- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.221
Siyasi görüştür bu tabi ki de farklı olabilir ama bu kadar yolsuzluk iddiasını nasıl görmezden gelir insanlar bilemiyorum ve hayretle izliyorum ülkenin gittiği yolu ...
hiç inanmadıklarına bn çevremdeki kişilerde şahit oldum açıkçası..
kızlar yaklaşık 1 saat önce nişanlımı havaalanına bıraktım sanırım şuan malatyadadır içim bi garip bu duygu nasıl geçecek bu zaman nasıl bitecek anlamıyorum 10 ay geçmez artık çok üzülüyorum... dağıtım izni nasıl geldi geçti hiç anlamadım...bi daha ne zaman görürüm kim bilir
O kadar ses kaydı, baskınlar, tutuklamalar ve hala inanmayanlar
Diyecek hiç bir şey bulamıyorum, ülkeye sağlam bir geçmiş olsun, başka ne denir ki !
günaydınn kızlarrr. Nasıl bir sabaha uyandık herkesin görüşü farklıdır tabi çok fazla o konuya girmk istemiyorum.
ama şunu söylemek istiyorum Tunceli'de BDP almış.bu orası için iyimi olr yksa asker barındırmak istemezlermi bilemiyorum.
canım aynen bende onu düşünüyorum yusufun olduğu yer Pertek de AKP almış gece BDP liler belediyeye saldırmışlar yusufgilde desteğe gitmişler
Hepinize iyi akşamlar kızçeler tatili bitirp geldiiim
Şafaklar almış başını gitmiş
Napıyosunuz nasılsınız bakalııım
Daha öncede bdp almis diye duydm bn.bu sene yeni deilmis yani.tuncelide cogunlugu bdp aldi diye biliyorm.demek pertekte bdp alamadi diye saldirmislar.bnide korkutan smdi bdp askeri barindirmak istermi.ama daha oncede aldigi icn bilmiyorm yani kafam karisti.
Aynen bir bilir kişiye danışmak lazım bu durumu. Karacılığı seçsin hiç istemiyorum zaten ben de
şimdilik dokunmasınlar yazık ya orda herşeylerini kendileri yapıyor..ee geldiklerinde dokunmazlarsa o zmn ağzımızı açabilirz ama:))
evet dmi gelişler güzelde gidişler kötü.ama şafak azalıyo bak gittiğinde gelmek için dönecek bu teselli eder insanı brzda olsa
Merhaba kızlar
benim nişanlım da 22 martta gitti hemde uzun dönemÇok zor geçiyor günler bitmeyecek gibime geliyor.
Burdur'a çıkmıştı acemiliği ama bu sabah sivasa götürmüşler çoğunu ve acemiliği 75 gün sürecekmişKonuyla ilgili başına daha önce böyle bişey gelen varsa anlatabilir mi? hiçbişey bilmiyorum neden uzamış olabilir ki
Ne olarak gitti jandarma fln mı acaba yada yedek subay mı :44:
Yok canım Piyade
Aradığında sor öğren çok ilginç olmş :44: Hem yer değiştirmesi hemde acemiliği uzun yapması :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?