez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?