- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.181
İyi bari hiç değilse birini kurtarmışsın
of sorma ya insan söler bu şu bu şu diye hepsi bir mi dedim hepsi aynı yere dediler bide:105::105::105:
Aynı zarfa mı konulacak demek istiyorsun sandı herhalde :26:
aynen tatlım ya ilk oyum güme gitti anlayacağın tabi bendede suç var fazla panikliyim
İnceden ben de bir telaşlandım ya ne yalan söyleyeyim bana da ilk defa denk geliyor şu oy meseleleri
aman beee resmen benm bi dahaki seçimler ilk defama denk gelcek gene bende bu kafa oldukça ben daha çoook ilk oyumu atarım
Yok yahu telafi edersin bir dahaki sefere
sözlükte paylaştın bana mesaj atmış biri senn gibi salaklarda oy kullanıyo bu ülkede diye
Oy dediğin sabahın köründe verilir diye bir kural mı var yahu ? Beni sabahın köründe kaldırdılar seçim için
Sence yemedik mi ? Şahsen kendi adıma yediğimi düşünüyorum , oturup da kendi kafamda günün nasıl geçti sorusunun sorulduğunu var sayıp seslice anlatmaya başlayınca tamam dedim, oldum .
günaydınn kızlarrr. Nasıl bir sabaha uyandık herkesin görüşü farklıdır tabi çok fazla o konuya girmk istemiyorum.
ama şunu söylemek istiyorum Tunceli'de BDP almış.bu orası için iyimi olr yksa asker barındırmak istemezlermi bilemiyorum.
​Benim için en büyük yıkımlardan biri o oldu, yakışmadı !
Tünaydın herkese
Yarın netim bağlanıcak inş bi aksilik olmazsa ama bugün koşuşturmacayla geçti topuklu giymştim bide koştur koştur eve gittim bağlantı yapıldı modemi almam gerekiyomş adamı aradım.eve gelen bağlantıyı yapan adam telini evde unutmş ona telini verdm herşey bni bulur ztn
hehehe sabah sabah bi koşturmaca yaşamışsın:)babet koy çantaya zor zamanlarda kurtarıcın olsun:))ee koray napıyo nasıl gidio mehtap:)
umudum vardı açıkçası ama adil olduğuna inanmıyorm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?