- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.201
İyi ya fena degl bi kac gündür hasta gibi karnı fln ağrıyo ama boş boş oturmayı özlemşm diyo
​Türkiye de adil olan ne kaldı ki zaten, her yer her kurum hileli, şaibeli ...
dinlensin işte ne güzel yanındada sevdiği var ohh mis:)
maalesef bize göre böyle.keşke bzm gibi düşünüp görebilseler..
Aynen dinlensin normalde böyle dağınık değildir ama bşyi ellemiyo bnde bşy demiyorm yoksa hiç sevmem düzensizligi
Şimdiden nasıl gitcem konusmaları yapıyorz ztn ya izinin herşeyi iyi hoşta gitme durumu fena yani
Askerlikten yorulmadım vedalaşmalardan yorulduğum kadar
Sen bnden daha deneyimlisin en iyi sen bilrsin
Evde oturuyorz durup durrken ağlıyorm bi garip oldm korayda dur ağlama hemen nye gidiceğim zamanı düşünüyosn fln diyoda napiyim
Aman be Ece deneyimi batsın. 8 etmiş 7,5 ayda , bunalım geçiriyorum artık filmde bile bi vedalaşma sahnesi görsem
Daha gelmeden düşüyo insanın içine o veda ateşi, temelli gelmeden de sönecek gibi değil. Sabırrr deyip son virajlara giriyoruz işte artık , kullanmaz herhalde Koray geri kalanını
Doğru diyosn tam gelmeden huzur yok bize
Kullanmayı düşünmüyo da kesinliği yok yani baklm :18:
Of benim de Aytaç'ı şu askeriye işinden vazgeçirmem lazım ya , ağustosta bitsin istiyorum artık şu tantana
Ya ikinizde o konuda kendinize göre haklısınz bence :18: Oda ikinizi düşündüğü için bu yolu seçiyo sonuçta ama inş başka bi çıkış yolu olurda yapmaz :44:
Sen bnden daha deneyimlisin en iyi sen bilrsin
Evde oturuyorz durup durrken ağlıyorm bi garip oldm korayda dur ağlama hemen nye gidiceğim zamanı düşünüyosn fln diyoda napiyim
kızlar yaklaşık 1 saat önce nişanlımı havaalanına bıraktım sanırım şuan malatyadadır içim bi garip bu duygu nasıl geçecek bu zaman nasıl bitecek anlamıyorum 10 ay geçmez artık çok üzülüyorum... dağıtım izni nasıl geldi geçti hiç anlamadım...bi daha ne zaman görürüm kim bilir
Her yerde artık tayin meselelerinin eskisi gibi olmadığına dair yorumlar okuyorum. Eskiden şark görevini tamamla açık olması halinde istediğin şehre git şeklindeydi ya düzen, şu ara doğu-batı-doğu-batı diye sürekli gezici halde olunacağı yönünde hep okuduklarım :18::18:
Doğru diyosun bak bn onu unutmşm eskiden bi kere yapıyodun doğu görevi bitiyodu.Şimdi başka zamanda gönderebiliyolar sanırm :44:
Karışmıcam karışmıcam diyodum ama sanırım karışıcam
Ya bnce karışsan bile uzman olması sizin evliliği hızlandırıcağı için kabul etmicek diye düşünüyorm :44:
Aynen o durumdan iyice cazip bakıyo zaten de böyle de ömür mü geçer be Ece, hani sürekli tayin olsa yine tamam derim nakliyeydi düzen bozulmasıydı çok uğraşırız belki ama. Sürekli doğuya gidip gelmek beni düşündüren
ya onu iyice bi öğrenin belki havacı fln olursa okdr olmaz doğu görevi :44:
Aynen dinlensin normalde böyle dağınık değildir ama bşyi ellemiyo bnde bşy demiyorm yoksa hiç sevmem düzensizligi
Şimdiden nasıl gitcem konusmaları yapıyorz ztn ya izinin herşeyi iyi hoşta gitme durumu fena yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?