- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.241
Denizci olsun desem ondada gemi görevi olursa yanına gidip göremezsinde :44:
En iyisi havacı sanırm
Merhaba kızlar
benim nişanlım da 22 martta gitti hemde uzun dönemÇok zor geçiyor günler bitmeyecek gibime geliyor.
Burdur'a çıkmıştı acemiliği ama bu sabah sivasa götürmüşler çoğunu ve acemiliği 75 gün sürecekmişKonuyla ilgili başına daha önce böyle bişey gelen varsa anlatabilir mi? hiçbişey bilmiyorum neden uzamış olabilir ki
Asker olmaması kökten çözüm aslında
bende onceden bdp oldugunu duyunca rahatladim biraz..Allahin izniyle bisey olmaz insaallah..bide sunu farkettim onceden farkinda olmadigimiz seyleri farkediyoruz artik.. :26:
Ben şimdiden söylüyorm ztn şimdi bakma böyle bşy demediğime ama geldiğinde bu böyle olmaz diyorm tmm merak etme diyoda bakalm artk
O gitmelerin tesellisi tamamen geldiğinde olcak ztn4 küsür ay diyince azmş gibi duruyo ama ağustosta gelcek diyince offf yaaa diyesim geliyo :18:
Merhaba kızlar
benim nişanlım da 22 martta gitti hemde uzun dönemÇok zor geçiyor günler bitmeyecek gibime geliyor.
Burdur'a çıkmıştı acemiliği ama bu sabah sivasa götürmüşler çoğunu ve acemiliği 75 gün sürecekmişKonuyla ilgili başına daha önce böyle bişey gelen varsa anlatabilir mi? hiçbişey bilmiyorum neden uzamış olabilir ki
Sordum ama o da bilmiyorki kimse bişey söylemiyormuşş.. Neyse bugünden sonra belli olur inşallahh:26:
Gunaydinnn kizlarrr.Mart ayı bna cbk gcti gbi gldii.Ayni hizi nisan ayindan bekliyorumm.Emrişinde mayista dgm gnu bisiler dusunuyorm bakalim
kızlar merhaba sonunda nisan ayını gorduk hepimize hayırlı olsun
goz acıp kapayana kadar gecsin insallah
safak cabucak 100e insin cok sıkıldım ben bu kusurlerden
Selamlarrrrrrrrr
benim şu anki işyerimde işe başlayalı tam 1 sene oldu bugün
Ayrıca Nisan ayını çok severim.
her sene çok çabuk geçer çünkü geçmesini hiç istemem.
ama bu sene uzar heralde geçsin istiyoruz diye
Kızım olursa adını nisan koyacağım sanırım.
Tünaydın demeliydin bnce
Ikinci ogretim olup bu saatte uyaninca haliyle
selam gülzarcımmmm
ben de hemen 100 ün altını görmek istiyorum yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?